Sari la conținut

mircealeonard

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Virago 535

mircealeonard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 0752 107 5571. Cine mai e pe o raza de 50 mile poate lasa un nr de tel sau o metoda de contact si poate ne strangem cativa.
  2. salutare!. ma ofer eu, sunt in Coventry:) pana in repar VN500-le, ies cu Viroaga 535. Cineva din zona?
  3. salutare si respect! Am si eu o Viroaga 535 la care tin ca ochii din cap numai ca proprietarii precedenti au facut numai chestii cosmetice in consecinta imi tot pica una-alta si ma tot chinui asa de jumatate de an. ma gândesc sa fac si eu cu ea cam ce faci tu (plus ca are pb cu carburatoarele sau naiba stie ce ca merge ca stransa de gat). baiul e ca nu am sculele pe care le ai. acum za cuestion: te-ai baga sa imi reconditionezi bicicleta?
  4. @TNG nu avea cum sa fi ramas cuplate din momentul pornirii releul sau butonul de pornire, pentru ca din chiar momentul pornirii trebuia sa fi ramas electromotorul cuplat, nu sa merg si dintr-odata sa se cupleze ca si cum i-a venit lui eeee...avem 50 la ora...iii hai sa ne cuplam iar! @ vlad58 era plauzibil sa fie ce spui tu, DAR: mtotcicleta a functionat normal pana la pb, nu tu zgomote suspecte sau sunete care sa arate ca electromotorul sa fi fost ramas cuplat...nu...merge tot normal pana cand S-A CUPLAT IN MERS mergea usor, normal pana atunci si deodata, fara sa actionez ceva, s-a cuplat electromotorul (impreuna cu zgomotele specifice pe care le face, ca si cum e cand o pornesti si o tii prea mult pe electromotor si motorul si electromotorul functioneaza simultan si scrasneste) iar cand s-a cuplat , a inceput sa isi reduca motorul turatia si sa incetinesc puternic. banuiesc ca a facut vreun scurt pe undeva sau un contact defect care din cauza vibratiilor in mers a dat comanda brusc electromotorului...si a ramas asa dovada ca in mom in care am deschis contactul care comanda circuitul electric, electromotorul a dat sa porneasca de la sine...a zis ham de 2-3 ori apoi a murit...
  5. Salutare tuturor! Sunt un incepator verde-verde, am luat permisul abia de cateva saptamani. Am si eu o fetita frumoasa, o Virago535, pe care abia asteptam sa o scot la plimbare dupa ce am luat ausvaisul. Acum nu mai acum cum...de ce: m-a lasat in drum:) Mentionez ca sunt din Bucuresti. Intr-o duminica noapte, ma hotarasc sa ies si eu si sa booorn to beeee wwwwild...merg cativa km si ma lasa dupa cativa km fix in pta Unirii. » Post actualizat in 23 Jul 2015 09:42 Cum m-a lasat: incetineam sa intru in intersectie, schimb din a treia in a doua...si brusc mi se conecteaza electromotorul. Fara sa fac nimic,fara sa ating din greseala ceva. Mi s-a conectat brusc si mi-a pus frana de motor (subturind motorul in proces) de erasa ma arunce pe jos. Am avut prezenta de spirit sa inchid circuitul electric de la intrerupator. Cand am redeschis intrerupatorul, electromotorul a reluat-o automat dar asa har har de cateva ori si a murit. De atunci, nu mai da nici un semn sa porneasca. De ii pun contactl si dau sa o pornesc, se aude la electromotor un clic si atat dar nimic mai mult. Are idee cineva ce s-a intamplat si cat de grav este? Pt orice ajutor, informatii sau ajutor specializat...diagnosticare...nr meu este 0723081775, Leonard.
×
×
  • Creează nouă...