Sari la conținut

ciorapu

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Numar Moto
    asd
  • Club
    asd

Informații profil

  • Motociclete detinute
    asd

ciorapu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am revenit cu o motocicleta nou si de la alta categori:) ce parere aveti de kawa ninja 250 asta din 2008 ptr incepator?
  2. am scris si mai sus ca am vazut ca vorba asta se foloseste si de-aia am bagat-o stai linistit, nu am gaduri rele numa la adresa mea p.s. stiti cumva in timisoara se fac cursuri pentru mototciclisti? ca eu nu am gasit decat ala din bucuresti take care
  3. ok, mersi la toti pentru raspunsuri, sper dupa ce imi iau motoru sa mai pot sa mai trec pe aici cu vesti asfalt uscat!
  4. da, ai dreptate, dar hai sa o luam altfel, ca lumea nu intelege intrebarea mea! hai sa zicem ca sunt un prieten de-al tau care s-a hotarat acum sa isi ia motor, si oricat de mult ai incercat, bou, prostu, inconstientu isi ia un suzuki gsx r600! oricat ar fi de idioata alegerea, ramane prietenul tau si iti pasa de el, ce sfaturi i-ai da? asta vroiam eu sa stiu! incearca sa te gandesti asa, daca poti si daca intelegi ce zic! mersi!
  5. nu, continui sa compar atitudini in trafic, indiferent daca esti pe 4 sau 2 roti
  6. nu reusesc nicicum sa inteleg eticheta asta pe care o puneti toti din start: incepator pe SS inseamna ca esti ca si mort! p.s. in bucuresti e un pusti de 18 (are 19 acum cred) ani ce are bugatti veyron de 1001 cai, nu are nici un accident la activ, in schimb iti zic cel putin 100 de soferi de dacie care au 10 accidente luna asta, asa ca ...se poate...zic eu! plus ca un sfat spus prietenos si cu calm face mult mai mult decat niste cuvinte jignitoare la misto, repet, am 26 de ani, am reusit sa inteleg ca in viata tot timpul inveti chestii! --- Mesaj completat în 04 Mar 2008 15:38 ------------- eu sunt praf pentru ca abia acum incep scoala, daca tu ai fost meserias dinainte de a te urca pe ele, tot respectul! nu cred ca poate cineva sa imi mareasca sansele, ele depind doar de mine, dar niste sfaturi ar fi binevenite, mai ales intr-un domeniu in care sunt la inceput! stiu ca nu e ca si cu masina, dar iti spun mii de accidente facute cu tico sau matiz si iti spun mii de bmw-uri cu peste 200 de cai care nu au fost zgariate niciodata! eu cred ca toata chestia e relativa! tocmai, o masina care accelereaza mai bine, franeaza mai bine! sa fim seriosi, nu stiu daca ai permis categoria B si masina, dar daca ai avea de ales intre o lada niva si un audi a5 nu cred ca ai alege lada, parerea mea! si nu cred ca cineva ar face-o! Te amagesti, o sa dea cu tine de pamant de vreo doua ori si, daca scapi, o vinzi si o sa aiba ceilalti posesori de gsx-r600 piese de schimb. In indeletnicirea (nu vreau sa folosesc pretentiosul cuvant "sportul") asta, e foarte posibil sa nu mai ai a doua sansa. Nu e ca la masina de lux, footi o frana, intra abs, te caci pe tine de frica, fumezi un pachet de tigari dupa, insa ai scapat. Aici e posibil sa vizitezi locul cu verdeata urgent. Si, din pacate, sa ramai acolo. stiu ca nu e ca si cu masina, dar iti spun mii de accidente facute cu tico sau matiz si iti spun mii de bmw-uri cu peste 200 de cai care nu au fost zgariate niciodata! eu cred ca toata chestia e relativa! tocmai, o masina care accelereaza mai bine, franeaza mai bine! sa fim seriosi, nu stiu daca ai permis categoria B si masina, dar daca ai avea de ales intre o lada niva si un audi a5 nu cred ca ai alege lada, parerea mea! si nu cred ca cineva ar face-o! ar fi absurd sa iti spun ca nu imi iau SS pentru ca imi place cum arata, as fi cel mai mare mincinos, mai ales ca sunt la inceput, nu pot sa zic ca ma pricep asa bine la datele tehnice, si aspectul ei face cam 60% din alegerea mea, dar asta nu inseamna ca o vreau sa le para faina la altii! am zis ca mergeam cu skijetu singur ptr ca cu prietena era aiurea la un moment dat, ba vroia la mal, ba vroia sa se dea, si tot asa pana ma scotea din sarite! plus ca eu sunt la inceput, nici nu pot sa iau vreo fata pe motor, si cu masina sunt la fel, pot sa ma risc cu viata mea cat vreau, cu a altora nu!! nici pe autostrada nu am trecut de 140 cu masina daca eram cu cineva!
