Sari la conținut

BkE

INACTIV
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BkE

  1. Vand 2 casti Cross, armura cross, cizme, manusi vara, 2 tricouri... Casca albastra purtata maxim 10 ori masura S 56cm Casca rosie mai putin purtata masura M 58cm Manusile sunt noi iar cizmele, armura, tricourile si genuncherele sunt purtate maxim de 5 ori si nu au absolut niciun defect, sunt ca noi! Preturi: casca 250lei/buc, cizme 450lei, armura 400lei, genunchere 150lei, tricouri 80lei/buc, manusi 100lei. Pentru detalii PM sau cel mai bine 0726330993.
  2. Se vand urmatoarele: Suzuki DR650 '94 1350euro Husqvarna WR125 '98 1350euro Casca enduro Diablo nou-nouta masura L pret 50euro Telefon: 0724947899
  3. De vanzare Suzuki DR 650, stare foarte buna, se poate vedea in poze... PRET 1350EUR Negociabil POZE
  4. BkE

    Detinatori Husqvarna

    Stie cineva de unde as putea sa cumpar si cam la ce pret biela+bolt pentru o Husqvarna WR 125 din 1998? M-ar interesa sa fie destul de ieftina, deci as cumpara si second-hand daca e in stare buna sau daca nu nou! Eu am tot cautat pe la magazine, am si sunat la unele magazine dar cand aud de Husqvarna cred ca deja sunt pregatiti sa iti zica ca nu au! Deci stie cineva unde le pot gasi? Multumesc anticipat!
  5. BkE

    Husqvarna TE 610

    Stie cineva de unde as putea sa cumpar si cam la ce pret biela+bolt pentru o Husqvarna WR 125 din 1998? M-ar interesa sa fie destul de ieftina, deci as cumpara si second-hand daca e in stare buna sau daca nu nou! Eu am tot cautat pe la magazine, am si sunat la unele magazine dar cand aud de Husqvarna cred ca deja sunt pregatiti sa iti zica ca nu au! Deci stie cineva unde le pot gasi? Multumesc anticipat!
  6. Si ''in groapa'' ii fain, poate chiar mai fain numa ca acuma cred ca ii o baltoaca extraordinar de mare... vorbesc de groapa aia de la iesire din oras, de langa dezmembrari daca o stii!
  7. Doamne fereste! Ce mai putem zice? R.I.P.
  8. Nu stiti pe cineva care poate comanda de pe motorcycle-superstore? Am gasit ceva interesant acolo si as vrea sa comand dar nu am gasit pe nimeni care sa se ocupe de asta... Multumesc anticipat celui care ma va ajuta!
  9. Exact! Madalina Dobos pe numele ei. O cunosc doar din vedere, nu am iesit niciodata cu trupa lor dar din cate aud e meseriasa si cu atv-u' si la organizare!
  10. BkE

    Indoor Motocross

    Frumos joc insa tg motocross 1 mi s-a parut mai bun, asta parca e prea pixelat , era mai fain 1 pentru ca erau culorile alea mai inchise. Oricum, frumoase jocurile din seria asta!
  11. Bineinteles ca nu, da' mi se pare aiurea motivul ala ca daca n-are bec e cross si daca are e enduro, as fi asteptat informatii mai clare... Apropos, verifica PM. Bafta!
  12. http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_250_sx-f_2009.php Inseamna ca si asta ii enduro-offroad, asai?
  13. Aoleu, eu am fost aici la un baiat cu magazin moto si mi-a zis ca pot sa bag orice ulei de motor, dar cel mai bun e 15w50... Am sa bag la cap si mers sa vad daca are asa ceva. Multumesc mult!
  14. N-ai inteles, uleiul de amestec il bag in rezervorul ala de ulei, ca-si face singur amestec... dar in cutie ce bat 10w40, 15w50, 10w50, de care? Mersi mult!
  15. Eu sunt baiatul cu WR si nu am zis ca e full cross am zis ca e o combinatie intre cross si enduro adaptata pentru sosea... WR-ul din anunt nu e cross? Atunci a mea de ce sa nu fie cross, pentru ca are far sau de ce... Sa nu intelegi ca as avea ceva cu tine dar io zic ca nu e nicio diferenta intre asta din anunt si a mea, doar farul... Bafta! P.S. Aia din poza e mobra mea. http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...999-193854.html
  16. Frans Verhoeven mi se pare foarte bun, am vazut si pe youtube ceva filmari cu el si are o tehnica incredibila. Foarte, foarte interesant, va dati seama ce se intampla daca cadea acolo? Eu unu' nici nu vreau sa ma gandesc...
  17. BkE

    Ghidon

    Daca cea din dreapta e poza de la Louis sunt 100% sigur ca asa are tata ghidonul la DR 650. E putin mai inalt decat cel original, iti shimba putin pozitia insa nu e mare diferenta, te obisnuieste tu... Toata treaba e ca el dupa ce si-a pus ghidonul asta sta putin mai ''incordat'' daca intelegi ce vreau sa zic dar il ajuta mult la mersul in picioare, pana sa puna acest ghidon statea putin aplecat, acum sta drept... Depinde ce alegi tu, care iti place tie mai mult, niciodata nu poate nimeni sa iti spuna ce sa cumperi, asculti sfaturile si dupaia le interpretezi si vezi ce ti se potriveste. Bafta la alegere!
  18. BkE

    Detinatori Husqvarna

    Hop si eu! Husqvarna WR 125 din '98, de o saptamana a venit din Germania. Nefiind pe banii mei mai mult de atat nu imi permit dar ma multumesc si cu asta... Ce ziceti de ea? Bafta!
  19. Nu stiti, Husqvarna WR din '98 are uleiul pentru cutie separat de cel pentru amestec? Daca e asa ce ulei ar trebui sa bag in cutie si ce ulei la amestec? Mersi anticipat!
  20. Vand handguarduri cumparate de la louis Le vand tot cu 10euro, exact pretul de catalog, le pot trimite in tara prin posta... Ma puteti contacta telefonic la numarul 0724947899
  21. Vand handguarduri cumparate de la louis Exact asa arata Le vand tot cu 10euro, exact pretul de catalog, le pot trimite in tara prin posta... Ma puteti contacta telefonic la numarul 0724947899
  22. mai pe scurt ... cand se aprinde becul ala galben la bord scuterul nu se mai tureaza si nu mai merge rotund ! Sper sa fi inteles toti acum
  23. De ceva timp scuterul incepe sa nu mai mearga , nu mai vrea , se aprinde un bec galben la vord, parca ar fi un motor dar nu stiu sigur, in momentul in care becul se aprinde motorul nu se mai tureaza.Daca il pornesc si becul nu se apinde nu am nicio problema cu el, merge perfect ... din cand in cand se aprinde si se stinge in mers si parca motorul nu merge rotund. Cand becul este aprins motorul nu merge rotund iar daca scot bujia, ea este afumata. Cand becul este aprins si scot bujia afara si ii dau la pedala parca scanteia nu e normala, pur si simplu se imprastie! Tot asa cand motorul este pe cric si il turez mai tare se aprinde becul iar dupa aprinderea becului motorul nu se mai tureaza . Mentionez ca este motor pe injectie ... Ce se poate intampla ca eu unu nu imi dau seama ? Astept parerile voastre, poate stiti ce ar putea sa se intample ... Multumesc anticipat !
×
×
  • Creează nouă...