Sari la conținut

redliner

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de redliner

  1. multumesc. nu vreau sa o restaurez la bacau, aici pur si simplu schimb cateva piese cat sa pot ajunge pe ea in bucuresti
  2. sau numarul de telefon al lui Andu, anybody, please?
  3. salutare monsteristi va rog frumos sa imi recomandati o persoana care m-ar putea ajuta in reconditionarea unui monster 900 din 1998 care a stat vreo doi ani in conditii improprii.
  4. salutare prieteni monsteristi. de vanzare, pana pe 05 septembrie. daca doreste sa o cumpere un ducatist, pretul este negociabil, daca nu, este fix. http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=536054&selpic=0&zoom=1#foto mai multe poze pe facebook , profil mickey blueeyes , album amor amor peace and love
  5. redliner

    Ture De Week-end

    adunare maine dimineata la ora 10:00 la Petrom-ul dinspre Serbanesti
  6. PzKpfW, fii bun si da-mi te rog un link daca mai dai peste topic, muieti-s posmagii am folosit cu incredere search-ul si nu am gasit nimic, imi cam prind urechile in interfata asta noua a forumului
  7. multam de sfaturi. am gasit acum o pompa pe okazii la 50 de euro, daca si merge sunt norocos.
  8. hello brothers mi-a picat pompa de ambreiaj (simultan cu cilindrul ... se pare!?) si voiam si eu ca tot omul sa plec la mare peste vreo 2 saptamani. pe ebay am vazut in jur de 100 de dolari, la ducati am inteles ca ajunge 7-800 de lei. are cineva vreo idee, auzira-ti de vreun monster dezmembrat cu echipare brembo? sa traiti
  9. l-am vopsit cu ... un mecanic din bacau care se ocupa si de partea electrica zice el ca a folosit o vopsea termorezistenta, dar ca ar fi bine sa nu stau cu jetul pe el prea mult, in rest, tot ce e metal e vopsit in camp electrostatic, de la jante la cadru, la manete. suruburile sunt cadmiate, chit ca nu m-a intrebat nimeni, pe mine m-a dat pe spate cand mi-a zis omul.
  10. ok man, am niste prieteni care vin in Bacau in weekend si se intorc duminica sau luni in Bucuresti, o aduc ei si iti dau un numar de telefon sa vezi cand si unde poti sa ridici maneta. E ok asa sau vrei sa o pun la curier? In alta ordine de idei, mi-a iesit mobra din "revizie", am reusit sa fac 2 poze inainte sa o bag la conservare.
  11. am eu o maneta de frana de pe un monster 900 din 1998, habar nu am daca se potriveste pe unul de 600 din 2001. e in stare decenta, oarecum uzata dar fara vreun defect, e reglabila (toate sunt cumva?) si ... e moka, daca te intereseaza da-mi o adresa, trimit prin curier, il platesti tu.
  12. redliner

    alte discutii Bacau

    incearca pe ebay http://li.ro/HNe3
  13. redliner

    BURSA LOCALA

    daca intereseaza pe cineva, ca tot se apropie sezonul, 4l Motul 5100 + filtru Hiflo - 170 lei. N-am eu nici o treaba, doar mi se pare un pret bun. Ee pe luni-marti trimit banii si pe sfarsitul saptamanii mi le trimite un prieten pe Massaro.
  14. redliner

