Sari la conținut

cj17wow

Membru
  • Număr conținut

    140
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cj17wow

  1. pentru cei care vor abdomen de reviste le recomand am 2 prieteni care au reusit sa termine programul si pot sa spun ca au abdomen de revista eu nu pot sa il fac deocamdata pt ca am un program de lucru haotic (10 -15 ore pe zi ) dupa aproape 2 ani vin cuceva rezultate am ajuns la 81 kg si ma simt bine bine bine . si inca numa las ........... e ca un drog ,mai vreauuu
  2. Alex stai linistit ca dupa ce faci o tura iarna o sa pui frumos motorul in garaj si o sa zici pas pana la primavara. si nu zic asta la misto . sunt cat se poate de serios .
  3. pentru cei care va deranjati sa cititi topicul asta va recomand un film : http://www.youtube.com/watch?v=ydXojYfCF3I si eu am simtit pe pielea mea ce inseamna justitia romana .ceea ce pot sa fac este un singur lucru : sa plec din tara( si sa iubesc filmul de mai sus ). doamne ajuta Romanie MORI LINISTITA . p.s. sunt in sua acum .
  4. am aproape de mine golds gym (1 mila ) este o sala foarte dotata ,are sauna (free ,any time )program de la 8 la 23 si in weekend de la 8 la 20. pe mine ma multumeste pe deplin . mai ales ca vad si progrese .... azi am incercat ceva nou. am intrat in sala ,am urcat pe banda de alergare 15 min . piept mai multe exercitii combinate . din nou banda de alergat 15 min . abdomen mai multe exercitii combinate . in timpul alergarii pe banda am incercat sa tin heart rate -ul ridicat la 160 . pot sa spun ca a fost un antrenament grozav reusind sa fac exercitii cu mai multe greutati decat de obicei . cred ca o sa maiincerc aceasta combinatie .(pt mine merge )
  5. multumesc pt raspuns DAR : nu ai citit postul meu atent . eu momentan sunt in sua .
  6. va salut din nou dupa mai multe luni de absenta de pe forum . nu am mai intrat pe forum pt ca sunt plecat din tara si nu prea am avut timp si calculator de unde sa intru. sa revenim la obiectivul topicului . acum am optiunea si timpul necesar sa merg la sala si o fac . de mai bine de 1 luna sunt mandru membru la Gold's Gym Annandale Va U.S.A am inceput sa iau jack 3d si Superior Amino 2222 Tabs . Gixxx daca esti pe receptie te rog sa imi dai ceva sfaturi . as vrea sa incerc ceva : http://www.bodybuilding.com/store/muscle-supplements-for-men-20-39.html pe pagina sunt 3 tipuri de stack-uri. care crezi ca este mai bun din punctul tau de vedere . daca crezi ca este si alta optiune decat ce se vede acolo te ascult cu cea mai mare placere . o sa pun in curand si o poza cu starea mea actuala [ aspectul fizic ]. o sa pun si o poza facuta in ziua cand m-am decis sa slabesc . acum trag din greu sa scap de aripioarele de pe sold
  7. hai salut motociclisti romani eu sunt in springfield va de vreo 2 luni aproape daca sunt motociclisti romani prin zona dc dati un semn.
  8. Eu nu beau cafea deloc.Nici inainte nici dupa. Nici o stare de voma nimic . Doar ca imi venea sa ragai des si tot timpul imi era sete . Atat din punctul meu de vedere . Stiu ca astepti sa iti scriu mai multe dar nu am ce sa iti spun mai multe deoarece numai ce ti-am spus am simtit eu. Nu ma zgarcesc la cuvinte dar eu numai asta am simtit. Daca vrei sa iei sa cauti lipo 6 pe okazii pt ca este mai ieftin. Eu am vazut dupa ce am luat ca e mai ieftin .
