Sari la conținut

nicolette

Super Membra
  • Număr conținut

    561
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBF500

nicolette's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. si mie mi-a furat inima tot de 2 ani, este prima motocicleta care mi-a placut la nebunie si singura pe care mi-o doresc take care !
  2. cat de frumoasa este ! sa te bucuri de ea ! PS - ca sa completez textul din semnatura: vand cbf pt ca plec din tara SI PENTRU CA VREAU SA IMI IAU UNA LA FEL CA STELUTA !!
  3. nu mai este Honda pe Dorobanti de vreun an. Intermotorcycle s-a mutat, da-i pe google sa vezi unde
  4. din ce se spune aici, nu sinele au fost cauza accidentului, ci sunt elementul care a avut o contributie agravanta. intrebarea este de ce a iesit baiatul de pe carosabil. si nu inteleg, daca a depasit pe contrasens si a iesit pe acostament - tot pe contrasens, cum a lovit sinele (care inteleg ca erau pe partea cealalta a drumului, adica pe contrasens) cu partea dreapta, si nu cu stanga. sau totul s-a intamplat pe sensul lui de mers ?
  5. du-te la biserica. multumeste pentru asta in fiecare zi si ai grija sa faci, la randul tau, mult bine in jurul tau. iti dai seama pe langa ce ai trecut, nu ?
  6. cum de nu te-ai mai incadrat si tu ? asta te-a cam salvat.
  7. au inceput de mai demult. de ex, cand se dau pe curbe, unii din ei depasesc orice au in fata indiferent de conditii - linie continua, au, n-au vizibilitate, au, n-au loc, etc.
  8. dar de ce ai facut topicul la sectiunea Bihor ?
  9. paralelismul pe care l-am facut eu este intre i) ce ziceati voi - motociclistul sicanat de sofer, pe care are tendinta sa il bata si ii) ce spun eu - soferul peste care un motociclist e gata-gata sa dea, pt. ca e inconstient, pe care soferul vrea sa il bata, daca il prinde daca as sti cine e minunatul ala, i-as zice vreo doua si daca as putea, i-as da mai mult de doua ! seara buna tuturor !
  10. off topic, ca nu ma pot abtine - au unii o activitate pe forumul asta ce n-am vazut, bai nene cand au timp sa scrie atata, ca nu inteleg ?
  11. normal ca ti le asumi; dar eu nu v-am auzit plangandu-va ca soferi, ci ca motociclisti, deci despre asta vorbim. l-as fi batut pentru imprudenta si inconstienta crasa de care a dat dovada ! pentru problemele pe care mi le crea ! as fi fost la fel de nervoasa si de pornita si daca venea vreo masina, ori vreo caruta, ori avion, la care se referea cineva de pe-aici. dar, desi motociclistii sunt cu gura mare mereu, considerandu-se oropsiti, uite ca nu e chiar asa.
  12. @ Beatrice cum de ti se intampla numai tie, ca nu inteleg ? mie mi s-au intamplat mult mai multe lucruri bune in trafic, pe motor, decat nasoale. da, era sa se suie o data un jeep pe mine, ca a facut dreapta brusc si nu m-a vazut, dar nu m-a injurat nimeni niciodata la semafor, ba dimpotriva se dau la o parte sa ma lase sa ma strecor, nu m-a sicanat nimeni, desi chiar aseara s-au trezit unii sa faca 'liniute' cu mine, insa fara sa ma incomodeze in niciun fel, se mai trezeau cate unii sa strige nu stiu ce dupa mine, dar atat, etc. c'mon, eu cred ca va si place sa exagerati ! Stie toata lumea ca motociclismul este prin definitie o 'activitate' ce presupune multiple riscuri. Nu mai mergeti pe motor daca vreti sa va cresteti sansele de a ramane safe si intregi ! Dar sa iti asumi riscul in mod constient si apoi sa incepi sa miorlai ca nu stie bou nu stiu ce ti-a facut, mai mult sau mai putin voit, mi se pare o ipocrizie. O data ce mergi cu motorul, iti asumi toate riscurile, si punct. Stii foarte bine la ce te expui si consimti la asta. Iar daca se intampla ceva, chiar daca nu din vina ta, asta e, ghinion, insa e un risc asumat.
  13. mai citeste o data. motociclistul facea o depasire calcand linia continua, intr-o curba fara vizibilitate, motiv pentru care era sa faca un accident cu mine. intelegi ?
  14. @ pupila dilatata si Beatrice, in special pentru Beatrice, desi imi consum timpul degeaba Pentru ca discutiile pe care le aveti aici nu au nicio legatura cu topicul, as vrea sa spun, ca exemplu, o ‘istorioara’ extrem de scurta despre un motociclist, ca sa va mai ganditi putin inainte de a tot posta in stilul asta. Istorioara este traita de mine si era sa se termine extrem de prost. Eram duminica pe Dealul Negru, intre Rm. Valcea si Pitesti, veneam spre Bucuresti, cu masina. Segmentul de drum pe care s-a intamplat faza este urmatorul: 1. eu eram in urcare, drum pe 2 benzi pe sensul meu de mers, linie continua intre cele 2 sensuri, curba la stanga fara vizibilitate (cred ca vedeam vreo 5 m in fata mea); fiind o portiune cu drum deschis pe 2 benzi, acceleram maxim pe banda a 2a, ca sa depasesc tot ce se putea, pentru ca drumul urma sa se ingusteze iar pe o banda; 2. motociclistul era in coborare, drum pe o singura banda, linie continua, evident, avea curba la dreapta fara vizibilitate. Motociclistul asta minunat, insa, ERA IN DEPASIRE de fapt (depasea o Dacie), pe linie continua, in curba fara vizibilitate, astfel incat atunci cand eu acceleram la maxim, m-am trezit cu el pe banda mea, in fata mea ! Idiotul naibii ! Norocul meu (ca el nu merita niciun noroc) a fost ca nu ma aflam mult langa axul drumului, ci eram oarecum spre marginea din drepta a benzii mele, astfel incat dobitocul a avut loc sa treaca pe langa mine si nu l-am luat pe capota. In fractiunea de milisecunda in care l-am vazut, eu am tras de volan dreapta (nici nu stiu cum de am facut asta), dar evident nu a fost tare, nu a fost mult si nu cred ca ar fi fost suficient. Si acum am in ochi faza – motor negru, cu botul ascutit, el imbracat in negru, casca neagra cu un model colorat (am retinut culorile rosu si galben pe laterale). Daca, Doamne fereste, il luam pe capota, il calcam in picioare ! Nu am chef de probleme, nu aveam nicio vina, eu vreau liniste, ma pregatesc sa plec din tara, asa ca nu am chef de complicatii. M-am gandit dupa aia ce s-ar fi scris pe forum, de niste minunati ca voi ! Conservarul e de vina, soferita aia care nu stie sa mearga, care nu se uita in oglinzi, care nu s-a dat la o parte din calea lui …… etc ! Incercati sa mai ganditi putin inainte de a scrie sau, si mai bine, cititi o carte in loc sa scrieti in nestire, cu orice pret, pe forum.
×
×
  • Creează nouă...