Jump to content

Arthemis

Membra
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

About Arthemis

 • Rank
  pasagera pe pilot de teste

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  diana_dumitru2002

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti

Profile Fields

 • Interests
  dezinteresul
 1. In ordinea numerelor de pe tricou: 1. Lemuriciul - care imediat ce a dat de fete a refuzat sa mai vina pe acasa, avem o relatie foarte deschisa, ne iubim cand ne vedem si apoi fiecare cu viata lui ) 2. Yoda - este o mica bestie care face legea, in poza este chiar in prima seara din noua casa si si-a marcat foarte bine teritoriul, adica nu s-a miscat de pe motor 3. Tot Yoda, dar in varianta sushi - e drept nu prea stie cum il cheama si raspunde mai repede la "f*tu-ti copilu' ma-tii" si "nu e voie acolo" sau mai simplu "NUUUUU!!!!"
 2. Sunt un prieten al celei care a fost Mădălina. Nu mi-am făcut cont, pentru că nu doresc să scriu decât un post. Cine a cunoscut-o Âştie că ea nu consuma NICIODATĂ alcool. Puiuț, vei rămâne mereu în inima mea! ps: v-aÂş ruga să o păstrați în amintirea voastră pe Mădă ca în poza de mai jos.
 3. fusei, jucai si ma si imbatai deci da, mai venim si alta data.
 4. Intrebare: Cristina este dispusa sa lucreze ca si camerista intr-un hotel? Daca da, o pot recomanda la un hotel de 5* unde sa completeze un formular si sa sustina interviul. Ideea e ca daca se angajeaza are cateva benficii: masa inclusa, asigurare medicala, asigurare de viata, salariul acceptabil, posibil si tips, plus alte cateva chestii. Daca da, da-mi un pm si iti spun ce trebuie sa faca.
 5. Sunt foarte multi care vor stinge lumina in ora respectiva, sunt companii care in bucuresti vor face acelasi lucru, de exemplu, cea in care lucrez eu. De asemenea daca pot cladiri precum Taipei 101 si Burj al Arab sa faca asta, nu vad de ce noi nu am face-o.
 6. stege sunt. ca fapt divers, acu vreo 3 ani, la 160-180 am fost flash-uit sa ma dau la o parte, pe drumul spre craiova. m-am dat. el a trecut. fan curier dar de la firma aia portocalie. tnt sau dreaq sa ii ia. sa mor daca m-am putu tine dupa el. mergea spre cimitir, sunt convins!
 7. stege sunt. scriu de pe contu neveste-mii pentru ca boierii m-au banat de invidie, sunt sigur! Nu vreau sa spun decat ca este o motocicleta de cacao pentru cocalari, vreau si eu una, multumesc!
 8. Aseara m-am intalnit si eu cu ei, asta dupa ce Duminica i-am cautat in tot orasul sa le dau un mic ajutor, am reusit ieri sa le dau 50 de lei. Cred ca inca mai sunt la Unirii, chiar in fata gurii de metrou cum iesi spre Bd. Unirii. Cert este ca traiesc visul multor oameni ce nu au curajul si nebunia necesara de a-si baga picioarele si de a-si trai viata exact asa cum le dicteaza inima.
 9. Condoleante familiei si prietenilor. Prea trist si prea devereme.
 10. Cred ca stiu sa fac diferenta dintre un R1 si un yzf de 125, dar trecem peste asta. Stiu sa fac diferenta dintre un incepator ce-si tarsaie picioarele pe jos si unul care a mers ceva mai mult pe o motocicleta. Iar despre intructorii care ragusesc.... LOL... sa fim serios, putini sunt cei care stau cu ochii pe tine, restul au treaba... Si da, am o problema de atitudine si de limbaj, dar asta nu e problema ta. Si da, ma bucur de fiecare data cand vad o tanara speranta intinsa pe jos in poligon, ca mai apoi sa se ridice speriata si sa vada daca si-a rupt un toc.
 11. Salut, iti recomand cu caldura sa mergi la Adie si la Axa (axa cu scame de pe forum) sunt suepr baieti. De luni pana miercuri pe poligon e adie si joi si vineri e Axa, eu cu ei fac si e super ok, mai ales ca io-s varza cu orientarea in spatiu si dupa doar 6 ore de poligon si o luna pauza, azi am facut tot poligonul frumos si fara sa-mi mai tremure curu ca pic. Vorbeste cu ei, sunt chiar ok si-si dau silinta sa inveti si altceva deccat sa te fatzai in cerc. gasesti numerele lor in semnatura mea. Bafta!
 12. Bravo sefa, bucura-te de ea si multi km fara probleme. Si pupa-l si pe barbatu-tu din partea mea! @ stege sunt
 13. Mai bine da-i un pm, te ajuta cu sfaturi legate de xenon. Sau cauta discutiile despre xenon pe forum, a zis acolo ce cum si in ce fel, si banuiesc ca farurile de pe cat sunt ca si ale ace-ului.
 14. Trimite un mail si fa o sesizare la ANPC, te va shoca sa vezi cat de repede iti vei ridica premiul.
 15. Felicitari dacilor! M-am simtit super, exact ca intre prieteni, papica buna si la pret ok, bautura si ea la pret ok si cel mai important toaletele curate! Si eu si stege ne-am simtit super! Va uram la mai multe!
×
×
 • Create New...