  9. Nu prea am avut pofta de mancare . Mancam putin dar nu imi era foame. In schimb multa apa .
  10. Nu am avut ameteli greturi sau altceva. Am avut doar 3 chestii: nu am reusit sa dorm in primele 3 zile decat 2 ore pe noapte am trecut de la 1 litru de apa pe zi la peste 3 litri ragaiam destul de des dar nu tare
  11. Gimsys de ce te complici ? Uite cum e treaba : Am inm 3 motoare pana acum , 2 aduse de afara si unul luat din tara (alt judet decat cluj). deci : Iti faci programare telefonica la RAR Iti faci actele : fisa de inmatriculare auto cerere de inmatriculare Astea 2 le gasesti pe google chiar primele de sus . Mergi la rar cu toate actele motorului original si copii (nu iti trebuie la toate copii dar mai bine iti faci ca nu sunt scumpe). fisa si cererea le coplectezi la calc nu cu scris de mana . OOOK Acum mergi la RAR ( banuiesc ca vii la Gilau ? ) O sa vezi 2 garaje la intrare tu te pui la rand la cel din stanga . Nu te pui la rand unde sunt masinile ci mergi prima data si ii spui la Domnul Fekete (cel in varsta ) ca ai de inmatriculat o motocicleta si o sa iti spuna el unde sa stai la rand . El o sa bage motorul in garaj si iti face poza la seria de sasiu si cea de motor si la toata moto din fata si spate . ATENTIE Pe cei de la RAR nu ii intereseaza daca tu ai gume bune sau rele daca ai frane sau nu ( acuma nu va ganditi ca nu ai deloc). Trebuie sa ai oglinzi far stop spate ,semnalizatoare. Mesaj completat Salut Gimsys Daca vrei sa te ajut cu inm ,fara bani ,da un buzz la cj24bmw Mesaj completat Imi cer scuze pentru postarea multipla ........nu este din vina mea . Mesaj completat Dupa ce ai fost la rar si ai facut identificarea mergi cu actele la finante , o declari pe tine dupa care mergi la politie si iti scoti numere. E simplu .
  12. Gimsys de ce te complici ? Uite cum e treaba : Am inm 3 motoare pana acum , 2 aduse de afara si unul luat din tara (alt judet decat cluj). deci : Iti faci programare telefonica la RAR Iti faci actele : fisa de inmatriculare auto cerere de inmatriculare Astea 2 le gasesti pe google chiar primele de sus . Mergi la rar cu toate actele motorului original si copii (nu iti trebuie la toate copii dar mai bine iti faci ca nu sunt scumpe). fisa si cererea le coplectezi la calc nu cu scris de mana . OOOK Acum mergi la RAR ( banuiesc ca vii la Gilau ? ) O sa vezi 2 garaje la intrare tu te pui la rand la cel din stanga . Nu te pui la rand unde sunt masinile ci mergi prima data si ii spui la Domnul Fekete (cel in varsta ) ca ai de inmatriculat o motocicleta si o sa iti spuna el unde sa stai la rand . El o sa bage motorul in garaj si iti face poza la seria de sasiu si cea de motor si la toata moto din fata si spate . ATENTIE Pe cei de la RAR nu ii intereseaza daca tu ai gume bune sau rele daca ai frane sau nu ( acuma nu va ganditi ca nu ai deloc). Trebuie sa ai oglinzi far stop spate ,semnalizatoare.
  13. Gimsys de ce te complici ? Uite cum e treaba : Am inm 3 motoare pana acum , 2 aduse de afara si unul luat din tara (alt judet decat cluj). deci : Iti faci programare telefonica la RAR Iti faci actele : fisa de inmatriculare auto cerere de inmatriculare Astea 2 le gasesti pe google chiar primele de sus . Mergi la rar cu toate actele motorului original si copii (nu iti trebuie la toate copii dar mai bine iti faci ca nu sunt scumpe). fisa si cererea le coplectezi la calc nu cu scris de mana . OOOK Acum mergi la RAR ( banuiesc ca vii la Gilau ? ) O sa vezi 2 garaje la intrare tu te pui la rand la cel din stanga . Nu te pui la rand unde sunt masinile ci mergi prima data si ii spui la Domnul Fekete (cel in varsta ) ca ai de inmatriculat o motocicleta si o sa iti spuna el unde sa stai la rand . El o sa bage motorul in garaj si iti face poza la seria de sasiu si cea de motor si la toata moto din fata si spate . ATENTIE Pe cei de la RAR nu ii intereseaza daca tu ai gume bune sau rele daca ai frane sau nu ( acuma nu va ganditi ca nu ai deloc). Trebuie sa ai oglinzi far stop spate ,semnalizatoare.