  7. da, pentru viteza, dar desi ssi la volan sunt un tip calm si linistit imi place sa am o masina puternica, pentru ca intr-o depasire daca imi pare un obstacol in fata si o calc, stiu ca pot sa ma bazez pe ea! nu trebuie neaparat sa merg in continuu la limitele ei, nu?
  8. ok, am cam citit, dar totusi sunt sute de pagini, nu cred ca pot sa le citesc pe toate, dar mersi oricum pentru raspuns!
  9. nu am spus ca faptul ca am condus masini sau ca am fost cu ski jetu inseamna ca stiu pe motor! am zis chestiile alea poate mai mult ptr mine, sa ma conving ca nu imi iau motor pentru gagici cum ziceau unii! stiu ca experienta mea e zero, vroiam sa scot in evidenta ca nici skijetu nu l-am luat sa ma vada lumea cu el! tocmai de-aia am si cerut sfaturile voastre, pentru ca stiu ca is praf! --- Mesaj completat în 04 Mar 2008 13:21 ------------- ma refeream la faptul ca deja m-am hotarat ce motor imi iau, si asta dupa ce am citit toate paginile astea de pe forum, am inteles ca parerile sunt totusi impartite, si asa m-am hotarat eu, la un 600! in loc sa te comporti ca si cum gata, is un om mort, mai bine ai incerca sa faci ca sansele sa scap sa creasca chiar daca de la 5% la 10 %! stiu oameni care au murit in masini stand pe loc, sunt o gramada de accidente regretabile, intradevar, noi crestem sansele ca ele sa se intample, dar nu cred ca de fiecare data cand un incepator vrea sa isi ia un SS trebe sa ii sariti in spate! sau daca voi asa vedeti lucrurile credeti ca ar trebui sa imi cumpar motoru si sa imi iau sicriu direct? si ma spanzur, ca oricum pe motor as muri! stiu copii de 16-17 ani care conduc masina mai bine ca smecherasi de 24-25 o gramada, asa ca eu cred ca e mai mult de om decat de motor! de-aia vreau unu de 600! plus ca voi nu intelegeti ca in momentul in care incepeti sa certati si sa va bateti joc de un copil de 18 ani cu siguranta ca il intaratati mai mult sa isi ia SS! sfaturile pe care eu le asteptam erau ce sa fac DUPA ce imi iau motoru sa fie bine:cursuri, sa merg singur pe drumuri laturalnice, sa exersez franarea, chestii de-astea, asta vroiam sa stiu! asfalt uscat si numa bine(asa am vazut ca se spune:)
  10. salut, sunt si eu nou pe aici, nou pe forum, nou in lumea asta, de fapt nici nu am intrat inca!! vreau sa va spun ca toata viata mi-a fost frica de motoare, de fapt nu de motoare, ci de oamenii care le conduc, drept urmare desi cunosc o gramada de oameni cu motor nu m-am urcat niciodata pe unu! de o saptaman nu stiu ce mi-a venit si m-am hotarat sa imi iau unul, si ma roade asa tare ca ma gandesc la el zi si noapte, am citit cred mai mult de jumate din forumul asta de atunci! din toti prietenii mei cu motor in unul singur am incredere si am discutat multe cu el! desi stiu ca s-a tot discutat, vreau sa va zic ca m-am hotarat sa imi iau o suzuki gsx r600 din 2002! stiu reactiile pe care o sa le aveti, vreau doar sa ma cititi pana la capat si sa imi raspundeti dac puteti si vreti:) am 26 de ani, nu imi iau motor sport ptr gagici cum s-a scris sau sa ma umflu....am condus si avut o gramada de masini de lux, nu cred ca mai am nevoie sa ma umflu (sa nu intelegeti ca ma laud, dar asta e adevarul), vara trecuta mi-am cumparat skijet si in fiecare weekend mergeam SINGUR sa ma dau cu el!! as ca nu ma consider vreun besinos, desi niciodata nu sti cum is oamenii:) asa ca astept sfaturile voastre ce sa fac in continuare, pentru ca hotararea e luata deja, am inceput scoala de soferi si cand o termin imi iau un suzuki gsx r600! as vrea sa stiu ce sa fac si cum sa fac sa fie bine de aici in colo, nu as vrea certuri ca nu e pentru mine motocicleta asta! va multumesc anticipat si sper ca m-ati inteles!
×
×
  • Creează nouă...