Sari la conținut

ocsiss

Membru
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ocsiss

  1. Verifica daca uleiu mai e Ok. si incearca sa desfaci doar intinzatorul de lant de la distributie, eu asa am patit si aveam probleme cu arcu intizatorului.
  2. interesanta locatia... tre venit si cu echipament de baie? asta in caz ca e apa termala... in rest cred ca reusesc sa conving soatza sa venim.
  3. ocsiss

    Accident Arad

    Condoleante familiei si sa fie bine primit in ceruri.....
  4. avind in vedere ca le-am avut pe amindoua, si am facut destui km cu amindoua, am ajuns la concluzia ca IJ e chiar un motor pe care te poti baza in orice conditii si sub orice conditie. Jawa e si ia o motociclete buna dar din punctul meu de vedere are ceva probleme cu ciclistica la viteze ceva mai mari, si un mare dezavantaj e sistemul de aprindere cam greu de reglat, si la cam 1 mie km trebuie reglat din nou. la IJ tolerantele de reglaj sint enorme si din acest motiv merge chiar si reglat la "ochiometru" si tot vei ajunge pina acasa. Ce nu mi-a placut la IJ este ca pierde ulei prin toate gaurile posibile si de aici si imposibilitatea de al tine curat si lucitor (pe cit poate luci chiar si o Jawa). Din discutia cu alti propietari de motoare din aceste categorii, pina la urma depinde mult si de cine si cum conduce si mai ales pe unde conduce.
  5. scuze de eroare VINE MIINE LA 12 SI 15 PE AEROPRT IN TIMISOARA
  6. Din cite stiu vine miine la ora 10 si 15 aterizeaza pe aeroportul din Timisoara si vine de la bucuresti unde ajunge in seara-noaptea asta.Dati si voi o sfoara in tara si poate se face un comitete de primire sau o mica coloana de insotire. Cred ca ar fi tare frumos din partea noastra si cred ca l-ar atinge la coarda sensibila si pe Romeo. Daca organizati asa ceva dati-mi de stire ca vin sa fac si-io ceva poze de sa le pun la gazete ca merita din plin.
  7. ati vazut interviul de pe TVR 1 , adica era mai mult de auzit dar cred ca tre sa-i felicit ca au facut rost de ceva imagini cu Romeo pe care le-au dat la inceputul interviului. Pare destul de hotarit in privinta neparticiparii la un alt Dakar si tare inclin sa-i dau dreptate dar mai ramine de vazut ca poate acum declaratiile sint luate prea la cald si oboseala si incomfortul sint prea vii dar poatre trec cu timpul si revine gustul aventurii.... Oricum ar fi, si-a dovedit ca se poate si ne-a dovedit cu prisosinta ca nu-i imposibil si pentru asta imi calc palaria in picioare
  8. de acum chiar ca tre sa fie floare la ureche sa termini Dakarul. sper ca toti sfinti tin cu noi si nu se intimpla nimic cu motocicleta ca de romeo nu-mi pun problema ca nu termina. Sint tare curios ce s-a intimplat ieri de a trebuit sa schimbe blocul motor si cum si unde s-a intimplat sa crape blocul. Cred ca merit o bere dupa atitea emotii cu iriTrack-ul asta care se actualizeaza o data la 4 ore . Ce ziceti deun comitet de primire dac vine direct la TM ?
  9. na acum mai aveminca o seara mia linistita si nu ne mai roadem unghiile ca nu stim nimic, si dac ne gindim bine nici nu prea mai e nici o etapa care sa fie mai naspa si sa-i puna mari probleme.
  10. Nu mia pune doar ce-i negru in fata tre sa fii mia optimist eu cred ca e un tip super si cu o ambitie de fier si nu prea se lasa sablat de vintul din desert, si fiind si roman cu inventivitatea cunoscuta deja nu prea cred sa nu se descurce indiferent de situatie
  11. Conform iriTRack-ului parca Romeo s-a cam ratacit un pic acolo la km 470 ca parca face cale intoarsa (asta are mai putina importanta doar sa termine)Daca o mai tine tot asa poate si termina intre primi 50 ceea ce chiar ca e SUUUUPEERR
  12. Poate acolo unde a mers mai tare e curatat drumul si-ti permiti dar cind dai de bolovani ..... parca te gindesti mai bine dupa intimplarile de acum doua zile. Pe mine nu prea ma mai intere asa de tare cum merge ci mai degraba SA AJUNGA la Dakar. si sa si aiba zimbetul asta Referitor la organizare; dupa cum privim de aici de acasa cred ca nu prea e nici usor si nici nu ramin cu maire lucru si cred ca nimic nu poate compensa sentimentul de vinovatie cind se intimpla sa nu mearga totul asa cum ti-ai fi dorit si se intimpla sa fie si victime. Asta in cazul un care oameni din organizare fac aceasta treaba cu constiinta si conshtinciozitate.
  13. Acum am aflat ca abandonul lui Etienne Vulliet se datoreaza faptului ca a cazut si si-a rupt mina. Din pacate nu stiu mai multe amanunte.
  14. sint din ce ince mai stupefiat de ce se intimpla in acest an la dakar. nu-mi vine sa cred ca Meoni a disparut dintre ce vii si tare ma impresia ca asta-i anul cel mai negru din Dakar.
  15. Innebuesc cu iritrack-ul asta. nu s-a mai actualizat de la ora 9.55 cind era la km 95 Sper sa nu fie nimic altceva decit ca merge prost iritrack-ul. Are cineva emoticon cu pumni strinsi sau ceva de genul asta ?
  16. spre usurarea noastra cred ca si etapa asta se poate bifa ca si terminata. conform graficului mai are cam 60 de Km. BRAVOOOOOOOO Romeooooo!!!!!!!!!!!!!!!
  17. incearca si tu pe dakar.com in stinga la RACE , clic si e acolo iriTRACK dupa care mai incerci acolo citeceva si tre sa tastezi numele sau numarul celui pe care vrei s-al urmaresti asata daca are echipament ca nu toti au sau nu toti il folosesc
  18. o veste prasta... la abandon apare Etienne dar nu am gasit nimic referitor la motivul abandonului. Nu prea as vrea sa fiu in pielea lui romeo si ma gindesc la faptul ca e cam singur in desert...
  19. sa vezi si sa nu crezi ce pierzi daca nu treci pe acolo
  20. aveti vreo veste despre ce se intimpla cu Etienne ca nu apare la CP 1 si a plecat abia la 10 min dupa Dunca. Cele 10 minute de Gap au trecut mai de mult si...
  21. mai siti ceva noutati de baieti ??? ca ma c......c in situl lor. daca as fi in locul concurentilor chiar ca i-as stringe si de git pentru proasta mediatizare, sa nu mai vorbim de organizare...
×
×
  • Creează nouă...