Sari la conținut

Wild_Rose

INACTIV
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ely_love_2004

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    Va urma....

Wild_Rose's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. Nu imi gasesc cuvintele! Eu am fost la munca. Acum am aflat! Am vazut statusul lui Vlad pe mess cand am deschis calculatorul si m-am speriat rau. Dar nu ma asteptam sa fie ceva atat de urat. Vlad, Ralucone, bine ca sunteti ok. Imi pare sincer rau, Vlad, pentru motor. Stiu ca tineai foarte foarte mult la el. Sper sa iti recuperezi repede banii de la idiotul ala! Daca te pot ajuta cumva da un semn. Ralucone te sustin din tot sufletul cand e vorba de echipament. Radeau toti de mine ca imi cumpar echipament inainte sa imi cumpar mobra. Stiu doar ca fara echipament risti sa mori sau sa ramai paralizat pe viata. Eram intr-o seara pasagera la Vlad si era sa ne ducem de vreo 3 ori pentru ca ne dublau dobitoci pe bada! Azi era sa intre unu in mine cand mergeam cu taxiul spre munca! Atentie mare! Dobitoci sunt cu duzina!!! Multa bafta tuturor, mai ales Vlad cu motorul! Asfalt uscat!
  3. Ba da... D-asta am zis k orice ar fi fac odata scoala desi nu stiu cat timp o sa am sa ma tin de ea(dar o sa imi fac timp), pt k am si munca si licentza la facultate si destule probleme pe acasa... dar imi doresc de prea mult timp sa fac scoala si sa imi iau motor asa k: cel mai bun moment este acum!!!
  4. Gata!!!! azi am bagat dosarul si luni incep poligonul!!!! si in vara imi iau si motorul!!! deja am inceput sa pun bani deoparte pt el!!! Dupa examen ma fac bucatzi macar sa stiu pt ce am asteptat atat!!!
  5. O sa fiu si eu in vara pe enduro dar intai sa imi iau carnetul si mobra Mai dureaza din lipsa banilor... Eu vinerea nu pot sa ajung k la 6 sunt deja la munca. Prezentare: Elena(Ella sau Leana), pasager momentan, sebastian 0720054833... Puteti sa veniti dupa prin Iron City(aka La Paw), desi avand in vedere k e vineri va fi cam plin... Ma gasiti pe acolo fie cu mopul in mana fie cu sticle si scrumiere.... In alta zi vin cu placere dar vineri si sambata dupa 5 juma sunt la munci
  6. Asteptam propuneri pe unde strangem gasca de 1 mai!!! Ne bate vara la usa si noi nu stim incotro sa mergem!!! Glumesc... Haideti sa gasim impreuna o locatie pe care sa o populam doar cu motociclisti!!!
  7. Fratilor!!! Se mai pleaca de la arc maine??? Si daca da la ce ora??? k e posibil sa pot sa vin si eu s-asta intreb.
  8. People, merge cineva si cu mine maine sa imi cumpar si eu o pijama? Mi-e sila sa merg singura la cumparaturi.(Sunt mai rau k barbatii la cumparaturi: primul vazut primul luat!) Pt cei cu pijamelele cu gaurele, cu rupturi, descusute etc. : Puneti mana pe ac si atza k nu vrem sa va vedem "bijuteriile"!!! (Asta pt k am auzit diverse discutii despre pijamale cu "gaurele")
  9. Din discutiile de pana acum nu se intelegea prea bine daca e vineri sau sambata, dar data a fost inteleasa(23 feb). eu m-am uitat in calendar k sa stiu si eu cand sa vin la munca in pijama
  10. Asa sa faci!!! Dar daca nu sunt roz nu te las sa intrii!!!
×
×
  • Creează nouă...