Jump to content

bcfdf

Membru
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About bcfdf

 • Rank
  ... loading ...

Contact Methods

 • Yahoo
  bcfdf

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2007
 • Motocicleta
  Suzuki Bandit S 600
 • Numar Moto
  B XX ZBR
 1. Fastest (2011) - http://fastestthemovie.com/index-intl.html
 2. Google - The sunset limited download / torrent, ce preferi.
 3. 3 3 Eu Âştiam cu cântăreți: dacă 1 cântă o melodie în 3 min, 3 în cât timp o cântă? Dacă-i groapă nu mai e pământ.
 4. Dacă cel care ajunge primul nu primeÂşte nimic Âşi ei s-au pus pe gonit... e ceva despre schimbul cămilelor?
 5. CBR 600 F e motorul, riderul e la Universitar, n-avea decât casca --> julituri pe mâini, picoare din ce-am văzut eu Âşi un umăr luxat mi-a zis un prieten de-al lui care a venit de la spital să păzească motorul. Eu n-am văzut accidentul, am văzut doar motorul întins pe jos, din ce spuneau cei de-acolo o 'tanti' cu un Ford argintiu (n-am reținut nr - ceva de IF) a vrut să întoarcă peste dublă linie continuă imediat după tribunal, el venea dinspre Eroilor, a claxonat, a frânat, a încercat să ocolească pe contrasens dar nimic, cucoana era în lumea ei. Din declarația ei: "Nu Âştiu de unde a apărut, eu m-am uitat Âşi nu venea nimeni de la semafor, am semnalizat Âşi m-am trezit cu el..." - au început să iasă motocicliÂşti din pământ. Viteză n-a avut peste 60, zicea Âşi prietenul lui că de multe ori merge prea încet, motorul n-are decât carena stânga zgâriată Âşi desprinsă din Âşuruburi, toba zgâriată (LeoVince) Âşi oglinda stângă stătea cam ciudat. Dacă avea ceva protecții cred că se putea duce mâine la mare după cum plănuise, aÂşa... Take care!
 6. Ce mi-a mai plăcut, fără a fi deja menționate: - Agonie Âşi extaz de Irving Stone http://www.ghenea.ro/2008/01/29/agonie-si-...irving-stone-2/ - Sorell Âşi fiul de Warwick Deeping - o viață de părinte ce îndură multe pentru a putea să-i ofere fiului său educația Âşi oportunitățile de care el nu a avut niciodată parte. Pt cei 'în căutare de timp' Âşi care vor să-Âşi mai odihnească ochii, am cărțile din ataÂşament în format audio (mp3, wma). Dacă vă interesează ceva pls PM. Carti_audio.zip
 7. Service & repair manual Suzuki: 600: 2.25 fata, 2.5 spate 1200: 2.5 fata, 2.5 spate
 8. Salutare! A avut/are cineva vreo cască Bandit? Mă gândeam să-mi iau un Bandit Street, dar cică-s 0 calitativ...
 9. Mersi, eu Âştiam deja chestiile astea, dar pot fi folositoare altora.
 10. Cu poliția toate bune, am citit destul de atent toate documentele de la dosar, nimic de comentat. Azi dimineață am fost la asigurări (la Generali), a fost vedetă motorul meu, cred că a făcut vreo 30 de poze, legat de sume n-am observat decât 12500 lei pe care a trecut-o inspectorul ăla pe prima filă a dosarului, după ce în prealabil m-a întrebat cât costă unul nou (7-8000 euro i-am zis), nush ce-o înseamna... După am fost la service Suzuki pe centură, tipul de-acolo mi-a spus că iese daună totală aproape sigur, a mai făcut Âşi el niÂşte poze Âşi a rămas să le trimită împreună cu devizul de reparație pe mail-ul inspectorului de la asigurări. That's about it... acum aÂştept să mă contacteze cei de la asigurări, cel de la service mi-a spus că în maxim 1 lună, oricum sunt chiar lângă locul meu de muncă, o să-i stresez oleacă dacă nu dau nici un semn. Numai bine, take care!
 11. Tare curios sunt cum a calculat el ăia 50 cm cu care s-a mutat maÂşina, având în vedere că primul lucru pe care l-a făcut a fost să mute maÂşina (lucru care Âştiu că e interzis în cazul accidentelor cu victime), apoi a vb ceva timp la telefon Âşi abia apoi a venit să mă întrebe cum mă simt, când eram deja în picioare Âşi încercam să-mi recuperez adidasul care era undeva pe sensul celălalt...
