Sari la conținut

bogd_and

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bogd_and

  1. din "fericire" problemele sint doar la picioare.. dar destul de serioase
  2. Mulltumesc tuturor care m-au ajutat sa trec peste momentele grele de dupa accident. am scapat ptr moment de spital.. pina la urmatoarea operatie sint insa imobilizat la pat.. 6 sapt si probabil inca atitea dupa.. abia apoi incep recuperarea... cit despre accident nu pot comenta ptr ca nu stiu decit din auzite cirumstantele
  3. Pt cei ce n-au remorca dar au masini eftine gen supernova (obligatoriu hayon) si vor sa transporte 1 sg motor.. o idee... (e adevarat a trebuit sa scot aripa spate a motorului si sa compresez nitzel suspensia spate cu o chinga cu cric) http://picasaweb.google.com/bogdan.andora/...223088471022770 aaa.. si bineinteles bancheta spate ramine acasa:)
  4. Problema surub aerisire frana fatza.. Odata pe luna trebuie sa aerisesc frina fatza ca se slabeste... am observat umezeala (putin lichid frina) la surubul de aerisire... posibil sa ia aer pe acolo?
  5. daca am metel pe metal lipit cu garnitura lichida (Three Bond gri cred), aveti idee cum dezlipesc? e cazul la mine la capacul pompei de apa; sa incerc incet cu cutzitul? mi-e teama sa nu sparg;
  6. putin offtopic: dar daca am metel pe metal lipit cu garnitura lichida (Three Bond gri cred), aveti idee cum dezlipesc? e cazul la mine la capacul pompei de apa; sa incerc incet cu cutzitul? mi-e teama sa nu sparg;
  7. cum s-a rezolvat pina la urma?... ai reusit sa schimbi simering fara sa dai jos capac chiuloasa?... era cumva ciupita si garnitura chiuuloasa?
  8. transport moto: in cazul in care vreau sa transport moto si pentru economie de spatiu pe verticala la depozitare (am cursa lunga la suspensie- enduro) as compresa furca vo 20 cm si lega la pozitia asta. Ar putea fi vo problema daca o transport cu furca fatza in felul asta compresata citeva ore? .. ceva presiune constanta si destul de mare poate crea probleme?
  9. transport moto: in cazul in care vreau sa transport moto si pentru economie de spatiu pe verticala la depozitare (am cursa lunga la suspensie- enduro) as compresa furca vo 20 cm si lega la pozitia asta. Ar putea fi vo problema daca o transport cu furca fatza in felul asta compresata citeva ore? .. ceva presiune constanta si destul de mare poate crea probleme?
  10. transport moto: in cazul in care vreau sa transport moto si pentru economie de spatiu pe verticala la depozitare (am cursa lunga la suspensie- enduro) as compresa furca vo 20 cm si lega la pozitia asta. Ar putea fi vo problema daca o transport cu furca fatza in felul asta compresata citeva ore? .. ceva presiune constanta si destul de mare poate crea probleme?
  11. Faina tura si faine poze pe picasa.. am si io dar ff putine cu moto la http://picasaweb.google.com/bogdan.andora As merge in Leaota wendu 15-16 nov. Te mai tenteaza ? Nu ma deranjaza nici mersu pin-acolo pe moto..masochist cum zici tu
  12. nu chiar.. pur si simplu e blocat bratul ambielajului la imbinarea aceea ce asigura mobilitatea ... nu stiu exact termenii tehnici.. banuiesc ca nu se mai poate repara .. deja am comandat unu nou
  13. verdictul este: ambielaj gripat...
  14. recunosc .. e exagerat de multa sosea cit i-am dat dar tot n-ar fi trebuit sa faca probleme... se pare ca de vina a fost garnitura dintre motor si rezervorul acela mic pe unde se aeriseste circuitul ambreiajului hidraulic... pe acolo mi-a pierdut uleiul...zic eu... mai astept inca parerea mecanicului... cum am zis ... mare aglomeratie domle la reprezentantzele astea...de ce n-or mai angaja oameni cind e cererea asa mare... ca de cistigat cistiga super bine... cel putin prin prisma preturilor practicate..
  15. n-am mai zis nimik ca nu e nimik nou... azi trec pe la service unde l-am lasat si aflu verdictul... in prima faza nea mecanicu zice ca ar mai fi ceva ulei in el (asta e o veste buna dar...pina nu-l desfac...) ... cu toate ca io nu vad nik pe fereastra de vizitare la ulei...astept ca pe ace verdictu..
  16. cred ca am si eu probleme asemanatoare... la cine l-ai dus la service?... o adresa, nr tel, recomandare?
  17. probleme electrice nu sint... probabil am distrus pistonul si mai grav cilindrul...voi ce ziceti? la cit ma duce reparatia?
  18. aaa... si ulei nu mai era aproape deloc... cu toate ca verificasem la plecare si era ok... stiam ca picura pe la o garnitura dar nu a pierdut decit citiva ml in ultimii 1800km... sa fi pierdut restul in urmatorii 200km si aia a fost? daca imi recomandati si un service e si mai bine... am incercat si la rece nimic... doar click-ul de la buton si pedala a ramas blocata in continuare:(
  19. am un KTM EXC 250 4T...la ultima revizie (acu 2000km facuti mai mult pe sosea) totul era ok mai putin oala de ambreiaj cu ceva batai; la ultima iesire am mers cam mult e adevarat pe sosea la viteze de 90-100km/h... la un moment dat s-a oprit motorul, s-a blocat roata spate... si asta a fost...am avut noroc sa-l tin pe roti ptr ca aveam 90-100 si se stie ca jucaria asta nu e tocmai stabila la asa viteza; dau sa-l repornesc dupa ce admir frina lasata de roata spate pe sosea si nimic... se aude click-ul de la CDI banuiesc si atit... dau la pedala ...BLOCATA!!.. scot la neutral si ajung acasa remorcat de un amic cu cordelina.. CARE-I PROBLEMA SI CE-I DE FACUT?
  20. unde gasesc redresoru de mai sus de cumparat in bucuresti...? sau ceva asemanator...
  21. Ma gindesc ca un motor asa cum ar fi exc ul meu la 120kg poate fi urcat lejer intr-un vagon de posta... oare se poate aranja cu nasul sau... legal cum s-ar proceda?
  22. aceeasi problema la un ktm din 2002... asta are ambeiaj hidraulic?... si unde sint lamele acelea?.. e adevarat.. se pare ca problema se rezolva dupa ce se incalzeste motoru... deci e posibil sa fie doar frecarea datorata uleiului.. --- Mesaj completat în 12 Mar 2008 20:24 ------------- ... si inca ceva... mare diferenta intre cum mi se aude motoru debreiat (ok) si in sarcina(sunet metalic destul de puternic)... am probleme cu ambreiaju? ..sa ma nelinistesc? multumesc..
  23. vad ca toata lumea vorbeste de EXCuri pe la 400 in sus si pretul lor corect pe la 5000E ca sa fie ceva bun. pentru un exc 250 4t credeti ca ar fi un pret corect 3500-4000E DACA E IN STARE BUNA?
×
×
  • Creează nouă...