Sari la conținut

hemi

INACTIV
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de hemi

  1. fara pv trage normal , constant

    daca aveai cede-ma ca stiai

    cand intra pv-ul trage mult mai tare ..din senin , zici ca fuge de sub tine...

    Gresit. Si fara power valve sare in sus dupa 7000. Nu numai din cauza la pv.sare dintr-o data in ture.. e din aprindere... eu nu am pv. cum am mai spus si la 7000rpm sare dintr-o data, daca e ud cauciucu pe spate si trag tare in a 1a se invarte in gol roata dupa 7000 ture dintr-o data..

    Constant trage un rs care e limitat la 15 cai.. la 11 kw e limitat la 18-22 nu mai e limitat e full power.. nu stiu de ce dar cateodata in talon e trecut 18 kw,dar un rs full are 22.Nu s-au facut doar modele de 11kw sau de 22 kw.

    Mesaj completat

    mai puterea o fi aceiasi dar al meu 11 kw fata de a lunui prieten care are 18 sau 22 nu sriu exact cand ajunnge la 8000 de ture al meu urca constant pe cand al lui da o explozie si sare in rosu... din ce am inteles florin-rs are un rs care are lamela scoasa si toba schimbata si zice ca trage mai bine decat orice rs cu pv.

    Da trage mai bine fara pv pentru ca nu mai trebuie sa ajunga la 7-8000 rpm ca sa deschida portul de evacuare si sa isi arate toata puterea.. fara lamela e deschis non stop... deci nu e full power doar dupa ce deschide poweru..

  2. Am mers pe rs cu power are farmec intradevar , dar ca sa iti pui tu nu stiu cat se merita , una e sa cuperi un rs care are deja power si alta e sa ii pui tu.

    :) Ma doare capul cand vad ce scrieti pe aici... powervalve-ul nu va da nici un fel de putere in plus.. puterea o are deja motorul.. daca e full power... powervalve-ul doar limiteaza puterea pana ajunge la 7-8000 rpm, dupa care cand deschide isi arata toti calutii motorul...

    Tot puteti sa va puneti powervalve pe rs uri daca sunt limitate,nu o sa aveti nici 0.5 % mai multa putere..nimic.. Un rs full power cu sau fara valva are aceeasi putere.. doar proportionata altfel pe plaja de turatie.. asta e toata diferenta intre cu si fara powervalve... Oricum daca cautati un pic pe net si cititi, sa intelegeti din ce este compusa o valva si cum functioneaza ea.. ati intelege..

    A mai fost discutata de multe ori treaba asta cu powervalve.. dar vad ca tot nu s-a inteles..

     

    Powervalve e tot la 2timpi , are un farmec foarte mare pe care tu nu il ai si nus tii ce pierzi nu mai da pareri de genu , creste consumu cu 1 l dar face cat 10 L in plus la consum powervalveul

    ia scoate tu valva de pe rs si puneti o placuta in locul ei,si o sa constati ca iti consuma mai mult fara valva decat cu valva... Cum am mai zis powervalve limiteaza puterea pe care o are motorul aproximativ la jumatate pana ajunge la 7-8000 de turatii cand deschide si atunci isi arata motorul puterea ei maxima... Stiu ce vorbesc . am rs full power,si am powervalve scos..

  3. Mare filozofie.... ;) nici un 2t nu trebuie tinut constant la o turatie mare fie el cross sau speed sau orice altceva.... de fapt nici un motor fie el 4t sau 2t, si cel mai sanatos la 2t e sa ii faci tu amestecul... Daca ii faci amestec cum trebuie si cu ulei de calitate si ai carbul reglat cum trebuie, nu e sarac amestecul... nu ai cum sa patesti asa ceva

  4. Dark eu am un consum de 5-6-7 depinde cum merg,nu e tocmai de scuter :D,iar ce-i ce le fac toate modificarile alea le ia cam 10 :laugh:

     

    Nu trebuie sa faci modificarile alea sa ai consum de 10%. eu am consum de 9-10%in forja cu un rs stock din 96, cu carb de 34. pe modelele dupa 98 nu s-au mai pus carburatoare de 34mm, numai de 28mm de aia aveti consum de 5-6-7. :D Cam 6-7 consuma la 5-6000 rpm maxim. cu carb de 34.

    Mesaj completat

    Nu trebuie sa faci modificarile alea sa ai consum de 10%. eu am consum de 9-10%in forja cu un rs stock din 96, cu carb de 34. pe modelele dupa 98 nu s-au mai pus carburatoare de 34mm, numai de 28mm de aia aveti consum de 5-6-7. :P Cam 6-7 consuma la 5-6000 rpm maxim. cu carb de 34.

