Sari la conținut

juniorx88

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de juniorx88

  1. Ofer cazare pt Moto si Scutere in zona OMV Sos. Berceni. Spatiul este incalzit si are monitorizare si interventie de la City Security Non Stop.Motorul parcat poate fi luat pt plimbare de Luni pana Vineri intre orele 9-18.Iar Sambata si Duminica cu un telefon inainte. Pret motor 100 ron Pret scuter 60 ron Rel la tel 0730091589/0724561013
  2. Intra pe site-ul lor si vei gasi acolo informatii despre campania DECOPERA ATV-UL
  3. ATENTIE! Daca v-a placut pe data de 14.06 la Ciolpani cu ATV-ul va propun sa mergem iarasi pe data de 29.06, adica duminica urmatoare. Sunt bineveniti cei care au mai fost si cei care isi doresc sa vina. Propun sa plecam la fel de la circ pe la 14.30. Va sfatuiesc sa va inscrieti pe forumul atvrom pentru a avea acces mai facil la ATVuri. Linkul este: http://forum.atvrom.ro/index.php?showforum=135 Tot la linkul de mai sus puteti afla toate informatile legate de campania DESCOPERA ATV-UL. Pana pe duminica...asfalt uscat! Apropo de postul de mai sus, eu am Aerox din 2007 luat de nou si sunt foarte multumit de el. Am 7000km si am avut o singura problema de fabricatie cu vasul de expansiune care a avut o fisura dar au pe stoc la Yamaha si costa 10 euro. Mie mi l-au schimbat pe garantie. Cand l-am cumparat fara limitare se ducea 80 pe drept cu un demaraj decent, cu toba Gianelli Reverse si role de 3.9 gr a mai crescut viteza cu vro 10 la ora si am avut acceleratie mai buna. Momentan am Carburator Malossi (Delorto) de 21mm shock manual, set 70cmc Malossi de fonta, ambreiaj MHR, variator MHR, role de 7 gr, curea kevlar X tot de la malossi, am viteza pe drept de 110 cu gps pe el si la vale mai sare si de 120. Consumul e de 5,5-6l/100km.
  4. ATENTIE! Daca v-a placut pe data de 14.06 la Ciolpani cu ATV-ul va propun sa mergem iarasi pe data de 29.06, adica duminica urmatoare. Sunt bineveniti cei care au mai fost si cei care isi doresc sa vina. Propun sa plecam la fel de la circ pe la 14.30. Va sfatuiesc sa va inscrieti pe forumul atvrom pentru a avea acces mai facil la ATVuri. Linkul este: http://forum.atvrom.ro/index.php?showforum=135 Tot la linkul de mai sus puteti afla toate informatile legate de campania DESCOPERA ATV-UL. Pana pe duminica...asfalt uscat!
  5. ATENTIE! Daca v-a placut pe data de 14.06 la Ciolpani cu ATV-ul va propun sa mergem iarasi pe data de 29.06, adica duminica urmatoare. Sunt bineveniti cei care au mai fost si cei care isi doresc sa vina. Propun sa plecam la fel de la circ pe la 14.30. Va sfatuiesc sa va inscrieti pe forumul atvrom pentru a avea acces mai facil la ATVuri. Linkul este: http://forum.atvrom.ro/index.php?showforum=135 Tot la linkul de mai sus puteti afla toate informatile legate de campania DESCOPERA ATV-UL. Pana pe duminica...asfalt uscat!
  6. Salutare, am citit si eu discutiile din ultima vreme si as vrea sa stiu daca macar o sa mai vina cineva la intalnirile de duminica de la circ. Multumesc.
  7. Asta am si vrut sa fac, dar am postat aici din gresala, solicit unui moderator mutarea postului
×
×
  • Creează nouă...