Jump to content

Jawa Script

Membru
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

About Jawa Script

 • Rank
  The Observer

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Club
  indie

Recent Profile Visitors

1,024 profile views
 1. Nu, nu te inseli. Oricum, nu este primul anunt la care am solicitat inchiderea si nu s-a efectuat...
 2. Nu stiu daca este constructiv sa te autoflagelezi: ai comis-o, ti-ai asumat-o, o s-o tragi. Probabil tuturor ne este dor de o anumita haiduceala, dar vremurile se schimba si in general si in particular si este bine sa ne bucuram de ce avem, cand avem. Departe de mine sa ma dau exemplu, dar nu conduc sub influenta, vorba mea fiind: dupa ce ca nu vad bine si sunt prost, baut mai trebuie sa fiu... Noroc!
 3. Am comandat si de la 'distanta'. In afara de calitatea deja cunoscuta a produselor, Silviu s-a preocupat sa ambaleze temeinic si atent recipientele, a cautat cea mai convenabila posibilitate de transport si a revenit telefonic sa se asigure ca nu au fost probleme cu receptia. Pentru tara si vremurile pe care le traim, este aproape neverosimil!
 4. Scuze, vroiam sa ti-l recomand pe colegul hondafan , dar se pare ca el te referi cu motocolante...
 5. Lasa grijile si vino sa-ti explic seriosu' forumului!
 6. Da' nu mai ai minunatia aceea lunga si inalta cu volan pe partea adversa cu care iti carai famelia la iarba verde? » Post actualizat in 05 Oct 2018 14:49 Asta in conditiile in care erati minim patru (doi adulti, cica) si doi copii nevinovati pe care ii ingesuiai in zona de tabla cu care mai faceai cate un drum cu o mobila, o mobra, un moloz (al patrulea 'm' este tot pentru tine, partidul are deja destula...).
 7. Ce piese! Da bah ce prosti e olandejii astia ca nu stie ca masculu' fara burta e ca mertzanu' fara sigla ...
 8. Multumesc, a luat ceva timp operatiunea, dar e ok acum. Apropo, ti-ai schimbat nick-ul de forum de atatea ori ca nu mai stiam cu cine am onoarea, noroc cu pisoiul din avatar. Asa este, a fost si la vanzare inainte de 'schimbarea la fata', dar nimeni nu a fost suficient de hotarat sa achizitioneze un motoras functional, cu acte la zi, dar nu prea atractiv estetic. Nu-i bai, acum ca s-a rezolvat si partea asta, toti il remarca pe unde ma duc. Un pusti, fost concitadin de-al tau, inca actual de-al meu m-a abordat: 'nenea-nenea, asta-i de curse?'
 9. Salut, merci, am fost doar in trecere prin capitala.
 10. Dupa mai bine de sapte ani de la postarea de mai sus, revenim intr-o noua infatisare:
 11. Domnu' Niko, pentru cineva care se doreste 'mentalist', nu va pot spune decat: tarziu, foarte tarziu... Stie domnia ta de cate ori am fost eu in zece editii? Niciodata!! Si le sunt concitadin, as putea merge si pe jos cu putin efort, dar este vorba de optiune! Este loc sub soare pentru toata lumea, nu este nevoie sa ne calcam pe bombeuri intr-un spatiu ingradit. Have fun whatever you're doing!
 12. Marfa ca in titlu: naturala! Adica exact ceea ce lipseste de la o vreme din lumea asta surogat-aditivata. Consumati cu incredere produsele acestor baieti de isprava, placerea va sosi si ea indata!
 13. for hosting this ad ! 'Gone with the wind' due to olx.ro ...
 14. Don Luigi, oamenii astia cu asta se ocupa: https://www.izotech-services.ro/cine-suntem.html Baga scroll pana la capatul paginii: au si magazin de materiale, dar ofera si consultanta si executie. Prin urmare, iti vor recomanda si executa cea mai potrivita solutie la problema data. Succes!
 15. Fluxul spre Bucuresti a existat dintotdeauna, doar pe vremea lu' Pingelica era reglementat, nu asta e cauza. Cauza este 'foamea' generalizata/lacomia ...
×
×
 • Create New...