Sari la conținut

alexander_all4rap

Membru
  • Număr conținut

    383
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexander_all4rap

  1. Poate prind si eu o intalnire a posesorilor de R6 sa mai aflu una-alta. Trebuie sa-i fac schimbul de ulei urgent. A pus cineva Repsol (20W40)? Eu puneam la naked (10W40) inainte si era ok. Mai bag o poza...de data asta am facut-o cum trebuie
  2. Lichid completez, nu-i bai. Cauciucurile sunt ok 80% fata, 60% spate. Pana gasesc senzor am pus termocupla pe direct. Deci am ghidoane racing? Saru` mana. Furca e de la un R1, nu stiu detalii, nici fostul proprietar nu stia, asa a luat-o din Italia.
  3. Salutare la toata lumea! Proaspat posesor de R6 din 99. Dupa 2 ani si ceva de naked, trec in familia "speed". Ma poate ajuta cineva cu un manual? vreau sa invat cat mai multe despre R6. Atasez si niste poze, scuze pt calitate sunt facute cu tel. Trebuie sa-i schimb uleiul...apropo ce recomandari aveti ? Senzorul de temperatura la ulei e dus arata total aiurea, de unde as putea lua unul? (merge si de la dezmembrari? sau trebuie nou?) Si daca imi poate spune cineva pentru sau de la ce au fost gaurile aratate de sageti? Mesaj completat Scuze, senzorul la apa e dus.
  4. Salutare tuturor! Tocmai mi-am vandut naked-ul si vreau sa imi iau in sfarsit un R6 din 99/2000. Dintre cei cu experienta si pe parte mecanica m-ar putea ajuta cineva cu o parere/sfat cand gasesc unul care mi se pare ok? Asta ar insemna sa meargem impreuna sa vedem motorul si sa-mi zica ce bube are (sigur are, ca orice motor sh). Dau de baut
  5. Cu ceva timp in urma KMIHAI isi schimbase aspectul farului. Ieri am efectuat si eu o operatiune asemanatoare. Am folosit un alt tip de leduri care din ce am observat degaja multa caldura, insa si mai multa lumina. Aseara dupa 40-50min sticla farului era destul de calda. Lumina la bord e in curs de schimbare, mai am de schimbat la turometru.
  6. am si o intrebare. azi am pus pentru prima data-n viata ema benzina de 100 (OMV Carrera). nu pot sa bag mina-n foc dar parca merge mai bine motorul. in primul rind am senzatia ca s-a schimbat sunetul motorului in zona 3000-5000 ture. a mai testat cineva? E intr-adevar mai buna, dar mai buna ca cea de la OMV e cea de la Rompetrol - Alto 101. Mesaj completat Mesaj completat Incurca pe cineva un "robinet" de comutare ON-PRI-RES? Ca pe al meu...niste pasionati de motorete...l-au furat.
  7. Si-a schimbat cineva lumina aia galbena si urata de la bord? Intentionez sa fac operatiunea asta si sa-i pun led-uri albe...ma gandeam ca ar prinde bine ceva sfaturi
  8. As vrea si eu un kit de genul, insa nu am card pay-pal, asa ca daca mai face cineva comanda sa-mi dea si mie un semn (mess: alexandru.foto - 0741469019) Ps: dau si o bere
  9. Daca esti din Bucuresti semnale gasesti in targ in Vitan (Autovit), sunt 25 lei perechea (cu tot cu bec si prindere). Nu sunt din alea mari, sunt ok.
  10. Ca tot e vorba de modificari...gasisem un Bandit "putin modificat": 1216cc Wiseco kit, gas flowed head with 26/30 stainless valves, Mikuni flatside carbs, NOS nitrous system, undercut gearbox, 4 spring clutch conversion with MTC lockup clutch, lanyard engine kill, Dyna 2000 ignition, Dyna coils, Taylor leads, Dyna shift minder, Air shifter, Vance & Hines sidewinder exhaust etc etc.. The bike's built to a high standard with professional R6 subframe/single seat conversion (inc stainless undertray), beautifully engineered extended braced swingarm housing the nitrous bottle, polished upside down forks, billet slab yokes, Harris clipon bars, Harris rearset footpegs etc and finished off with polished engine cases, Goodridge brake lines & Goodridge breather.
  11. Cam asa e cu RAR-ul....mie in talon mi-au trecut la masa proprie 297 kg ...un pic cam mult zic eu...
  12. Depinde de abilitatile fiecaruia si de experienta pe care o are la ghidon si nu numai. In ceea ce ma priveste am ~20.000km facuti cu Banditul in 2 ani si cateva saptamani...deci nu sunt ca un pustan care trece de pe scuter pe SS Aceleasi sfaturi le dau si eu pentru incepatori, sa-si ia orice numai naked sa fie nu SS pentru ca toata lumea stie ca naked-ul e mai....sanatos.
  13. Nu va suparati pe mine dar si eu renunt la Banditul meu. E o motocicleta superba, numai cuvinte de lauda. A fost primul motor al meu si va ramane motocicleta de suflet. Acum tipati la mine ca vreau sa-mi iau R6. Probabil dupa ce imi fac damblaua cu R6-le revin tot la Bandit, insa la cel de 1200 care este GENIAL! (te indragostesti de el de la prima demarare). Daca stiti pe cineva interesat aici gasiti anuntul Un sezon cat mai placut tuturor!
