Sari la conținut

vladsss

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    flyaway021021

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    HD XL1200R

vladsss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. As fi interest si eu de masca daca se potrivește pe 1200. poți posta foto si aici cred. Multumesc
  2. Salut baieti , din martie am luat si eu o Magna 750 c din 83 si pana acum sunt multumit de ea. As vrea totusi sa modific la ea cate ceva incepand cu sunetul. Are tobele stock gaurite si nu-mi place cum se aud. Cam ce se potriveste sau pe unde as putea gasi alte tobe (din ce am citit eu gen "metric") la niste preturi decente? Am mai fost sfatuit sa-i fac si o sincronizare/curatare la carburatoare. Multumesc anticipat pt orice sfat.
  3. SAlut! Long time no see:) O sa ajung si eu in curand in Bucuresti si atunci ne vom vedea sigur ca avem destule de povestit si de inchinat! Pt cei interesati Mircea vinde Vstrom-ul de 650 neinmatriculat, gume noi Continetal TKC, kit upgrade fata Race tech( Arcuri si "gold valve cartridge emulators") nemontat, 21mii km, motor bun, 3500euro discutabil. Va pup si sper sa ne vedem cat mai curand, iar pt cei ce trec prin Ct si au timp de-o bere sa ma sune cu incredere(aviz Larry .
  4. Schimbare de plan pt week-nd ul asta astfel ca eu si Mircea vom pleca din Ct spre Braila sambata dimineata cu motoarele.Sambata la pranz trecem in Insula Mare a Brailei unde campam pt vreo 2 zile(sau cel putin pt sambata noaptea).Cine doreste e invitat sa petreaca alaturi de noi, aviz cunoscatorilor!
  5. Buna seara! Ce mai faceti draglilor? Eu am ajuns cu bine acasa si momentan sunt in Constanta.O sa ajung in curand si in Bucuresti si atunci sper sa ne gasim sa petrecem vreo 2-3 zile sa recuperam pe cat se poate! Larry, da-mi un nr de tel.
  6. Asteptam poznele de-acolo Nu stiu cati au vazut clipul sau nu dar merita postat RIDE SAFE!
  7. orioane tre sa inveti si "Pumnii mei mint enu are" daca vrei sa ai succes;)
  8. Doamna, care bei rar si bine!!!! nu am de ce sa-ti cer eu scuze!ok?de multumit i-am multumit lui Mihai pt cort si atat!Alcoolici notorii!asta-i buna! nu mai mergi cu noi..o sa plang o saptamana!nu mai "urla" ca nu-ti mai raspund!M-ai dezamagit complet sau cel putin aveam alta impresie despre tine, pacat!
  9. Draga Merenptah! Dudele de care vorbesti si in care arunci noroi cu atata rautate nu sunt chiar asa cum crezi tu.Te rog inceteaza cu rautatile pe acest forum si nu incerca sa faci o imagine negativa cuiva.FIECARE E LIBER SA FACA CE VREA, CAND VREA, NU TREBUIE SA-TI DEA TIE VREO EXPLICATIE. Ok, ai dreptate, ti-a vomitat cineva pe un pulover si un prosop dar nu e nici o problema..ti le cumparam noi!Nu cred ca tu nu te-ai imbatat vreodata incat sa nu iasa tot asa cum ai vrut!In fine, trec peste toate astea, te las singura cu rautatile tale...la munte a fost ok , putea fi si mai bine, chiar daca nu au fost locuri la cabana, drumul a fost total nepotrivit pt motoarele ne-enduro.Data viitoare propun pensionarilor frustrati o plimbare la Olanesti cu apita fierbinte si televizor cu ecran plat.
  10. salutare baieti si fete, scriu si eu dupa o pauza in care am fost in vama, apoi Odessa si iarasi vama.Toate bune si frumoase, vodca de la rusi or s-o guste doritorii joi la sedinta . La bolboci ma inscriu si eu, sper sa gasesc o guma pt spate second hand pana atunci, stie cineva ceva?
  11. Vand una bucata cbr 600 rosie de toata frumusetea!stie cineva un doritor?
  12. Plecarea in vama astazi in jurul orei 1800!Cine mai vrea , cine mai doreste?
×
×
  • Creează nouă...