Sari la conținut

danibacsi

Membru
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Sf.Gheorghe - Covasna
  • Carnet moto din
    1976
  • Motocicleta
    BMW R 1150 GS

Informații profil

  • Motociclete detinute
    K 125,K 175,JAWA 250(2X),IJ JUPITER 3,CZ 175 sport,VOSHOD 175,KAVASAKI EL 250,YAMAHA VIRAGO 750,BMW R 1100 GS,BMW R 1150 GS.

danibacsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ma intereseaza o pedala de schimbare viteze de ij jupiter 4.Astept oferte pe email:dan.gadea@yahoo.com sa la telefon nr: 0722535070.Multumesc.
  2. Ma intereseaza o pedala de schimbare viteze de ij jupiter 4.Astept oferte pe email:dan.gadea@yahoo.com sa la telefon nr: 0722535070.Multumesc.
  3. salutare,nu stiu de ce dar comentariul tau chiar nu ma intereseaza,apreciez la tine faptul ca ai facut o constatare in privinta ca drului ,care de altfel era si evidenta,iar in ce priveste treaba cu banii vezi-ti de criza ta si la pe a altora in pace.este un hobby al meu isi nu-i treaba ta pe ce-mi cheltui eu banii ok?de aceea ,respectuos si civilizat te-as ruga sa inccheiem subiectul ecesta.multumesc pt intelegere, cu respect,Daniel Mesaj completat salutare,cand aam avut aceasta idee m-am gandit ca imi trebuie 2motorete; pe una sa o modific iar pe cealalta sa o duc la rar pe o platforma pt itpb ineintelesschimband motoarele,doar pt itp,pe sosea nu gasesti un politist sa inteleaga ceva si la cat sunt de curiosi m-ar fi oprit doar pt aprivi pt ca cu actele nu ar fi fost nimic in neregula.eu am gandit ca acest proiect sa poatafi fi losit si iarna inlocuind rotile cu placi de snowboard propulsia asigurand-o cu un nmotor de dacia 500 cu elice de motoparapanta motorul fiind montat bineinteles in spatele scaunului si deasupra motorului de tula,am si motorul de dacia,din pacate din cauza unor probleme se rioase de sanatate suntnevoit sa abandonez.eu am mai construit pt amuzamentul meu pe un cadru de ij o sanie model choper pt 2pers si pe un cadru de motoreta cu pedale o sanie pt o persoana,acestea sunt fara motor si au inconvenientul ca trebuie duse pe deal,dar la vale ofera o satisfactie extra ordinara.in sfarsi tcer scuze ca am cam exagerat cu scrisul. sa auzim de bine cu respect, Daniel .
  4. salutare, este cineva interesat sa contunueacest proiect /nu ca ar iesi ceva extraordinardar vine iarna si poate estecineva dornic sa mai taie ,sa mai sudeze/style_images/1/folder_attach_images/attach_add.png/style_images/1/folder_attach_images/attach_add.png/style_images/1/folder_attach_images/attach_add.png/style_images/1/folder_attach_images/attach_add.png tel 0722.535070
  5. salutare, este cinev/style_images/1/folder_attach_images/attach_add.pnga interesat de un rezervor de ij//style_images/1/folder_attach_images/attach_add.png/style_images/1/folder_attach_images/attach_add.png
  6. Putem spune orice la capitolul INTRUNIRE ca nu are nicio legatura cu asa ceva.Am venit cu toata increderea si convingerea ca va fi ceva placut,civilizat.La intrare nu am auzit placuta si civilizata formula de intampinare-bine ati venit Foarte sec si ferm " E 300.000 INTRAREA ".Deja incepea sa miroasa.Cand mi s-a spus ca deja am cumparat 5 beri si ca trebuie sa le iau pe toate deodata,m-am gandit daca sa mai raman.Locatie frumoasa,reusita altor intruniri de pe vremea cand canta PHOENIX,etc,m-au facut sa ma decid sa raman.Deabia coborat de pe motocicleta,cand ma dezmorteam,incepe nebunia:o japoneza fara toba cu al ei proprietar in zi mare...Ce a urmat e simplu de dedus.Insistentele si rugamintile civilizate ca acesta sa inceteze nu au avut niciun rezultat.Omul una stia si aia facea.Am pus cortul si hai la o tura.Peste tot BERGENBIER.Niciun cort cu tricouri(scuze,era o tentativa cu vreo 3-4 tricouri),niciun cort cu echipamente sau accesorii moto.Peste tot doar BERGENBIER.Atunci am realizat ca pute.Ma aflam la o afacere BERGENBIER si nu la o intrunire moto. Pana pe la 15.00,16.00,nimic.Program distractiv,muzica,etc,lipsa.SANATORIU curat.Am mers in spate sa scap de zgomotul vitezanei.Acolo am gasit un leagan si am vrut sa-mi amintesc de copilarie.Nu am putut decat sa privesc deoarece era sudat(blocat).Daca cineva spune ca trupele au fost extraordinare,cred ca a vazut alt film.Pacat de nemtii care chiar au cantat,dar lumea se plictisise deja de ce fusese innainte.Cireasa de pe tort a fost la incheierea programului cu momentul folk.TARE DE TOT.Drumul spre cort a fost bineanteles o incantare in zgomotele vitezanei.Am incercat o explicatie de la o persoana care avea ecuson STUFF.Nu am inteles nimic(oare de ce) si m-am culcat cu dorinta de a adormi cat mai repede. Cum cortul era montat langa un bec,in cort era lumina.Si eu nu pot sa dorm cu lumina aprinsa(aceasta a fost o gluma). Brusc am inceput sa cant melodia formatiei COMPACT : CINE-I VINOVAT ? P.S. - Daca am scris cam mult,sa ma scuzati.Cu plcere ma voi intalni cu voi pe sosele si ne vom saluta.La Ploiesti insa niciodata. Sa aveti ture faine !
  7. salut, de 2 zile am luat o motoreta simson sr2e,dar are lipsa capacul de la cutia de pe aripa din spate(partea stanga).sunt interesat de procurarea acestui capac si de contactul de pe far.ma intereseaza deasemenea si kilometrajul si cablul de kilometraj.
  8. Salut, Daca mai este valabil, uite aici.Cand am adus acasa, functiona.Mai am si grupul de sateliti,dar numai pt piese.Pe mine m-a interesat doar cadrul.Nr tel - 0722.535070. Sa auzim de bine!
  9. danibacsi

