Sari la conținut

adrian...

EX+
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adrian...

  1. @phoenix harley: nu stiu de care fata din craiova e vorba, dar nu e singura. Eu stiu doua
  2. @Motorbrand: Ai de gand sa iti schimbii motto-ul in "Eu sa fiu sanatos, motorul sa mearga, ca drumuri gasesc de batut" Trebuie neaparat sa ne strangem mai multi, sa facem un tur adevarat. Vad ca toti ne facem planuri, de plimbare solo. Eu si daca vreau, plimbare "solo" nu o sa am (prietenii stiu de ce)
  3. Bafta, Motorbrandule! Gandeste-te ca poti fi urmarit prin satelit. Arata-le tuturor ce poate jawa!
  4. adrian...

    am testat protectiile

    Nenea, ce tot ii dai cu teoria compensatiei? Adica daca eu nu am cazut de 6 luni , acum trebuie sa ma fac praf in zilele urmatoare. Eu sper sa nu....
  5. Mi-a comandat cineva simering. Sper ca a stiut ca trebuie verzi Mersi pt numerele de telefoane. O sa mai am nevoie sigur si de alte piese.
  6. Caut simering capat ambielaj dreapta (spre alternator). Stie cineva unde as putea gasi? Dimensiunile sunt 30*52*8.
  7. Salutare, Calule! Inteleg ca pleci in turul tarii singur, cu Jawa. Bafta mare! Frumos , oricum. Te-as ajuta bucuros, doar ca sunt mai mult plecat.
  8. OK. Vreau si eu 2 buc camera si inca ceva pe langa (ex cablu frana mana) . De placile de ambreiaj nu ai zis cat fac. Cum procedam???
  9. M-ar interesa doua camere 3.25-3.50/18. Si cat ar fi placile de ambreiaj pentru jawa 350TS ?
  10. adrian...

    Am tavalit-o si eu

    "Mad Max" days are coming. Get ready!
  11. "Desteptul invata din greselile altora, prostul le repeta". Hotarat, DA! Povestind pataniile, altii pot invata ceva. Am avut aceasta discutie cu prietena mea, care dupa ce facuse o boacana cu motorul vroia sa musamalizeze totul. Adica sa nu invete nimeni ca daca esti pe jawa si pleci de la semafor dand drumul brus la ambreiaj la 5000 de ture vei pleca pe o roata si vei cadea spectaculos, iar cei din autobuz vor face ochii mari si vor zice, macar in gand "ai draku de motociclisti"
  12. @gabii: auzi,tu.. "ushiro-geri". Pai asa mai merge, frate. Da unu care nu stie cu ce se mananca asta, si-o fura rau de tot. Tu stiai de ushiro-geri si tot ai fugit de ai batut recordul pe mia de metri (chiar ai fugit o mie de metri , de frica?).
  13. @ cmatei: depinde de cate ori folosesti ambreiajul in 300km. Eu de cand am rupt doua cabluri strang maneta cu grija la pornirea de pe loc si pe urma...doar o ating cand schimb vitezele.
  14. La mine cand am facut pana pe spate, de abia puteam sa o imping. Anvelopa e Barum. @ nobloody Noua??? Vreau si eu! Vad ca esti din suceava. Ai putea sa ma ajuti cumva?
  15. De aceea sunt prinse la mine sitele tobei cu doua surubele. Sa stea acolo. Odata nu am mai putut sa prind suruburile si am lasat-o asa. La o tentativa esuata de pornire, rateu si sitele au sarit afara. Nu erau "civili" in zona, deci nu am avut parte de "hirati ai dracu de motocilisti!".
  16. Auzisem si eu ca pot sa mergi pe pana - in cazul meu nu. Am plecat cu roata fata desumflata, era duminica si cautam prin oras o vulcanizare deschisa sa imi bage aer. Am stat pe sa cat mai in spate sa nu fie greutate pe fata. Cand am ajuns la vulcanizare, valva de la camera deja se smulsese. Pe spate cand am facut pana aproape ca imi iesise anvelopa de pe janta in concluzie, eu nu stiu cum as putea sa merg pe pana. Caut disperat o camera de 18, si nu gasesc.
  17. Ati avut pana (de cauciuc)? Eu am o "panofobie". Mai ales ca am camere. La auto: 100.000 km - nici-o pana. O singura data imi pierdea din presiune la o saptamana si au gasit un cui in anvelopa, deh, avantaj tubeless. In schimb, la bicicleta am pus 10 petece in 3000 km - cam urat. La moto am 2-3000 km, si pana acum am avut de ori pana - erau rotile dezumflate si in mers s-a smuls valva, o data pe fata, o data pe spate. Ducand camerele la vulcanizat am vazut ca mai aveau cateva petece .
  18. Incearca si tu sa o zgaltai sa vezi daca la tine face la fel. Nu esti curios?
  19. Eu am acum un filtru gen decantor, dar destul de murdar, nu imi place cum arata. Nu stiu daca merge cu filtru obisnuit, de masina, cu hartie filtranta. Ma gandesc ca neexistand pompa poate nu va trece suficienta benzina prin filtru. Aaa, motocicleta - Jawa.
  20. Ce ziceti de asta atunci: pornesc dimineata, socul tras, o ia la a 2-a, a 3-a pedala, insa de abia merge, undeva pana in 1000rpm si se opreste imediat. Daca incerc sa accelerez se opreste imediat. Si atunci ce fac - incep sa zgaltai de ea, ca si cum as vrea sa amestec benzina cu uleiul din rezervor. Oricum o zgaltai asa si inainte de a incerca sa o pornesc. F ciudat, ea sta la 1000rpm, cu cat o zgaltai mai mult , cu atat se tureaza mai tare, pana ajunge pe la 3000. Atunci o las in pace si dupa un minut ii imping si socul. Care este explicatia cu zgaltaitul, se creeaza tsunami in carburator sau ce??
  21. Si la mine face la fel. La rece porneste la a doua pedala. Daca am oprit motorul cald, cand sa pornesc dau si de 10 ori la pedala. Totusi: a) daca opresc motorul si il pornesc imediat o ia din prima daca il opresc, beau un suc si pe urma vreau sa plec, dau de n-spe ori la pedala, sa rada toti aia de la terasa de comunista mea. Cine stie ceva, merg cu el la terasa.. numai sa scap de rusinea asta.
  22. Voi vorbiti serios cu ulei "subtire" pt cutie? Nu de alta si eu tocmai am schimbat uleiul la cutie si i-am bagat 80W-90, de "firma", bineinteles. Acum ce sa fac, sa il schimb iar? Eu zic ca vara merge si cel de 90, cred ca se incinge suficient de mult cat sa devina cat de cat fluid.
  23. adrian...

    Ca anvelopa merge

    Mersi! De asta ma framant si eu atat. Vreau si sa arate mai bine, dar mai ales sa stea mai bine. Insa vreau sa vad in care parte inclina balanta: "ii sta mult mai bine cu unul mai lat" sau " las-o asa cum au facut-o ei".
×
×
  • Creează nouă...