Sari la conținut

Harley

INACTIV
  • Număr conținut

    288
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Harley

  1. Sunt cluburi neafiliate la UCMR care nu cred ca au vreo obligatie sa respecte programul respectiv. In plus, multe intruniri anuntate in calendar au fost anulate sau reprogramate. Daca nu se suprapun, nu exista concurenta si o sa ne tot muscam de fund pe forum ca acolo a fost keshpe sau nu... Eu cred ca sunt prea putine, oricum - mi-am eliberat de pilda un weekend pentru intrunirea de la BV care a fost amanata. Ar trebui propus UCMR-ului sa faca programul de intruniri dupa date concrete, nu dupa cand ar dori niste cluburi sa isi faca intalnirea pentru ca socotela de acasa cu cea din targ cateodata nu bate...

    Cum zici tu ....

  2. Suna foarte bine, insa se suprapune cu Intrunirea DAC MOTORS de la BUCURESTI, undeva cineva nu a planificat bine intrunirile din sezonul asta, regretabil,... La anu sa nu se mai intimple !

     

    Exact! E chiar asa greu sa nu le suprapuneti?

     

    Stimati domni asha cum toata lumea stie programul intalnirilor se stabileste in mod oficial la intalnirea anuala a UCMR-ului, daca va uitati pe acel program va dati seama imediat cine a suprapus intalnirea .... si poate ca intreabarile acestea nu-si au locul in topicul acesta .

  3. Tinem sa multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta si care s-au simtit bine alaturi de noi, iar pentru cei carora nu le-a fost pe plac evenimetul ne pare rau si le promitem ca data viitoare o sa ne straduim mult mai mult.

     

    Sa auzim de bine !

  4. Din pacate, sigur o sa fie si o gramada de cocalari prin zona!

     

    Nu vor fii lasati sa intre, nu va intra nici un personaj dubios.... baietii de la intrare au ordine stricte ca pe cei neaveniti sa-i intoarca usurel dar sigur si sa le arata poarta pe dinafara, mai ales ca intarea va fii fara bani, ....moca , avem dreptul sa ne selectam participanti :laugh:

     

    Nu trebuie decat sa veniti, sa va distrati, sa va bucurati de show, sa mancati,sa beti ( apropos de mancare si bautura , avem din belsug si preturile sunt foarte mici ), sa va simtiti bine, sa participati la concursuri, de restul ne ocupa noi !

    :) to :) B) :D

  5. Si noi speram acelasi lucru ...

     

    Pentru cei ce vor sa petreaca muuuult si nu se mai pot urca pe motorare in drumul catre casa si vor sa le lase parcate, asiguram paza motoarelor pana duminica dupa-amiaza !

     

    Dintre trupele care vor concerta :

     

    - Stilton

    - Teamsters

    - Zob

    - Cover band

  6. Evenimentul incepe la ora 12:00 si se termina la ultimul invitat :unsure:

    Iar pentru cei ce vor sa dea burnout avem caucicuri ptr burn... , binenteles nici utilajul special pentru schimbat cauciucurile nu lipseste !

  7. Ok

    In concluzie, sper ca in 2 saptamani sa fie site-ul nostru gata. Saptamana viitoare ma duc sa comand siglele de pus pe spate si sper ca pana sambata viitoare sa le am gata.

    Rugamintea mea care este, daca se poate interesa cineva ca un club de moto sa aibe personalitate juridica, daca ne trebuie acest lucru pentru diverse evenimente, actiuni.

    Eu banuiesc ca pentru anumite chestii iti trebuie dar sunt curios cum sunt organizate anumite cluburi de la noi.

    Sanatate , numai bine si vad ca incepe sa prinda forma, hai pa :lol:

     

    Baieti am si eu o intrebare, ca si incepator ai voie in primul an sa mergi cu pasager in spate?

    Ai voie sa mergi cu pasager, ca incepator nu ai voi sa iesi din tara din cate stiu eu si nu stiu daca regulamentul nu mai impune un maxim de capacitate al motorului.

  8. va rog pe acei posesori de VN1500 SA MA SFATUIASCA IN DIRECTIA CUMPARARI UNUI ASTFEL DE MOTOR

    eu am vn800 si am observat pe net ca in germania preturile la vn1500 sunt apropiate de cele de 800

    as vrea sa stiu cam care e consumul nu ca ar conta prea mult,greutatea?etc

    taxele sunt putin mai maridar daca merita e ok.

    zaha

    Uita-te mai atent la preturi ca nu sunt chiar apropiate si apoi mai uita-te si la ani , km , etc , consumul variaza intre 6 si 10 % , depinde cum mergi cu ea ..., in rest trage ca nebunul , daca mai ai intrebari cu mare placere !

×
×
  • Creează nouă...