Sari la conținut

cristid123

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristid123

  1. Se vand urmatoarele componente 1. Far Hornet - 300 ron (provine de la un model din 2000, nu este nou, dar este intreg, are urme de zgarieturi pe rama nichelata) 2. Suport Far Hornet 30 ron 3. Parbriz PUIG fumuriu cod louis: 10006599 - 60 ron 4. Ghidon original Hornet - 200 ron (tot dupa model din 2000, are montat si suport pentru prindere anti vibtaroare) pentru relatii ma gasiti la 0722324521 O zi buna!
  2. doar cand vreu sa-i curat bujiile si sa scot carceii din ea....procedura e descrisa intr-un manual honda glumeam evident
  3. asa am luat motoru, cu toba cu tot. uite aci cum se aude http://www.youtube.com/watch?v=aqVem6I4JW4 invatam sa o bubui , cel mai misto iese din mers primavara e aproape....sa ne vedem cu bine
  4. Toate lumea ii admira motorul cu George, nu ca nu l-am admirat si eu In iarna asta i-am facut si eu un nou look, acu va rog.......admirati....admirati...
  5. Si eu tot singur am schimbat semeringurile si uleiul, baga 486+-2.5 ml ulei. Eu am pus 10W Numai bine!
  6. Moaamaa ce polemica am starnit Fratilor, v-am zis niste preturi la consumabile, m-am gandit ca poate va va fi de ajutor (criza financiara ce sa-i faci). In primul rand nu am precizat si sustinut ca sunt cele mai "BEST PERFORMANCE PARTS" dar cred ca sunt cele mai "BEST PRICE". Ramane la latitudinea fiecaruia ce piese pune pe motoreta, cu totate ca nu cred ca sunt asa slabe pe cat sustinea cineva. Referitor la ulei, ca pe paza lui s-a tot discutat, sa va zic parerea mea. Nici eu nu stiam care e cel mai bun sau mai potrivit pentru Hornet. Parerile sunt impartite, unii zic ca Hondele nu prea inghit Motul-ul, ca incepe sa se auda batai la motor (mai exact la supape). Initial vroiam Motul 7100, dar tipul care-l vindea zicea ca nu e bun pentru Hornet ca o sa-mi patineze ambreajul.....si duscutia poate continua. Cert e ca ma bagat in ceata cu uleiul, e o vorba, crede si nu cerceta, m-a pus naiba sa caut si tot nu m-am lamurit 100% Dar citind tutorialele despre ulei http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...p;p=122493& m-am cam lamurit ce-mi trebuie mie. O sa trag o concluzie cat mai simpla si sper cat mai obiectiva: 1. In primul rand vezi ce recomanda producatorul 2. In functie de stilul de condus, mergi in pista pune ulei bun de ex. Motul 300v, mergi mai agresiv pe strada, iti place sa tii motorul turat pune de ex. Motul 7100, mergi mai linistit, rar urci motorul la 1200 RPM e bun si de ex. Motul 5100 Ar fi intesant sa se completeze lista de ex. si cu alte tipuri de ulei. Numai bine va doresc....si sa vine primavara mai repede
  7. Daca nu si-a luat, stiu eu pe cineva care vinde una http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto
  8. Sunt tutorile despre ulei, si eu eram nedumerit ce fel de ulei sa pun, dupa ca am citit acele tutoriale m-am lamurit.
  9. Nu stiu ce filtru e, inca nu l-am luat, e doar comandat, saptamana viitoare iti pot spune exact, dar 99% e cel de la louis.
  10. Uleiul e 110 ron - 4litri iar 1 buc bujie e 35 ron Mersi la fel!!!
  11. Salutare la toata lumea! Nu stiu ce faceti voi, dar eu imi pregatesc motoreta de sezon, asa ca am inceput sa caut consumabile pentru hornetica. Va zic si voiua poate va este de folos: 4 l ulei Motul 5100 - 110 ron la Suzuki Galati Filtru ulei - 30 ron - Paulas Moto Ploiesti Filtru aer - 47 ron - Paulas Moto Ploiesti Set semeringuri - 10 euro - Paulas Moto Ploiesti Bujii NGK CR9EH-9 - 35 ron - la un magazin de piese auto din Focsani In afara de astea vreau sa o vopsesc, pentru ca anu trecut mi-a sarit un vitel in fata si l-am luat in plin motoreta nu a suferit prea mult, doar radiatorul si putin julita pe partea dreapta (apropo, radiatorul l-am facut la in tip in Brasov in jur de 500 ron, daca imi amintesc bine). Vreau sa o vopsesc cu o culoare mata de la un hornet din 2005, a mea e din 2001. Am si eu o intrebare la voi, am un amotrizor central cu butelie de gaz (ulei) de la un bandit, credeti ca merge si pe Hornet? Toate cele bune!!!! BZZZZZZZZZZZZ!!!!
  12. Salutare In urma unui accident cu motoreta, suportul de la far a spart contactul. Cine ma poate ajuta cum sa leg firele sa o pot porni (pana i-mi schimb contactul)? Contactul e cu 4 fire si avea o dioda sau o rezistenta in el, eu am legat firele, invarte motorul dar nu da scanteie. Cu alt contact de la acelasi tip de motocicleta porneste. este vorba despre un Hornet din 2000. Ma gandeam ca pana gasesc contact sa fac o adaptare cu un contact de scuter, la mine butucul e bun si se poate bloca ghidonul cu el. Multumesc!
  13. Salutare! Stie cineva daca la Hornet 98 - 02 se potriveste radiator de la CBR F2? Multumesc!
  14. Piese motor GPZ 500 din 88 Relatii la tel: 0732391458 Cristi! Piese GPZ 500 din 88 Relatii la tel: 0732391458 Cristi!
  15. Piese pentru FZR 1000 EXUP din 91. Relatii la tel: 0732391458 Cristi!
  16. Salut Caut si eu CDI pentri R6 1999 -2001, ma poate ajuta cineva? Multumesc!
  17. cristid123

