Sari la conținut

Fanel

Super Membru
  • Număr conținut

    548
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Fanel

  1. Fanel

    Club Vespa

    Niste oglizni am eu ... putin zgariate. Am si un ornament toba. Ele au fost pe un gt 250. Nu le-am facut pret inca. Deasemenea as avea nevoie de emblema de pe aripa fata. Mi-a cazut sau mi-a furat-o cineva
  2. Eu am ratat Am depus actele de inmatriculare vineri seara si imi dau numerele marti Ma odihnesc!
  3. Fanel

    Club Vespa

    Salutare ! Tristete mare pe aici ! Am intrat si eu in club ! Am o vespa gts 250 si sunt foarte multumit de ea, avad in vedere ca vin de pe Gilera Fuoco !
  4. Ciao ! Cu pozele acelea de la 2 mai se aude ceva?

    Puteti va rog sa le incarcati pe transfer.ro ?

    Merci :D

  5. Cine vine? Mai facem ceva azi!?
  6. Vineri bagam chiftelutze la Ikea? Hai sa ne mai intalnim si aici loco Mai facem un slalom prin parcare, drivetest, inclinari, kestii ! 17.00 e bine?
  7. Putinele mele poze din excursie le puteti gasi aici ! In rest asteptam pozele fotografului profesionist ! PS: Excursia a fost faina !
  8. e ok la 10 acolo ! vb maine dimineatza aici la prima ora ! Cine se baga?
  9. Cum facem? Mergem la ferma de scoici? La harta aia ma uit ca Busuioc de la vreme (nu inteleg nimic) ! Ploua ? Ninge? Eu cred ca ploile sunt scurte nu tin ca toamna asa toata ziua! La cat ne adunam ? Victorre propune sa ne strangem la km 20 pe autostrada, gata alimentati, bauti, mancati si sa traversam la bulgari cu bacul la Calarasi, apoi vedem noi ,... unde ne duce drumu, la mare sau la munte!
  10. Eu as merge luni pe undeva! Vb la tel! Azi am nunta si nu pot estima exact cand ma trezesc duminica! Dar luni ma simt fresh! Incarcat si de la Duhul Sfant !
  11. Imi pare rau ca nu am ajuns si eu ! Eu inca mai copilaresc si de vre-o saptamana m-am procopsit cu o varicela .... sau varsat de vand cum se stie in popor! Stau acasa si saptamana care vine sa ma refac am medical, ca boieru ! Nu scapati ! Ne auzim !
  12. @vittore : te-am vazut si eu dupa ce am trecut adica mergeam mai repede decat procesam ! Eram grabit sa iau mielul ! Oricum am incetitnit si nu stiam de ce nu vii, m-am gandit ca vrei sa iei administratia la palat la Becali Imi pare rau ca nu am vazut din timp am trecut toate semafoarele pe galben si nu mai vream sa risc ! Oricum , nu aveam pompa yfrog.com/h3gacyuj yfrog.com/h3c37gqj
  13. Fain la RATB poti deturna un 135 ... ni se va parea mult mai interesant ca un scooter Luam saorme, sucuri si mancam in el pe scaune !!!
  14. Nici eu nu am apucat sa ajung ! Oricum si la fantana e tot aia pentru mine ... ca ori trebuie sa o iau pe la Baneasa ori pe la Aviatorilor .... macar la ikeea dupa ce ajungem mancam si bem pe cinste si uit de aglomeratie ! Scopul asta a fost! Oricum in opinia mea ar trebui sa fie lunara ... sau bilunara maxim . De cand a fost saptamanala nu au fost niciodata mai mult de 3 maxiscootere! La un momentat stabilisem asa! Dar acum iar s-au amplificat datorita inceperii sezonului!
  15. Mult in partea dreapta cum te uiti la intrarea magazinului. Cum vii, se face acolo o serpentina 180 de grade la intrare. Dupa ce iesi din serpentina mergi drept ... nu mai faci inca 180 de grade spre intrare! Cred ca m-am facut clar
  16. Pai Fuoco normal ca e mai bun! Asta si dupa principiul ca ce ai in mana nu-ui minciuna! Oricum , incearca Piaggio sa impuna scooterele cu trei roti ... Dupa principiul televiziunii 3d! La inceput e greu, dar cine mai stie ce o fi? Oricum mie Fuoco pt oras mi se pare mare, dar nu e mai lat sau mai lung ca un Burgman! Oricum dupa ce am incercat 3 scootere si 2 motociclete vreau sa am o Vespa gts de 200-300 cc !
  17. Nu m-am intalniti la salon cu nici un maxi sooterist Pozele mele sunt aici : http://min.us/mvnN5r5 ca noutate in omeniu a aparut noul mp3 de 300cc , mai ingust, mai mic, mai bun
  18. Eu tot nu inteleg care e problema ? Vinovatul da asigurarea, indiferent a cui este. Ala cu masina repara masina. Ce atata teorie ? Asa e la legislatie. Are dreptul 30 de zile sa mearga cu asigurarea aceea. Este exact cum as face accident cu masina de servici ) asigurarea este a serviciului. Oricum nu il intreaba nimeni nimic pe asigurat. Doar sa fi platit , atata tot ! Sa nu mai zic ca nu au nici o comunicare cu UK astia de la asigurari. Si in al doilea rand, odata vanduta motocicleta incepe bonus malus de la 0. Este cea mai fericita okazie de a face accidente!
  19. Nu este nici o problema .... Eu am patit la fel cu un scooter de al meu ! Bonus malus ala este pe vehicole, si nu pe proprietari. Deci cand o sa iei masina / motocicleta noua se ia de la 0! In al doilea fapt el sa ii dea asigurarea fara problema. Nimeni nu va avea de suferit ! Success!
  20. Astazi ... Mare intalnire de maxiscootere ... Traditionala de la IKEA revine ! orele 17:00 ! Nu ratati !
  21. Ciao ! Saptamana aceasta vine salonul moto. Poate ne vedem acolo stabilim o zi , sambata sau duminica si mai pierdem timpul prin parcare .... cu maxiscooterele! Mesaj completat In weekend e salonul moto ! Poate stabilim o zi sa mergem ... sa pierdem timpul putin prin parcare! Mesaj completat In weekend e salonul moto ! Poate stabilim o zi sa mergem ... sa pierdem timpul putin prin parcare! Mesaj completat scuze de repetitie ... este cauzata din motive tehnice ale forumului adica cu alte cuvinte ' e de la ei ' !
  22. Facem azi intalnire ? Eu vin ... cu Fuoco Apropo e oferta la chiftelute .... vred ca 6-7 lei 20 bucati !
×
×
  • Creează nouă...