 12. Nu văd nici o contradicție aici - nu m-a văzut din cauza vitezei excesive pe care aÂş fi avut-o. Oricum, am trecut ieri pe-acolo să văd ce vizibilitate a avut - din locul unde trebuia el să se asigure se vede până la stadion la GiuleÂşti (am aproximat undeva la 500-600 de metri câmpul vizual fără nici un obstacol), deci cam ce viteză trebuia să am?... Motocicleta încă nu am văzut-o, decât ce-am văzut atunci Âşi ce mi s-a spus: furcă, telescoape, geantă puțin strâmbă (cică se învârte roata), rezervorul înfundat (cred că de la el e contuzia la picior), farul Âşi plasticele - e Bandit S 600 din 2000. Eventual o să pun niÂşte poze. Ce vroiam să vă mai întreb, trebuie să duc Âşi motorul la poliție marți pt constatare sau Âşi-or fi notat deja? (n-au zis nimic) Spune-mi Âşi mie, te rog, traseul după ce iau constatarea Âşi asigurarea Âşoferului de la poliție.
 13. Singura modalitate de evitare (dar pe care, recunosc, n-am luat-o nici o secundă în calcul) era să opresc, să-l las să treacă, dacă mă dădeam cât mai în dreapta mă lua lateral... Poliția a venit când mă urcam în salvare, mi-au luat datele, dp care au venit la spital, am suflat în etilotest Âşi mi-au zis să mă duc la UdriÂştei dacă pot în cursul zilei de ieri, dc nu marți. Am fost ieri până acolo, dar nu m-am mai dat jos din maÂşină (v-am zis că nu puteam să calc în piciorul drept), s-a dus un prieten, a vb cu cel care venise la spital Âşi a zis să mă duc marți mai bine, că atunci vine Âşi Âşoferul Âşi poate mă simt mai bine Âşi am semnat (vă dați seama cum cu mâna în ghips) o hârtie cum că sunt partea vătămată. Facturi pt echipament nu mai am... Aici chiar nu cred că a fost cazul, din ce am auzit Âşoferul chiar i-ar fi spus polițistului că aveam viteză Âşi acesta l-a contrazis (mă rog tu ai fost acolo, Âştii mai bine ce s-a discutat). Mie mi s-a părut chiar de treabă polițistul Âşi la spital când a venit să mă întrebe cum s-a întâmplat Âşi a concluzionat: "Clar, neacordare de prioritate" cu Âşoferul de față. MotocicliÂştii nu-i văd ca făcând parte din vreo specie aparte de oameni, sunt la fel ca restul societății, buni-răi, conÂştienți-inconÂştienți, inteligenți-sau nu, & so on Âşi nu pot decât să mă bucur când întâlnesc 'oameni' în adevăratul sens al cuvântului printre ei. Mersi încă o dată Âşi sper să ne mai întâlnim Âşi cu altă ocazie Nu Âştiu cum e treaba asta cu asigurările, mie mi-au spus că duc motorul la reparat Âşi service-ul respectiv se descurcă mai departe cu societatea de asigurări pt decontare... se pare că nu-i aÂşa. Nu vreau să câÂştig nimic din urma experienței acesteia, decât să-mi fac motorul, o cască nouă Âşi mânuÂşi (geaca e ok) Âşi promisiunea respectivului că se va asigura temeinic la orice schimbare a direcției de acum înainte... Mulțumesc tuturor pt gândurile de bine Âşi pt sfaturi.
 14. Salutare! Eu sunt cel implicat în accident... Veneam dinspre Grand spre Orhideea, l-am văzut pe cel cu Skoda că vrea să facă stânga (venea din direcția opusă), m-am uitat în ochii lui, am crezut că m-a văzut Âşi opreÂşte dar... n-am mai avut timp decât să dau un scurt claxon Âşi să iau dreapta puțin. L-am lovit în aripa față, am "zburat" nițel, am stat vreo 30 de secunde întins pe jos să-mi dau seama unde doare, m-am ridicat, nu puteam să calc în picorul drept Âşi durere la mâna dreaptă. Clasicul nu m-a văzut (viteză n-am avut mai mult de 40-50), a venit salvarea în vreo 3-4 min, m-au dus la Municipal (vreau să-i mulțumesc unui tip Gabi care a rămas cu motorul până a venit un prieten să-l ia, deÂşi am înțeles că s-a dat puțin în spectacol, cu poliția de față, când a plecat... hey man - nu dă bine...). Anyway, am mâna dreaptă în ghips (fisură os trapez cică îl cheamă - undeva pe la baza degetului mare) Âşi ieri nu prea am putut să calc în piciorul drept (contuzie muÂşchi lateral interior - între genunchi Âşi coapsă), azi e ok cât de cât. Marți dimineață tre' să mă duc la poliție... e primul meu accident, orice sfat e bine venit. Mersi, take care!
×
×
 • Create New...