Sari la conținut

Kapia

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Club
    ZA NIUK RAIDAR

Kapia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sa o stapanesti sanatos. Si acum ca ai scula noua la care nu prea ai de ce sa umblii, poate te uiti putin si la a mea.
  2. Dureros. Dumnezeu sa-l odihneasca.
  3. Kapia

    Accidentul lui Geoana

    Azi de dimineata la stiri (Realitatea parca) am auzit de un accident care cred ca a avut loc ieri intre un motociclist si Audi-ul A6 condus de Mircea Geoana. Motociclistul care are 35 de ani a fost ranit destul de grav dar starea lui este stabila. Din cate am inteles vina era a motociclistului. Are cineva mai multe detalii?
  4. Dupa ce am avut accident in toamna anului trecut am ajuns la urgenta unde medicii de garda au dat dovada de mare profesionalism. Asta fara sa cunosc pe cineva sau sa dau spaga.
  5. Motocicleta accidentata era Honda CBR 900 Fireblade galbena cu nr. de leasing. Conducatorul nu avea nimic din cate am vazut eu. Doar pasagera era la pamant si avea gatul imobilizat. In rest nu parea sa mai aiba ceva rupt. Aveti grija fratilor ca aia este o intersectie tare nenorocita. Multa sanatate accidentatei
  6. ....si intersectia unde a avut loc incidentul. In fata se vede Piata Victoriei.
  7. Ieri, ora 18.30 bafta si bulanul exagerat a lui Axa (daca se poate spune asa) au lucrat din plin. Amandoi pe motociclete mergeam pe Iancu de Hunedoara dinspre Piata Victoriei si la intersectia cu strada Roma ne-am hotarat sa facem stanga. Am oprit amandoi sa dam prioritate tramvaiului si masinilor care veneau pe contrasens. Se face rosu pentru cei care mergeau pe Iancu de Hunedoara. Cei de pe Caderea Bastiliei incep sa plece. Eu cu Axa bagam motoarele in viteze si plecam. Motorul lui pleaca mai repede (650 vs 350 cc). Din pacate de pe prima banda dinspre Calea Dorobantilor (banda care are verde intermitent pentru mers la dreapta) un (cuvant urat) cu o Dacie ca vai de ea trece pe rosu si intra direct in Axa care era cu 1 metru in fata mea. Il urca pe capota si il arunca vreo 6-7 metri mai incolo. Opresc motorul si alerg repede sa vad cat de grav este ranit. S-a ridicat destul de repede chiar daca masina il lovise in piciorul drept. Am inceput sa urlam la sofer (ne-am abtinut sa-l lovim sa nu complicam lucrurile) care a avut tupeul sa se planga ca ce i-am facut la masina. Politia nu raspundea la 955 asa ca am mers pana in Victoriei sa caut un echipaj. Am vorbit cu unul care dirija circulatia si nu prea avea chef sa se deplaseze dar a anuntat prin statie si ne-a trimis un motociclist. Nefiind ranire grava l-a trimis pe Axa cu masina care l-a lovit pana la Urgentza. Chiar daca i-am atras atentia politaiului ca soferul masinii era baut l-a lasat sa se urce la volan. Intre timp am luat cu un papuc motorul si am mers la urgenta sa vad ce sa mai intamplat. Axei i-au pus o atela la glezna dreapta. Se pare ca el ca si mine (/index.php?showtopic=10709) am avut noroc si am scapat fara nimic rupt. La spital a venit un echipaj de politie de la accidente grave care a luat declaratii si a constatat ca soferul Daciei avea alcoolemia de 0,33 pe fiola. Omul se cinstise si el cu cat ceva de sf. Dumitru. I-au luat si sange la interval de vreo 2 ore ca sa afle alcoolemia in timpul accidentului. Cercetarile o sa mai dureze ca abia sambata se afla rezultatele. Va voi tine la curent cu noutatile.
×
×
  • Creează nouă...