Sari la conținut

tavi42

Membru
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1984

Vizitatori Recenți Profil

358 citiri profil

tavi42's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am rezolvat-o pe naiba dupa 10 zile din nou pedala blocata cred ca s-au ovalizat lagarele sau trebuie kitul cumparat (racul semiluna)
  2. nu a fost rupt nimic semiluna data peste cap am rezolvat-o merci oricum pt sfaturi.
  3. buna baieti!sunt Tavi din Cluj am un chinez 4 timpi de 3 ani 7000 km nu am avut probleme pana azi l-am pornit dimineata la pedala totul ok am mers vreo 3 km la un prieten si cand sa vin de acolo am vrut sa-l pornesc din nou la pedala surpriza pedala blocata in pozitia de sus normala m-am gandit la motor dar l-am pornit usor la automat si l-am adus acasa merge bine nu am avut vreo problema cu pedala pana azi sa caraie s-au ceva semne ca ar fi uzata e blocata in pozitia de sus normala.daca stiti careva ce ar putea fi va multumasc anticipat!
  4. buna !am un chinez in 4 timpi si as dori sa-mi spuneti daca pornirea la pedala se face de pe cric sau cu rotile pe pamant(in cartea de utilizare nu scrie ca tre sa-l pun pe cricul central)merci!
  5. buna baieti!am si eu o problema la un scuter Rex450RS(similar cu Vclicul)chinez in 4 timpi am cu el 6500 km il am de aproape3 ani si de la inceput am probleme la mersul pe vreme rece cand temp sunt mai mici de 5,6 grade in rest merge ok si daca il pornesc si se incalzeste e k simptomele sunt unrmatoarele porneste la a 2 sau 3 pedala intra socul se tureaza dar daca e frig dupa aprox 30,40 sec socul se retrage scade turatia si se ineaca mentionez ca am incercat sa trag de accel dar cum o ating cum moare motorul(am citit ca din cauza socului)problema e ca din cauza duratei mici in care socul tine motorul turat nu se incalzeste si moare cu accel nu pot face nimic si va rog daca stiti sa-mi explicati la scuterele astea socul actioneaza benzina sau aerul si ce as putea face in rest merge bine nu am probleme(doar iarna la temp mai mici de 5,6 grade)va multumesc anticipat.
  6. nu trebuie ITP la mopede
  7. la un chinez in 4 timpi de 50 cu ulei full sintetic cati km pot merge?
  8. buna baieti cu ulei full sintetic cat se merge (1500?)?
  9. de LA ANUL SI LA MULTI ANI! Mesaj completat de LA ANUL SI LA MULTI ANI!
  10. salut baieti! filtrul de benzina la un chinez in 4 timpi la cati km se schimba ?s-ar putea sa nu conteze in cati timpi e. Mesaj completat cu ulei sintetic full valvoline 10w40 se poate merge cu un chinez 1500km?
  11. buna sunt din cluj napoca din manastur si as dori daca stiti pe cineva cine se pricepe la un scuter chinezesc T21 sau ceva service din cluj multumesc anticipat.
  12. 10w40 eu bag la motor nu e pt transmisie la transmisii SAE75w90 sau85w90 ceva de genul asta Mesaj completat scoate urgent uleiul 10w40 si inlocuieste-l altfel o sa inlocuiesti transmisia
  13. am 44 de ani sunt din cluj si am o ascutitoare chinezeasca de 50
  14. trebuie aplicata legea actuala curs cu examen 20 ore sau orice alt permis dar daca nu te vor lasa decat cu permis special pt mopede alte milioane bagate in buzunarele cuiva eu ii dau in judecata am B,C,Ecred ca ar trebui sa ajunga in anii 50 erau permise pt biciclete dar probabil unii care au deja permis vor zice ca foarte bine.
×
×
  • Creează nouă...