     

    dar nu imi pare rau... la cum merge.. ;)

  5. ma power valve -ul iti da putere si cam atat , adica nu ai cum sa ai 140kmh in 11k rpm fara pv si 170 cu pv ...

    powervalve-ul doar deschide portul de evacuare...si ies liber gazele arse... nu iti da nici o putere el in sine..

    Daca nu ai valva, si ai pusa o placuta in locul ei.. tot viteza aceea maxima o ai, doar ca ai mai multa putere in ture de mijloc, pentru ca nu mai trebuie sa deschida valva la 8000 ca sa fie libera evacuarea... fara valva e deschis portul non stop... Dezavantajul fara valva e ca merge un pic inecat in ture mici..si aici pierzi putin din putere. Asta e diferenta intre "cu valva si fara valva" :hurt:

  6. Parerea mea e ca, daca e intretinut motorul rezista la drumuri f lungi... nu sunt motoarele 2t. f fiabile dar nici din branza nu sunt :hurt:

    Daca folosesti un ulei bun si nu ai probleme cu racirea nu ai probleme cu setul... ideea e sa nu il tii constant la o turatie foarte mare.

    Bineinteles sa ai si setul schimbat la timp... sa nu ai n-spe mii de km cu el si sa te miri dupa aia ca ti-a pocnit la drum lung, dupa ce l-ai solicitat mai tare..

  7. Eu nu inteleg cum adica"te smuceste"?? Scutura.. sau pleaca de pe loc dintr-o data..?? daca pleaca dintr-una e normal.. e ambreaj centrifugal, dupa o anumita turatie cupleaza si o ia de pe loc dintr-una. Cauza ca pleaca la turatie mai mare e ca s-a mai uzat cureaua.. daca scutura.. ori cureaua e ori ambreajul aluneca.. sau fulia are o imperfectiune sau nu e uzat uniform..si aluneca acolo cureaua, am mai vazut cazuri..

  8. salut la toti...am luat de curand un nrg mc4 si am urmatoarele probleme: cand ii dau gaz max se ineaca cateva momente si dupa pleaca in forta, scoate mult fum , la relanti mi se stinge bordu si cam atat.. mentionez ca are pus set nou top de 70cc

     

    orice parere e binevenita

     

    Trebuie sa reglezi carburatorul, daca se ineaca cand ii dai gaz, inseamna ca trage prea mult aer. Bordul ti se stinge poate din cauza ca e slaba bateria si la turatie mica nu primeste curent cat ii trebuie doar in ture.. masoara sa vezi ce tensiune are bateria.

    Cand fumega mult..?? Intodeauna..?

    Mesaj completat

    salut , am si eu o problema cu un liberty 2t 70cc , am pus de curand un esapament polini denumire completa(polini motori speciali) si nu da roade ,scuterul merge mai slab cu polini decat cu cel standard , oare trebuie sa ii pun si un filtru sport ???? ast pareri din partea voastra , va multumesc :hurt:

    Mesaj completat

    uitati si 2 poze cu esapamentul

     

    Daca nu e facut pentru modelul tau de scuter e normal sa nu mearga mai bine... poate sa fie el polini..

    Mesaj completat

    la 2t e f importanta toba.. nu se poate pune orice toba pe orice motor..trebuie sa fie calculata pentru motorul ala, sa si fie rezultate..

  9. Eu zic sa mergi linistit la verificare... ca, nu cred ca o sa uite, si eu acum mi-am facut ITP si numai franele le-a testat pe stand si la serii s-a uitat si a facut cateva poze... si daca se uita ii spui ca nu exista cauciuc cu dimensiunea aia... daca sunt de treaba o sa te treaca. Succes

  10. Nu am reusit sa ii dau de cap,o sa o duc la un meserias. Multumesc pentru sugestii. O sa va tin la curent cum s-a rezolvat, poate o sa mai aiba cineva problema asta.

    Mesaj completat

    Se pare ca problema era "Rave control unit" e o cutiuta neagra de sub saua din spate, acesta controleaza si power valve-ul, dar nu stiu din ce cauza cand e conectata mufa la el.. se taie curentul din toata instalatia. Fara el,daca deconectez mufa, merge tot... si becuri si bord si pornire la buton. Se pare ca trebuie schimbat...

    As mai avea o intrebare: cam cati volti trebuie sa scrie pe bord la baterie in mers.. trebuie cumva sa urce peste 12v in ture mai mari? la mine cam intre 11.3 si 12 arata. Cand pun contactul urca si la 12.5. Ms

    Mesaj completat

    Chiar nu stie nimeni..? :baldy:

  11. Schimba sigurantele si dupa vezi care ti-o arde ,sigur e o siguranta.

     

    Cum am mai zis de doua ori... sigurantele nu sunt arse..

     

    Ar trebui sa fie 2 borne la care firele sa fie ceva mai groase in cazul asta, unul din ele venind de la baterie de la +

     

    O sa incerc azi, si va zic daca a functionat sau nu..

×
×
  • Creează nouă...