    BURSA LOCALA

    Vand amortizor ghidon pt honda CBR 600RR pret 200? Poze pe mess onsinquer@yahoo.com 0723603134 Mihai Vandut!!!!
  18. Salut. Si bine v-am gasit. Sunt nou printre voi si incepator. Vin si eu cu o precizare, nu mai este nevoie de traducere... Atentie daca cumparati un moto care a avut nr. provizorii...eu am patit asa, am cumparat un moto la care fostul proprietar i-a scos nr provizorii, acum eu nu pot sa-i scot nr. provizorii sa ma duc cu ea la RAR (oricum trebuie sa astept pana saptamana viitoare sa iau banii ) pacat ca e vremea buna si tre sa mai astept vro 2 saptamani pana o inmatriculez. O zi buna!!!
  19. Pai FZR-ul nu este al meu....mi l-a lasat o ruda sa il vand pana vine din Italia, am scos nr rosii si o luna ma plimb si eu cu el . Am avut o problema, nu pornea...dar am scris mai sus si am rezolvat-o. Ieri am iesit a doua oara cu el, mentionez ca este primul moto pe care il calaresc. Nu am intrat cu el in oras si nici nu am de gand...mai intai il iau usurel prin localitatea de unde stau (langa Focsani). Apropo....cum il ridic intr-o roata? (glumeam) O zi buna!
  20. Salut! Am eu un FZR 1000 din `88 la 1400 euro, dar e prea mult pentru un incepator, poate vrea altcineva
  21. Astazi am reusit sa o pornesc ....era inecata. Am uscat si curatat bujiile si a luat-o. Se pare ca pompa de benzina e buna. O sa verific sa nu fie un gunoi. Multumesc!
  22. Salut! Ma poate ajuta cineva priceput cu un sfat? Un FZR 1000 din 88 care mergea fara probleme, de cateva zile nu vrea sa mai porneasca. Sa va spun ce am facut, sambata, cand era foarte frig am zis sa-i dau o cheie sa verific daca functioneaza sistemul de incarcare (pana acum l-am pornit cu o baterie auto si fise). Socul tras la maxim ..a inceput demarorul sa invarta motorul dar nu a pornit, dupa careva incercari a aparut un zgomot suspect la pompa de benzina un BRRRRRRRRR cand pun comutatorul pe pozitia RUN. Am scos pompa, am alimentat-o cu benzina dintr-un bidon am pus 12 v pe ia si functioneaza cu acel zgomot BRRRRRRR E posibil ca ea sa nu functioneze corect si din cauza asta sa nu porneasca motorul? sa nu ajunga benzina in caruratoare? Cert e ca nu da nici un semn ca ar vrea sa porneasca, daca am inecat-o si o las o zi se usuca bujiile sau trebuiesc curatate? Va multumesc
×
×
  • Creează nouă...