Sari la conținut

knightrider

EX+
  • Număr conținut

    181
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti

knightrider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. Pai cum e Aki al tau daca a ramas cu fosta???si cum catelul tau a ramas la fosta??? , oricum frumos.
  3. dkz- Sincer sa fiu mi s-a facut scirba de Aeroclub , si stii de ce? Pentru ca atunci cind faceam cursurile la aeronautica, de fapt chiar la primul curs s-a facut un fel de "prezenta"- adica copii/pilele celor care erau instructori / profesori, sa vada oamenii daca odraslele sunt acolo. De fapt chestia este si una psihologica, pentru ca daca te uitai in amfiteatru la citi eram-aprox 100-150 persoane, si daca te gindesti ca efectiv sunt doar 10 locuri la zbor, era clar cine va fi "nominalizat". Pe de alta parte cind m-am dus la profesorul de navigatie nici nu s-a sinchisit sa imi explice ca sa si inteleg , iar eu tot mai stiam cite ceva spre deosebire de pustii de gimnaziu. La Clinceni, spune-mi te rog chiar asa sa fie?Autointretinea aerodromului? Dar cind erai pus sa sapi ca salahorul la sant si apoi la vizita medicala care culmea era chiar dupa efort, medicul te gasea cu frecventa cardiaca crescuta si...ghici? NU MAI ZBURAI!, mai trecea o saptamina, mai apareau si coond. meteo nefavorabile, mai se pleca in concediu, mai se defecta vreun zlin si uite asa trecea sezonul si te pomeneai fara ore de zbor. Si apoi te gindesti cum sa-ti iei brevetul DACA NU ESTI ODRASLA CUIVA SAU PILA CUIVA.! Nu stiu daca si atunci cind dai banu e la fel , pentru ca asta ar fi chiar bataie de joc, sa sap santuri iar instructorii sa sparga seminte. Spune-mi te rog daca stii cite ore de zbor se fac la o scoala din Australia sau in Spania sau oriunde stii tu, si cam cum se desfasoara cursurile acolo. Imi pare rau ca a trebuit sa fiu asa de sincer dar trebuie sa spunem lucrurilor pe nume!
  4. La Clinceni se da cu sapatul santurilor! Nu am inteles insa de ce?!?
  5. Este super dragutica Kimmy a ta, da nu se maimutzareshte???Come on! , n-am vazut pisi care sa nu fie jucausha!
  6. O.k, dar stii ca se poate interpreta...??? Riscul tau!!! , stii faza? o vulpe la git, un jaguar in garaj si un muuuuu, care sa i le procure???
  7. As vrea sa reiau cursurile , pentru licenta de zbor, din pacate virsta nu mai imi permite la Aeroclub, iar preturile la SSAvC sunt cam mari. Dar poate o sponsorizare ar rezolva problema. Oricum "Viteza mare, viata lunga", si Asfalt uscat!
  8. Ma bucur ca va place skater-ul. Cind l-am vazut si eu am ramas fara cuvinte! E tare catelusul !
  9. Ceva simpatic, sper sa mearga. vezi attach. tysonskating.WMV
  10. E super simpatic ghemotocul. Sa-ti traiasca.
  11. Scuze pt gramatica , ma scoate din minti femeia!
  12. Imaginile sunt graitoare, din pacate sunt si niste situatii pertinente si obiective. Adica: mi-am luat motor(aveam casca si manushi), s-au dus toti banii, lipsa bani pt pantaloni, jacheta, cizme. De condus prudent, o fac pentru ca am vazut cit de nervos este si nu vreau sa-mi las pielea pe asfalt. Pentru teribilisti nu cred ca nici aceste imagini nu sunt convingatoare, li se pare ca lor nu li se va intimpla acest lucru!
  13. Pentru toate exista un inceput, daca nu la nivel mare poate, cind pleci cu prietenii se creaza o legatura si sunt convins ca un grup mic este mai eficient! Pe de alta parte de ce nu s-a dat alarma,?!? Pur si simplu se striga dupa ajutor si se mai gaseau macar citiva care sa vina! Orcium este bine ca se spun si astfel de lucruri pentru ca in momentul cind se aude ca se face vreo intrunire stii la ce este posibil sa te astepti, deci garda sus. Poate o modalitate de a stopa manifestarile violente este sa nu mai fie invitati rideri din afara tarii la intruniri, si adusa unitate de jandarmi care sa tina spiritele incinse sub control. In rest sper sa nu mai aud de astfel de lucruri!
  14. Pina la urma care detector este cel mai potrivit pt. motor? Am vazut unul fara fir?un fel de tehnologie blue-tooth? Cam cit tin bateriile/acumulatorii? Cineva a postat niste detectoare cam maricele pt motor, si cam scumpe: 400 si de Eur!?! Pentru cei care spun ca in localitati este bine sa mergi prudent:DE ACORD.Dar detectorul este folosit pentru a evita amenzi de incalcarea limitei de viteza la 53-54-62-63 km/h, deci se justifica achizitionarea lui.
×
×
  • Creează nouă...