Sari la conținut

adrian...

EX+
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Craiova
  • Numar Moto
    DJ

adrian...'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @phoenix harley: nu stiu de care fata din craiova e vorba, dar nu e singura. Eu stiu doua
  2. @Motorbrand: Ai de gand sa iti schimbii motto-ul in "Eu sa fiu sanatos, motorul sa mearga, ca drumuri gasesc de batut" Trebuie neaparat sa ne strangem mai multi, sa facem un tur adevarat. Vad ca toti ne facem planuri, de plimbare solo. Eu si daca vreau, plimbare "solo" nu o sa am (prietenii stiu de ce)
  3. Bafta, Motorbrandule! Gandeste-te ca poti fi urmarit prin satelit. Arata-le tuturor ce poate jawa!
  4. adrian...

    am testat protectiile

    Nenea, ce tot ii dai cu teoria compensatiei? Adica daca eu nu am cazut de 6 luni , acum trebuie sa ma fac praf in zilele urmatoare. Eu sper sa nu....
  5. Mi-a comandat cineva simering. Sper ca a stiut ca trebuie verzi Mersi pt numerele de telefoane. O sa mai am nevoie sigur si de alte piese.
  6. Caut simering capat ambielaj dreapta (spre alternator). Stie cineva unde as putea gasi? Dimensiunile sunt 30*52*8.
  7. Salutare, Calule! Inteleg ca pleci in turul tarii singur, cu Jawa. Bafta mare! Frumos , oricum. Te-as ajuta bucuros, doar ca sunt mai mult plecat.
  8. OK. Vreau si eu 2 buc camera si inca ceva pe langa (ex cablu frana mana) . De placile de ambreiaj nu ai zis cat fac. Cum procedam???
  9. M-ar interesa doua camere 3.25-3.50/18. Si cat ar fi placile de ambreiaj pentru jawa 350TS ?
  10. adrian...

    Am tavalit-o si eu

    "Mad Max" days are coming. Get ready!
  11. "Desteptul invata din greselile altora, prostul le repeta". Hotarat, DA! Povestind pataniile, altii pot invata ceva. Am avut aceasta discutie cu prietena mea, care dupa ce facuse o boacana cu motorul vroia sa musamalizeze totul. Adica sa nu invete nimeni ca daca esti pe jawa si pleci de la semafor dand drumul brus la ambreiaj la 5000 de ture vei pleca pe o roata si vei cadea spectaculos, iar cei din autobuz vor face ochii mari si vor zice, macar in gand "ai draku de motociclisti"
  12. @gabii: auzi,tu.. "ushiro-geri". Pai asa mai merge, frate. Da unu care nu stie cu ce se mananca asta, si-o fura rau de tot. Tu stiai de ushiro-geri si tot ai fugit de ai batut recordul pe mia de metri (chiar ai fugit o mie de metri , de frica?).
  13. @ cmatei: depinde de cate ori folosesti ambreiajul in 300km. Eu de cand am rupt doua cabluri strang maneta cu grija la pornirea de pe loc si pe urma...doar o ating cand schimb vitezele.
  14. La mine cand am facut pana pe spate, de abia puteam sa o imping. Anvelopa e Barum. @ nobloody Noua??? Vreau si eu! Vad ca esti din suceava. Ai putea sa ma ajuti cumva?
  15. De aceea sunt prinse la mine sitele tobei cu doua surubele. Sa stea acolo. Odata nu am mai putut sa prind suruburile si am lasat-o asa. La o tentativa esuata de pornire, rateu si sitele au sarit afara. Nu erau "civili" in zona, deci nu am avut parte de "hirati ai dracu de motocilisti!".
×
×
  • Creează nouă...