    Ij (izh)

    salut, multumesc mult.ti-am trimis pe PM adresa.daca esti interesat iti pot da la schimb unul din carburatoarele acesteaattachment=575765:2009_12010010.jpg][
  10. danibacsi

    Ij (izh)

    :] multumesc mult.astazi am primit carburatorul vechi.ceva ca acesta imi trebuie. ]
  11. danibacsi

    Ij (izh)

    salut, imi trebuie pt tata.nu prea ma pricep la modele.atat stiu ca ij-ul lui este din '62,la fel cu cel din '58,doar ca are saua comuna.daca mi-ai pune o poza m-ar ajuta pt ca stiu cum arata.multam.
  12. danibacsi

    Ij (izh)

    salut, ma intereseaza un carburator de ij 62
  13. danibacsi

    Ij (izh)

    MERCI LA TOTI SI SARBATORI FERICITE EVERYONE Mesaj completat Salut,este cineva care poseda coturi de ij in stare buna?Sunt interesat si la ce pret?Merci mult!!!! salut, uite aici.daca te intereseaza,spune un pret si sunt ale tale. 2009_12010004.jpg][ Mesaj completat [jpg] salut, maine mai fac ceva poze cu roata si ti le pun ( detalii ). imi pare rau,dar saua nu o mai am.i-am dat-o tatalui meu,ca el si acum are un ij din '62 cu atas si de care e foarte mandru. si eu sunt mandru ca doar de la ij-ul ala am inceput. dan.gadea@yahoo.com la ce este aici iti mai pun pozele cu roata si inca odata nr de tel - 0722.535070 attachment=559252:2009_12030001.2009_12030002.jpg]][]Mesaj completat[/b]
  14. danibacsi

    Ij (izh)

    motorul,capacele de la carburator si cilindri,s-au dat.
×
×
  • Creează nouă...