  14. Gimsys de ce te complici ? Uite cum e treaba : Am inm 3 motoare pana acum , 2 aduse de afara si unul luat din tara (alt judet decat cluj). deci : Iti faci programare telefonica la RAR Iti faci actele : fisa de inmatriculare auto cerere de inmatriculare Astea 2 le gasesti pe google chiar primele de sus . Mergi la rar cu toate actele motorului original si copii (nu iti trebuie la toate copii dar mai bine iti faci ca nu sunt scumpe). fisa si cererea le coplectezi la calc nu cu scris de mana . OOOK Acum mergi la RAR ( banuiesc ca vii la Gilau ? ) O sa vezi 2 garaje la intrare tu te pui la rand la cel din stanga . Nu te pui la rand unde sunt masinile ci mergi prima data si ii spui la Domnul Fekete (cel in varsta ) ca ai de inmatriculat o motocicleta si o sa iti spuna el unde sa stai la rand . El o sa bage motorul in garaj si iti face poza la seria de sasiu si cea de motor si la toata moto din fata si spate . ATENTIE Pe cei de la RAR nu ii intereseaza daca tu ai gume bune sau rele daca ai frane sau nu ( acuma nu va ganditi ca nu ai deloc). Trebuie sa ai oglinzi far stop spate ,semnalizatoare.
  15. Gimsys de ce te complici ? Uite cum e treaba : Am inm 3 motoare pana acum , 2 aduse de afara si unul luat din tara (alt judet decat cluj). deci : Iti faci programare telefonica la RAR Iti faci actele : fisa de inmatriculare auto cerere de inmatriculare Astea 2 le gasesti pe google chiar primele de sus . Mergi la rar cu toate actele motorului original si copii (nu iti trebuie la toate copii dar mai bine iti faci ca nu sunt scumpe). fisa si cererea le coplectezi la calc nu cu scris de mana . OOOK Acum mergi la RAR ( banuiesc ca vii la Gilau ? ) O sa vezi 2 garaje la intrare http://www.autocj.ro/pop_up.php?identifier...cu-15-noiembrie tu te pui la rand la cel din stanga . Nu te pui la rand unde sunt masinile ci mergi prima data si ii spui la Domnul Fekete (cel in varsta ) ca ai de inmatriculat o motocicleta si o sa iti spuna el unde sa stai la rand . El o sa bage motorul in garaj si iti face poza la seria de sasiu si cea de motor si la toata moto din fata si spate . ATENTIE Pe cei de la RAR nu ii intereseaza daca tu ai gume bune sau rele daca ai frane sau nu ( acuma nu va ganditi ca nu ai deloc). Trebuie sa ai oglinzi far stop spate ,semnalizatoare. __sa_de_inmatriculare.doc
  16. Gimsys de ce te complici ? Uite cum e treaba : Am inm 3 motoare pana acum , 2 aduse de afara si unul luat din tara (alt judet decat cluj). deci : Iti faci programare telefonica la RAR Iti faci actele : fisa de inmatriculare auto cerere de inmatriculare Astea 2 le gasesti pe google chiar primele de sus . Mergi la rar cu toate actele motorului original si copii (nu iti trebuie la toate copii dar mai bine iti faci ca nu sunt scumpe). fisa si cererea le coplectezi la calc nu cu scris de mana . OOOK Acum mergi la RAR ( banuiesc ca vii la Gilau ? ) O sa vezi 2 garaje la intrare http://www.autocj.ro/pop_up.php?identifier...cu-15-noiembrie tu te pui la rand la cel din stanga . Nu te pui la rand unde sunt masinile ci mergi prima data si ii spui la Domnul Fekete (cel in varsta ) ca ai de inmatriculat o motocicleta si o sa iti spuna el unde sa stai la rand . El o sa bage motorul in garaj si iti face poza la seria de sasiu si cea de motor si la toata moto din fata si spate . ATENTIE Pe cei de la RAR nu ii intereseaza daca tu ai gume bune sau rele daca ai frane sau nu ( acuma nu va ganditi ca nu ai deloc). Trebuie sa ai oglinzi far stop spate ,semnalizatoare.
