Sari la conținut

Revv'rend

EX+
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Revv'rend's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu te-am intrebat pe tine, personal, dar merci de raspuns. Btw, un membru HA, de ex., nu e implicit un outlaw. Asta nu se primeste o data cu membership-ul. Inca o data, merci de raspuns. Da, ceva dreptate ai, chiar destula, doar ca eu, personal, pun serios accent pe micile diferente, care zici tu ca te plictisesc. Pe mine ma plictiseste directia in care a luat-o discutia, iar chef s-o port si, automat, sa explic tot felul de lucruri, n-am deloc. Oricum nu se schimba nimic. Cel putin cred ca nu esti paranoic, iar teoria din ultima fraza se poate sa fie adevarata. Chestia e ca nu ma freaca grija de ce fac unii si altii, de aia am zis, initial, ca nu-i o stire sa dau pe spate, sa tin moment de reculegere, sau doliu. Nici macar nu inteleg ce este cu aceasta stire aici. Nu exista nici un loc, pe forumul asta, pt. decese si comemorari? Acolo i-ar fi mai degraba locul. Stii vorba aia, din bikeri strabuni: Jesus died, so we can ride! Intrebarea mea: moartea astuia, din stire, la ce-i de folos? La nimic. Good riddance!
  2. Sa traiti, dom' profesor! Dom' decan, eu zic ca, subiectul asta, nu prea pare sa fie materia dumneavoastra forte. 1%ers se (auto)intituleaza mai multi motociclisti si cluburi, dar nu si outlaw bikers/clubs. Varianta din urma e valabila doar unui numar restrins de bikers/clubs. Daca domnia vostra crede ca cei din urma sint interesati de plimbari de duminica cu motocicleta, parade, intruniri, mitinguri si actiuni de sensibilizare a celorlalti participanti la trafic, inseamna ca stiti mai mult decat mine si v-as fi recunoscator daca m-ati lumina putintel, mai ales ca nu-mi amintesc sa fi sustinut cum ca TOTI outlaw bikers decedeaza in tot felul de high noon-uri. Sustineam doar ca nu-i nici prima, nici ultima data, cind se mai intimpla d-astea. Ce sa fac? Sa bocesc si sa tin doliu? Multumesc anticipat, pt. lamurire. PS: Ati cunoscut vreun outlaw biker?
  3. Revv'rend

    Ural Cobra

    Am inteles ca ar fi o serie restrinsa, noul chopper Ural Cobra, dar sper sa ma insel.
  4. Na, acuma fara suparare, dar nu-i mare scofala stirea. Nu-i nici primul, nici ultimul Inger Infernal (sau indiferent ce club, ca diferente nu prea sunt), care mai da coltul, c-ai sosi ceasul, sau ca a decis altcineva ca i-a sosit ceasul. Decizi sa traiesti viata de outlaw, ar trebui sa stii ca outlaws rareori mor in pat, de batrinete. Nu te-ai gindit la asta... too fuckin' late. In rest, no big deal, mai ales ca un Angel sigur nu se demite cu forumisti ca noi si, in viata, ori moarte, tot nu-l roade ce comentam, nu comentam, RIP-uim, nu RIP-uim noi p-acilea. Good night!
  5. Revv'rend

    Triumph

    Niciuna, dintre alternative, nu se mai fabrica. Da T-birdul de acuma, are prea putine in comun, cu T-birdu original. A mai fost un model, inainte de asta de acum, ceva mai clasic, dar tot indepartat de original. Oricum, un Triumph merita banii. Si tehnic sint super bune, si optic te incinta.
  6. Radi, brate, samo ponekad radi tesko. Daj click nekoliko puta, pa ce ici... ako ti ne dosade ove jebene reklame... ponekad pise Service temporarily not available... jebi ga i pokusaj ponovo... http://www.mp3srbija.com/besplatna-mp3-dom...a-download.html
  7. Sigur nu esti de la ND, "banatene"? Ai restul forumului, sa intelegi. Aici, din cite se deduce, e vorba sa vedem citi sirbi sint pe acest forum. Probleme? Hajde zdravo, burazeri i zenske! Lepo da vidim da vas ima! Zelim vam sve najbolje i ne zaboravite: Samo sloga srbina spasava! Ziveli! Motori, motori, mooootoooooriiii! Cioburi m-ai facut! Ce amintiri placute, din frageda tinerete, mi-ai stirnit! Multam fain! Hai, ca ma revansez si io, cu citeva, daca nu-i cu bai: http://www.youtube.com/watch?v=PynBWSmu0es http://www.youtube.com/watch?v=r5CgO4ySxf0 si, bineinteles: http://www.youtube.com/watch?v=UkhDfr57IIM http://www.youtube.com/watch?v=FwMPXshXGP4 Bai, pt. cei interesati, uite un link pt. download de muzica sirbeasca: http://www.mp3srbija.com/besplatna-mp3-dom...a-download.html N-am gasit, ce sa nu gasesc.
  8. Revv'rend

    Triumph

    Oricare, dintre cele doua variante, e de recomandat. Eventual, poate mai astepti sa se bage la vinzare, in vara 2009, noul Triumph Thunderbird. Bafta.
  9. Daca nu-i cu bai, am si eu o schita:
  10. Revv'rend

    Hog Romania

    asta n-o stiam... Honda?
  11. Vezi ca a doua poza e Hyosung Aquila. Pt. outsideri, riscul confuziei e mare.
  12. Revv'rend

    Hog Romania

    Daca veniti, acum, cu povestea aia, cum ca Porsche si etcetera, va anunt ca sinteti pe linga tema. E vorba de motorul VR 1000, de pe motocicleta cu care Harley-Davidson participa la US Superbike. Porsche a transformat acel motor, incit sa fie fiabil pt. utilizare zilnica. Si cam atit.
×
×
  • Creează nouă...