Sari la conținut

stefandinescu

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stefandinescu

  1. Ieri am sunat la Autolink Trans Europa (Str Amurgului nr.33) si baietii au foast foarte intelegatori. M-au asteptat sa termin programul la serviciu si am ajuns la statia ITP la ora 17:30. Tariful a ramas 100 lei. Jos palaria. Recomand!
  2. Economist, licentiat in Marketing, master in Administratie si guvernare (Drept), de 5 ani Inspector Directia Corp Control la Primaria municipiului Constanta. Orice meserie as fi avut, tot cruiser as fi calarit.
  3. Am primit confirmarea telefonica, fie ea si pt un pliant si incurajari Daca mai e vre-un constantean care merge sambata la Bucuresti, poate facem o haita de 2 ca sa nu fim imprastiati. Dati PM sa plecam impreuna.
  4. stefandinescu

    CUSTOM PAINTING

    Rezervorul asta imi pare ca va ajunge pe motorul altui Seawolf. Nu-i asa? Multe comenzi de la mare. Sa vedeti ce rezervoare frumoase au baietii la intrunirea asta! Zoli, pt Seawolves poate faci abonament la rezervoare Superba lucrarea! Freehand?
  5. Si mie imi place sa arat a motociclist. Am un Shadow VT600C din August 2009 si permisul din septembrie 2009 dar pot geaca de piele groasa si pantalonii de piele pe care le am din anul 2 de facultate (cand visam la motor). Pe dedesubt port protectii hard de enduro (camasa de plasa cu protectii la piept, umeri, cotiere) si pantaloni de plasa cu protectii la sold, genunchi si tibie. Ma incalt cu cizme moto care arata bine si de mers pe strada daca le bagi sun manseta blugului, manusi cu protectii de carbon, brau si casca Nolan N103 pe care o am de cand faceam scoala pt categoria A....am fost cam intai cu potcoavele si apoi am cumparat magarul dar nu imi pare rau. Pur si simplu mi se ridica parul pe sira spinarii cand vad slapi si bermude pe "polizoare". Mie imi face mare placere sa ma echipez 10 minute inainte de a ma urca pe motor. Vorba aia...cum ar fi aratat vechii cavaleri la turniruri fara armuri? Ca polizashii in shlapi!
  6. stefandinescu

    CUSTOM PAINTING

    Felicitari Zoli. Am eu impresia sau va ajunge pe un motor din Constanta? Vinerea trecuta la intalnirea saptamanala a Seawolves se vorbea despre un rezervor care e la tine pt un airbrush cu tabla aceea "rupta" si scheletii care ies din rezervor. Esti artist omule! Mare artist! Alaltaieri ma uitam cu sotia la ce minuni faci tu. Superbe lucrari!
  7. Salutare. Mi se spune Nato si am un Shadow VT600C negru: CT 30 NAT. voi da add ID-urilor de vitezisti dar nu promit sa ma tin dupa ei in trafic. Daca mai sunt proprietari de cruisere/choppere pe forum, ii astept pe mess. ID: yo4nat
  8. 1 tunelulSaligny e inundat si fisurat, 2 cazematele de pe traian au fost inchise (intrarea in ele era prin fata monumentului aviatorilor care acum e astupata) 3 Intr-adevar a existat pe Siutghiol o flotila de hidroavioane Geta si au ramas hangarele, probabil parasite, insula d epe Siutghiol se numeste Ovidiu, se pare ca ori in orasul Ovidiu, ori pe insula a fost ingropat poetul roman Publius Ovidius Naso exilat la Tomis (Constanta de azi) 4 Mai sunt cazemate in dreptul statuii lui Eminescu pe faleza, nu stiu unde e intrarea 5 M-am uitat cu Google Earth prin Poarta 6 si nu se mai vede nici o baterie nimic, Bateria Tirpitz din dreptul cartierului Km 4-5 nu se vede deasemenea, nu am gasit info referitor la pozitionarea ei corecta, doar ca e pe malul marii inspre Agigea. 6 Cazemate pe malul marii sunt multe, si intre Eforie N si S, si in Mangalia si spre VAdu Corbu, inclusiv in padurea Vadu si pe malul marii pe plaja Vadu, unele din cazematele din padure au avut tunuri fixe pe ele, a ramas un inel de otel pe care glisa turela tunului. Ce ar mai fi de vazut in Cta? Poate mai la vara dam o tura la Vadu sa va arat cazematele de acolo, n vom fi deranjati:) Cele din padure sunt curate si zugravite de soldati acum 2-3 ani.
  9. salut. Si eu sunt din Cta, am 28 de ani si tare mi-as dori sa gasesc tuneluri pe aici. EU stau prin Piata Ovidiu, mai incercam pe forum sa vedem daca ne adunam cativa constanteni sa haladuim pe Valea Portului prin cazemate si sa vedem ce mai gasim. Langa mine e Clubul Portul care e parasit....paote dam un browse prin el...ce zici? Adresa mea este stefandinescu@gmail.com --- Mesaj completat în 12 Feb 2008 18:24 ------------- Salutare. Eu am facut armata la unitatea de sub pod (in spatele fortului) in 2003, la 02238 Scoala de Logistica si am ramas masca cand dupa atatia ani cautand pe Google Earth am vazut ca la 100m de unitate aveam fortul....stateam weekendurile in unitate si daca as fi stiut as fi scotocit putin cu baietii pe acolo. Langa unitatea noastra, se vede pe google earth un depozit lung, acolo este tinut trenul regal, era pesemne pregatit de drum mereu....conveanbil, la iesire din Bucuresti, fara sa atraga atentia.....si acum este pazit de cativa amarati de caporali. Daca mai e cineva din Constanta pls PM me poate ne adunam sa cautam pe la noi prin oras ceva frumuseti de tuneluri. Stiu d ecazematele de pe Valea Portului si de tunelul lui Anghel Saligny care trece pe sub B-dul 1 Mai, d ela gara pana in Port, aproape 500m. Ne adunam?
×
×
  • Creează nouă...