Sari la conținut

redliner

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.notar.ro/notari-detalii/bacau/889/zaharia-ciorcila-mihail.html

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bacau
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    1998 monster 900

redliner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. multumesc. nu vreau sa o restaurez la bacau, aici pur si simplu schimb cateva piese cat sa pot ajunge pe ea in bucuresti
  2. sau numarul de telefon al lui Andu, anybody, please?
  3. salutare monsteristi va rog frumos sa imi recomandati o persoana care m-ar putea ajuta in reconditionarea unui monster 900 din 1998 care a stat vreo doi ani in conditii improprii.
  4. salutare prieteni monsteristi. de vanzare, pana pe 05 septembrie. daca doreste sa o cumpere un ducatist, pretul este negociabil, daca nu, este fix. http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=536054&selpic=0&zoom=1#foto mai multe poze pe facebook , profil mickey blueeyes , album amor amor peace and love
  5. redliner

    Ture De Week-end

    adunare maine dimineata la ora 10:00 la Petrom-ul dinspre Serbanesti
  6. PzKpfW, fii bun si da-mi te rog un link daca mai dai peste topic, muieti-s posmagii am folosit cu incredere search-ul si nu am gasit nimic, imi cam prind urechile in interfata asta noua a forumului
  7. multam de sfaturi. am gasit acum o pompa pe okazii la 50 de euro, daca si merge sunt norocos.
  8. hello brothers mi-a picat pompa de ambreiaj (simultan cu cilindrul ... se pare!?) si voiam si eu ca tot omul sa plec la mare peste vreo 2 saptamani. pe ebay am vazut in jur de 100 de dolari, la ducati am inteles ca ajunge 7-800 de lei. are cineva vreo idee, auzira-ti de vreun monster dezmembrat cu echipare brembo? sa traiti
  9. l-am vopsit cu ... un mecanic din bacau care se ocupa si de partea electrica zice el ca a folosit o vopsea termorezistenta, dar ca ar fi bine sa nu stau cu jetul pe el prea mult, in rest, tot ce e metal e vopsit in camp electrostatic, de la jante la cadru, la manete. suruburile sunt cadmiate, chit ca nu m-a intrebat nimeni, pe mine m-a dat pe spate cand mi-a zis omul.
  10. ok man, am niste prieteni care vin in Bacau in weekend si se intorc duminica sau luni in Bucuresti, o aduc ei si iti dau un numar de telefon sa vezi cand si unde poti sa ridici maneta. E ok asa sau vrei sa o pun la curier? In alta ordine de idei, mi-a iesit mobra din "revizie", am reusit sa fac 2 poze inainte sa o bag la conservare.
  11. am eu o maneta de frana de pe un monster 900 din 1998, habar nu am daca se potriveste pe unul de 600 din 2001. e in stare decenta, oarecum uzata dar fara vreun defect, e reglabila (toate sunt cumva?) si ... e moka, daca te intereseaza da-mi o adresa, trimit prin curier, il platesti tu.
  12. redliner

    alte discutii Bacau

    incearca pe ebay http://li.ro/HNe3
  13. redliner

    BURSA LOCALA

    daca intereseaza pe cineva, ca tot se apropie sezonul, 4l Motul 5100 + filtru Hiflo - 170 lei. N-am eu nici o treaba, doar mi se pare un pret bun. Ee pe luni-marti trimit banii si pe sfarsitul saptamanii mi le trimite un prieten pe Massaro.
  14. redliner

    alte discutii Bacau

    pe accuweather.com se anunta pentru maine 14 grade in bacau. in caz ca iese si soarele si se usuca pe jos e cineva interesat de o plimbare scurta? (dupa asta nu prea mai trece de 10 grade vreo 2 saptamani cica )
×
×
  • Creează nouă...