Sari la conținut

untyploco

EX+
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de untyploco

  1. Salut. Sunt in cautare de motor si cred ca cea mai buna varianta pt mine(sunt incepator) ar fi un bandit de 400. Mi s`a spus ca s`a facut numai pt piata din Japonia si ca se gasesc greu piesele de schimb si consumabilele.Este adevarat? Pe la ce bani credeti ca as gasi unul bun? Nu ma intereseaza anul sau nr de km ca stiu ca nu asta conteaza. Astept raspunsuri si pareri ale posesorilor Multam!
  2. Poate ca se razbuna pe tine motoreta, ca o tii asa murdara
  3. Sau ai putea sa-ti iei Malaguti Drakon. Poza si specificatii : http://www.malaguti.com/modelli/view.php?mdl_pk=43 Pozitia pe jucaria asta e mai comoda dacat pe RS 50 iar performantele sunt cam la fel.
  4. imi puteti spune si mie pls unde pot sa incarc o baterie noua cu acid?
  5. am gasit un link cu poze.....are these for real? http://cbrworld.net/forums/permalink/23808...ShowThread.aspx
  6. untyploco

    Ajutor

    La banii astia poti sa iti iei Malaguti F 10 Wap nou.Aduc cei de la MotorUnu
  7. eu am d`ale ieftine,la 100 mii un ducati monster,un 999, o honda blackbird,bmw f 650 gs,un gixer d 600,inca un suzuki d curse..crek d 500 o busa si nu mai stiu mai am inca trei da nu mai stiu cum arata k nu snt acasa
  8. salutare.sunt incapator,incep scoala d soferi(impropriu spus) saptamana viitoare si vreau sa-mi iau motorul in toamna.Si m-am gandit la un zzr de 400.Am auzit k nu se prea gasesc piese si consumabile pt el,pentru ca e modelul de Japonia.Doar cei d la tomina aduc zzr d 400? Si doar ei au piese si consumabile pt modelul acesta? Lamuriti-ma si pe mine,plz
  9. vin si eu da far d motor sper k v`a fii okei..adik...snt convins k o sa fie super parpha!
  10. eu n`am priceput bine .vin cei d la phoenix?
  11. mi`a spus astazi o colega care sta in regie k a fost un accident duminica.un motociclist venea cu viteza dinspre eroilor si a intrat intr-un tip care a trecut neregulamentar strada.e adevarat?stie careva mai multe detalii?mi`a mai spus k a venit salvarea cam in 15 minute(spitalu e la 5 minute d mers p jos)....nu stiu mai multe,motociclistul era ok.sper ca informatia sa fie corecta.vreau sa stiu mai multe,stie careva ceva?
  12. Vezure Ionut GZ 055188 buletin de tg-jiu da is in bucuresti.As veni sa semnez si eu,dar unde?
  13. mie 10r-u nu`mi place..is aiurea farurile...honda e beton....hayabusa.....
×
×
  • Creează nouă...