Sari la conținut

Erzsebet Bathory

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female

Erzsebet Bathory's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. buna fetelor! am si eu o casca de vanzare marca agv, marimea xs, integrala, aproape noua. 75 euro. astept mesaj.
  2. ar trebui sa facem un top al fest-urilor ... doar asa sa vedem care ar ocupa primul loc va astept parerile
  3. si mie mi-a placut mult... bravo baieti felicitari! din pacate nici eu nu pot pune poze. sa speram ca se va rezolva problema.
  4. mi-a placut mult...lume cu care sa te distrezi destula, mancare buna, racoare, si motoare faine... sa vedem daca reusesc sa pun cateva poze. va salut cu respect si ne vedem la mine la Ploiesti peste 5 zile si mai multe poze
  5. abia astept la breaza ca sa scap de gustul amar pe care mi l-a lasat aceasta intrunire....nici nu mai spun ca un "domn" cu nu stiu ce motor (cred ca un chopper) a facut ture pe terenul ala naspa non-stop numai de-al dracu (zgomotul era infernal, incredibil de infernal) :) :) nu stiu de unde avea atata energie in el, dar saraca motocicleta nu prea avea momente de respiro ce sa mai zic: rusine pentru mancarea nasoala care a fost, rusine pentru locul naspa de camping, rusine pentru cei ce nu au avut respect pentru ceilalti ( si au fost destui) :)
  6. mai suntem si noi cativa din ploiesti..(fiecare pleaca cand il taie capu ) daca e sa ne intalnim pe drum ne alaturam grupului si mergem frumos si cu atentie. ne vedem acolo sau pe drum asflat uscat!
  7. tocmai am venit de la inmormantare... am ramas surprinsa ca au venit atatia motociclisti sa il conduca pe ultimul drum. pacat de el... cand a venit ambulanta inca ii batea inima, dar am inteles ca i-au intrat coastele in plamani... si nu s-a mai putut face nimic... odihneasca-se in pace!
  8. http://protv.ro/stiri/eveniment/mars-al-mo...n-capitala.html a iesit super...
×
×
  • Creează nouă...