Sari la conținut

cristi_motors

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristi_motors

  1. Chiar că țepar ! Am comandat la RedMotors, printre altele, o baterie Exide, am plătit pt. baterie Exide, și...... am primit baterie Landport ! Ambalare catastrofală, factură lipsă, niște ȚEPARI ORDINARI !! De evitat. Sunt convins că și pe linie de service sunt la fel de catastrofali.
  2. De evitat RedMotors București. Am comandat baterie Exide, am plătit pt. baterie Exide, împreună cu alte produse, și am primit baterie Landport(comanda nr.28904875). Ambalare catastrofală a produselor, factură inexistentă pt. ce am cumpărat. De evitat o astfel de firmă, am înțeles ca au și service. Doamne ferește.
  3. De la an la an mai slab , este al 3-lea an in care vin dar probabil va fi si ultimul . Pacat !
  4. O sa am grija cel putin la fel cum ai avut tu de ea , multumesc pt.urare sper sa ne vedem pe sosea cat mai curand , mai mult ca sigur ca in primavara o sa-ti iei alt motor .
  5. Pe vreme de criza , masuri de criza . Asta e n-avem ce face, ne place sau nu mai trebuie sa recurgem si la astfel de improvizatii cateodata, cu cat mai rar cu atat mai bine . Mult succes prietene in confectionarea filtrului.
×
×
  • Creează nouă...