  14. Merci de sfaturi. El arata destul de bine, insa sunt suficiente de schimbat. Imi doresc de mult un R6 dar am inceput ca un om cu capul pe umeri...cu un naked (Suzuki Bandit 600N), iar acum incerc un schimb (desi e aproape imposibil sa gasesc pe cineva cu r6 care vrea naked) sau sa-l vand. Ma gandeam ca daca il dau pe al meu si reusesc sa-l iau cu 1000e, de 6-700e l-as putea aduce intr-o "conditie fizica" buna.
  15. Am uitat sa specific ca a cazut pe partea dreapta si impactul a fost atat cat sa se ciufuleasca bine carena laterala si cea de langa far. Sincer nu stiam ca nu pot porni motorul fara antigel....altfel ma numeam mecanic nu forumist . Stander nu aveam pe langa motor sa pot verifica pe loc. Si uitasem sa mentionez de turometru care nu percuteaza de nici o culoare iar kilometrajul arata niste cifre aiurea care nu au leg cu viteza...eu ma gandesc ca o fi din cauza bateriei (sau mai bine zis a lipsei unei baterii incarcate). Si mai e ceva...cand trageam de ghidon maxim stanga ajungea aproape lipit de rezervor, aproape ca nici degetele nu mai incapeau....e normal? Va intreb pt ca eu am de doi ani naked si mai mult de 15 min nu am condus ss.
  16. Salutare, Vreau sa achizitionez un R6, insa daca s-ar putea si ieftin si bun ar fi ideal...numai ca sunt rare ofertele bune. O varianta mai ieftina ar fi sa iau un R6 din 99 care a fost implicat intr-un accident ce nu s-a terminat cu bine. Dupa accident motorul a fost pus la vanzare. Zilele astea am fost sa-l vad, am reusit sa-l pornesc, are carenele zgariate pe partea dreapta, semnalele sparte, baterie descarcata complet (a pornit cu ajutorul cablurilor dar daca aprindeam farul se oprea) antigel nu mai e din ce am vazut in vasul de pe stanga insa cea mai mare problema e ca nu merge decat a 1`a si a 2`a. Treapta a 3`a nu vrea deloc. Acum vreau sa va intreb cat de grava e problema?...si cam cat ar costa o reparatie.
  17. Salutare, Ma numesc Alex, sunt motorist si fotograf, cei din Militari ma mai cunosc si datorita faptului ca anul trecut mergeam fara toba. Apropos, calaresc un Suzuki Bandit 600N din `96 (a fost un an bun). Asfalt uscat si daca aveti nevoie de mine ma gasiti si la www.alexfotograful.ro
  18. Ms mult. Sper sa fie ultimul incident de genul
  19. Daca la mine te refereai...sper sa nu ai incidente de genul. Insa totusi daca vei avea...abia atunci vei intelege. Succes!
  20. Salutare, Am nevoie de ajutorul vostru. Azi mi s-a furat carena fata (model unicat) de pe moto Suzuki Bandit '96. Motorul era parca la intersectia Dimitrov. Bineinteles ca odata cu ea s-a lipit de mana hotilor si semnalizatoarele din carbon....pe care nu le-au mai desfacut cu cheia cum au procedat la carena ci le-au rupt taraneste. Daca cumva o vedeti pe vreun motor incercati va rog sa luati legatura cu respectivu` sau macar sa obtineti un nr de inmatriculare. Apoi un apel pe 0741.469.019 sau un sms. Multumesc mult.
  21. Salutare, Am nevoie de ajutorul vostru. Azi mi s-a furat carena fata (model unicat) de pe moto Suzuki Bandit '96. Motorul era parca la intersectia Dimitrov. Bineinteles ca odata cu ea s-a lipit de mana hotilor si semnalizatoarele din carbon....pe care nu le-au mai desfacut cu cheia cum au procedat la carena ci le-au rupt taraneste. Daca cumva o vedeti pe vreun motor incercati va rog sa luati legatura cu respectivu` sau macar sa obtineti un nr de inmatriculare. Apoi un apel pe 0741.469.019 sau un sms. Multumesc mult.
  22. Salutare, Am nevoie de ajutorul vostru. Azi mi s-a furat carena fata (model unicat) de pe moto Suzuki Bandit '96. Motorul era parca la intersectia Dimitrov. Bineinteles ca odata cu ea s-a lipit de mana hotilor si semnalizatoarele din carbon....pe care nu le-au mai desfacut cu cheia cum au procedat la carena ci le-au rupt taraneste. Daca cumva o vedeti pe vreun motor incercati va rog sa luati legatura cu respectivu` sau macar sa obtineti un nr de inmatriculare. Apoi un apel pe 0741.469.019 sau un sms. Multumesc mult.
  23. Salutare, Am nevoie de ajutorul vostru. Azi mi s-a furat carena fata (model unicat) de pe moto Suzuki Bandit '96. Motorul era parca la intersectia Dimitrov. Bineinteles ca odata cu ea s-a lipit de mana hotilor si semnalizatoarele din carbon....pe care nu le-au mai desfacut cu cheia cum au procedat la carena ci le-au rupt taraneste. Daca cumva o vedeti pe vreun motor incercati va rog sa luati legatura cu respectivu` sau macar sa obtineti un nr de inmatriculare. Apoi un apel pe 0741.469.019 sau un sms. Multumesc mult.
×
×
  • Creează nouă...