  17. Gimsys de ce te complici ? Uite cum e treaba : Am inm 3 motoare pana acum , 2 aduse de afara si unul luat din tara (alt judet decat cluj). deci : Iti faci programare telefonica la RAR Iti faci actele : fisa de inmatriculare auto cerere de inmatriculare Astea 2 le gasesti pe google chiar primele de sus . Mergi la rar cu toate actele motorului original si copii (nu iti trebuie la toate copii dar mai bine iti faci ca nu sunt scumpe). fisa si cererea le coplectezi la calc nu cu scris de mana . OOOK Acum mergi la RAR ( banuiesc ca vii la Gilau ? ) O sa vezi 2 garaje la intrare tu te pui la rand la cel din stanga . Nu te pui la rand unde sunt masinile ci mergi prima data si ii spui la Domnul Fekete (cel in varsta ) ca ai de inmatriculat o motocicleta si o sa iti spuna el unde sa stai la rand . El o sa bage motorul in garaj si iti face poza la seria de sasiu si cea de motor si la toata moto din fata si spate . ATENTIE Pe cei de la RAR nu ii intereseaza daca tu ai gume bune sau rele daca ai frane sau nu ( acuma nu va ganditi ca nu ai deloc). Trebuie sa ai oglinzi far stop spate ,semnalizatoare.
  18. Gimsys de ce te complici ? Uite cum e treaba : Am inm 3 motoare pana acum , 2 aduse de afara si unul luat din tara (alt judet decat cluj). deci : Iti faci programare telefonica la RAR Iti faci actele : fisa de inmatriculare auto cerere de inmatriculare Astea 2 le gasesti pe google chiar primele de sus . Mergi la rar cu toate actele motorului original si copii (nu iti trebuie la toate copii dar mai bine iti faci ca nu sunt scumpe). fisa si cererea le coplectezi la calc nu cu scris de mana . OOOK Acum mergi la RAR ( banuiesc ca vii la Gilau ? ) O sa vezi 2 garaje la intrare tu te pui la rand la cel din stanga . Nu te pui la rand unde sunt masinile ci mergi prima data si ii spui la Domnul Fekete (cel in varsta ) ca ai de inmatriculat o motocicleta si o sa iti spuna el unde sa stai la rand . El o sa bage motorul in garaj si iti face poza la seria de sasiu si cea de motor si la toata moto din fata si spate . ATENTIE Pe cei de la RAR nu ii intereseaza daca tu ai gume bune sau rele daca ai frane sau nu ( acuma nu va ganditi ca nu ai deloc). Trebuie sa ai oglinzi far stop spate ,semnalizatoare.
  19. Mersi de link . Am gasit un model care imi plac si cred ca o sa le comand. Cele de bmw .
  20. Eu am luat motorul gata facut dar nu in forma actuala . Am schimbat fata pt ca aveam una cu care nu prea vedeam noaptea . Mesaj completat Da , codita este de 1000 rr Mesaj completat Sincer mi-ar placea sa ii schimb furca dar nu am bani pentru asta acum . Am probleme cu teava de la esapament ,imi freaca in aripa si a trebuit sa iau jos aripa spate . Mesaj completat Mesaj completat Cred ca trebuie sa tai teava si sa o inalt putin . Mesaj completat Ma ajutati sa imi aleg un model de oglinzi ? Nu sunt hotarat de care vreau ......... Mesaj completat As vrea un model futurist mai patratos .
  21. Eu am ajuns la 88 kg Am slabit de la 97 la 88 cu lipo 6 . Dupa ce am terminat cu lipo 6 nu mai pot sa slabesc. Cred ca o sa mai iau o tura . Ce zici Gixxx ? Are ceva daca mai iau o data ?
  22. As vrea sa ii fac motorul negru mat si sa pun toate suruburile de pe motor rosii.... Ce ziceti ar merge ? Mesaj completat Acum ma mananca undeva sa imi iau leviere sport scurte ,stiti voi de care nu ? Mesaj completat Apropo de furca , cat e una ? In lei...
×
×
  • Creează nouă...