Sari la conținut

Sky_Hunter

Membru
  • Număr conținut

    273
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://trmotoclub.wordpress.com/

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Alexandria
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda CBR600 F4i
  • Club
    Teleorman MotoClub

Informații profil

  • Interests
    >> Pitici mici alearga prin capul meu <<

Sky_Hunter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!

  2. Tot respectul Petrica! pe 2 ianuarie inca eram beat.
  3. Sunt constient ca pana la urma conteaza stilul de pilotaj, in cate ture schimbi, cat de constant sau inconstant mergi, felul carburantului, schimburile periodice de ulei si consumabile, si alte amanunte de genul asta ... ideea era ca ma deranjeaza sa merg cu tovarasi care baga de 60 de lei bezina iar eu bag de 130 de lei pentru acelasi drum. Si tovarasi care au VFR de 800, 1000 RR, etc ... @One-Track-Mind ... faza cu satanismul vad ca e suprema pentru tine, personal mai bine esti un pesudo-ateu agnostic decat sa fi un fel de credincios smerit dar in directia opusa. Satanismul exista fiindca exista crestinismul.
  4. Multam fain, aceasta informatie imi este extrem de utila. Probabil ca asta e problema fiindca dupa ce o alerg isi mai revine. Si da, la drum lung poate mai scade la 9L/100km ... dar tot e mult dupa parerea mea!
  5. Multumesc Diaboliq, chiar ma gandeam sa ma duc la Honda (chiar daca platesc mai mult pentru o verificare). Eu am fost la un atelier pe Sisesti la un tip Balamuc, si le-am reglat acolo. Am bagat in ea numai benzina de la Rompetrol normala de 95. De ce ?
  6. Salutare, Am deschis discutia asta pe un alt topic insa nu am primit un raspuns care sa ma ajute, majoritatea mi-au spus ca ei nu au problema asta la motocicleta lor. Ma gandesc ca aici este locul mai potrivit fiindca este imposibil ca unul dintre voi sa nu intampine aceasi problema. Am o Honda CBR 600 F4i, an fabricatie: 2002, intamtriculata in 2003, Rulaj: 24.800 km; Am cumparat-o in 2008 de la primul proprietar la 12.000 km, si de 1 an si jumatate am un consum imens fata de cat consuma aceasta motocicleta in mod normal. I-am schimbat toate consumabilele in fiecare an, nu am lasat-o in frig iarna sau descoperita, etc ... Am filtru de aer sport, bujii noi iridium, filtru de ulei noi, am reglat injectoarele - toate la acelasi nivel acum 1 an ... si de la consumul de 13-14 litri/100 km ---> am ajuns la 10 litri/100km. Daca imi puteti spune ce ati facut voi daca v-ati confruntat cu problema asta ? De le ce ar putea sa-mi consume atat de mult ? P.S. Pe loc, pe neutru, daca o turez la 10 rpm - imi scoate un fum negru. Multam fain!
  7. Am urcat pozele pe site - felicitari pentru plimbare, imi pare rau ca n-am putut merge cu voi. @Emil - am pus poze noi cu tine, multam pentru share.
  8. Bravo baieti ... la cat mai multe. O sa pun pozele pe net
  9. felicitari pentru event ... dupa poze, a fost katerinka.
  10. Am facut update-ul pe site cu data de 07-09.oct - am inteles ca suntem 5, daca merg si eu 6. La mine singura problema este consumul, sper sa o rezolv sapt. asta
  11. Petrica am incercat sa te sun ... se mai tzine drumetia >?!
  12. Alexandria - Vitanesti - Merisani este drum ca-n palma. Foarte foarte bun ... pista direct - cu o linie dreapta de 5 km. Ideea este ca ultima oara cand am fost pe acolo, Ginel s-a cam tavalit nasol in curbele din Merisani!
  13. Multam fain pentru anunt, deci cine se baga sa dea un semn: 1. Cand este plecare ? sa zici o data exacta, ora exacta. 2. Este o plimbare de 1 zi ? sau cu 1 noapte la Moldova Veche ? 3. Viteza aproximativa cu care rulezi tu la drum lung ? P.S. Eu pot merge la o drumetie mai scurta: pana la Targoviste (191 km), Campina (180 km)
  14. Salutare fratilor, Ma scuzati ca am intarziat cu pozele, ieri am fost plecat toata ziua si astazi serviciul mi-a ocupat tot timpul. Intrati pe site (click aici) am scris cateva cuvinte in ultima postare si un link direct catre arhiva cu galeria pozelor. Este galerie arhivata cu *rar.
  15. Salut omule, Imi place ideea ta insa e kamikaze sa mergem pana in Vienna intr-o zi, fiindca Romania te consuma cel mai mult. Din Bucuresti pana in Arad, dormim in Arad, apoi dimineata facem un dus ca asa e bine, cafelutza, mic dejun - Szeged, Budapesta, Vienna!
×
×
  • Creează nouă...