    alte discutii Bacau

    pe accuweather.com se anunta pentru maine 14 grade in bacau. in caz ca iese si soarele si se usuca pe jos e cineva interesat de o plimbare scurta? (dupa asta nu prea mai trece de 10 grade vreo 2 saptamani cica )
  15. le-am luat la controlat pe toate, inclusiv pe aia principala, bune toate ...e sigur releul, nu ajunge curent nicaieri in motor in afara de el, si el doar bazaie sictirit. "Problema" a aparut din senin la o pornire cand au iesit doua fire de fum de sub motor si s-a stins bordul subit. Am luat scheme electrica la studiat, releul asta de pe ebay e releul general, ala de semnalizare are doar 4 pini. Din pacate cica releele astea au mai fost folosite doar pe niste Alfa Romeo de prin aceeasi perioada, deci nu prea se gasesc pe nicaieri. Am trimis mailuri la "reprezentanta" dar spre imensa mea surprindere inca nu mi-a raspuns nimeni.
  16. stie cineva pe unde pot sa gasesc un releu general (general & ignition relay pentru astia care nu stiti romana) pentru un monster 900 din 1998 (modelul pe benzina) ? 12V 20A cu 5 picioare, s-a prajit si nu mai face nimic motoreta decat sa bazaie ... din releu, in rest nu bord, far, stop semnalizari, claxon sau, evident starter. This is the little bastard, right here!
  17. daca nu te poti apropia nici de roads goleste-le pe alea pe care le ai.
  18. la ebay s-ar putea sa aiba, la 10 lire plus delivery din uk nu e cea mai ieftina dar macar pretinde omul ca e Giallo Ducati, plusx ca primesti moka pensula, lac si o bila de rulment sa te distrezi cat o amesteci Item number: 350019230890
  19. potaia mica darama monsterul de 900 au fost vreo 3 caini, mi-au sarit in fata de dupa un gard si s-au pozitionat strategic, l-am ales pe ala mai mic. Ideea e ca s-a culcat fix in fata mea si am trecut peste el cu amandoua rotile, dupa vreo 10 metri de echilibristica am reusit sa indrept motorul, cand, habar nu am ce s-a intamplat de s-a blocat roata spate si a trebuit sa il culc pe partea dreapta. Spre norocul meu totul a avut loc pe la 30-40kmh. A fost prima mea tranta, acum am inteles de ce spun toti ca se dilata timpul. Partea buna e ca nici macar nu m-am prafuit prea tare M 900, ma intereseaza pedala, daca mai ai si diverse alte piese m-ar mai interesa, iti dau un telefon mai pe seara, multam.
  20. stie cineva daca pedala asta de frana : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DUCATI-MONS...bayphotohosting se potriveste la un monster 900 din 1998? Am avut o intalnire de gradul 3 cu un caine acum jumatate de ora, am scapat cu un capat de bara rupt, o toba zgariata si cu o pedala de frana asa de macelarita de nu am cu ce sa compar poza de pe ebay ca sa imi dau seama daca merge sau nu. Asta e part number-ul: 45720071A , dar habar nu am unde sa verific ce si cum se potriveste la mobra mea.
  21. pot sa completez peste ulei Motul 7100 MA2 10w40 cu ulei Motul 7100 MA 10w40? lipseste un 2 Pe scurt, sunt atehnic, am ramas fara ulei, in weekend e intrunirea in Bacau si de ulei MA2 fac rost in cel mai bun caz peste 2 saptamani ... e esential 2-ul ala din codul produsului, stie cineva?
  22. a auzit cineva de vreun parc de dezmembrari moto in care se gaseasca piese de la un monster 900 carburatie?
  23. AadaA, similara si povestea mea, am fost convins de cand ma stiu ca nu e ok sa ai motor, ca nu am sa imi iau niciodata, si ca astia care au ... ei bine, e treaba lor. Anul trecut, prin februarie spre martie am vazut un monster in blana pe la Casa Poporului. Vazutul ca vazutul, da' dupa ce l-am auzit am zis pe loc, ce ela, vreau si eu! Din fericire eu am cerut o singura opinie, si mi-a zis pe loc omu', foarte tare, daca nu-ti poti permite un motor nou, ia-ti un monster. Dupa 2 luni aveam permisul in buzunar si monsterul in curte. Cam asta am invatat eu pana acum: 1. piesele vin destul de greu prin reprezentanta, dar din ce gasesti pe ebay, la preturi mai mult decat rezonabile poti sa iti construiesti un monster de la 0. Deci pretul si termenul de livrare cad de pe lista. 2. nu e fiabil, se strica usor, are probleme la electrica, crapa diverse componente de la vibratii ... 100% corect din punctul meu de vedere, dar eu am un monster 900 din 1998 3.trebuiesc curelele schimbate des, e ambreiajul f greu de strans fiind uscat, despre asta nush ce sa zic, cu curelele nu am avut nici o problema, iar ambreiajul uscat mi se pare mai sanatos decat ala umed. 4. pe langa astea, al meu sa incapataneaza sa porneasca destul de greu oricat de bine incalzit ar fi. Zilele astea se face fix 1 an de cand mi-am luat monsterul si pot sa spun cu mana pe inima ca am facut cea mai buna alegere. Nu cea mai logica, nu cea mai economica. De la chestiile "mici", cum ar fi ca toti intorc capul pe strada dupa un monster, iar la intruniri toate sansele sa am singurul ducati din alte 100 de motociclete (cum a fost weekendul trecut la Piatra Neamt ) pana la chestiile "mari", ca orchestratia desmo care te acompaniaza la fiecare drum, exista un milion de motive pentru care pot sa spun: Ia-ti monster. O sa iti para mai mult bine decat rau. Mai poti sa citesti si pe-aici putin: http://www.ducati.com/bikes/techcafe.jhtml...e=miscellaneous , sunt niste blagosloveli, da' un sambure de adevar tot au. Tin sa precizez ca monsterul nu e un motor pentru incepatori. Eu nu m-am urcat in viata mea pe un scuter macar si am trecut direct la un monster de 900 cu ghidoane de ss. Nu as recomanda nimanui asta, abia dupa 3000 km pot sa spun ca m-am acomodat cu mobra cat sa nu mai stau stresat, o folosesc in fiecare zi, si inca ma surprinde la fiecare drum, inca o vad ca un "icon" , inca ma uit seara cate 2-3 minute la ea cand o las in parcare. Cu tot respectul pentru ricere si cu mentiunea ca poate o membra nu o sa prinda filmul la fel de bine ca un membru... sunt foarte interesante gheisele, si poate mult mai pricepute, dar nu au nici pe departe farmecul unei sicilience brunete, nu? Si in fond la asta se rezuma totul in umila mea opinie, la farmecul monstrului care iti vibreaza intre picioare. ( scuzati tenta pornografica, da am incercat sa apelez subtil si la sensibilitatea feminina) I rest my case.
  24. dap, asa l-am luat de la un fan musolini, asa m-am urcat prima data pe ea, asa m-am obisnuit si acum imi place. Aveti veleitati tehnice tu si prietenii tai, sau v-ati luat dupa un manual de service? Eu tre sa vopsesc mobra neaparat ca arata de parca a facut un caine radioactiv pipi pe ea. Stie cineva unde se poate face powdercoating pe o naveta de bere?
×
×
  • Creează nouă...