Sari la conținut

byker_boy20

INACTIV
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    hd
  • Carnet moto din
    15 sep 2006
  • Numar Moto
    hd-09-cbr

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki gsx-r

byker_boy20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare si eu un f3 din 1998 si am aceiasi problemasi sincer am rulat cu ea cam 14 000 de km si se aude la fel asa ca nu va faceti griji un prieten are o honda cbf din 2006 aceiasi chestie eu deja m-am obisnuit cu zgomotul.Montativa o toba sport si nu o sa se mai auda
  2. am si eu honda de vina este rulmentul de presiune stai linistit ca eu am desfacuto sa vad ce se aude si pana la urma am lasato asa din cate am inteles este ceva tipic pentru honda asa ca nu cred ca trebuie sa-ti faci griji
  3. salut nu stiu daca daca te ajuta cu ceva dar la cbrica mea codul de culoare al motocicletei este lipit sub carena din partea dreapta in spate la saua este o eticheta alba si acolo scrie codul bininyeles trebuie sa o dai jos ca sa vezi.
  4. http://www.blackbears.ru/index_en.php?get=manual tot cam acelasi lucru este chiar dac este din 1998 si eu tot pe asta il am.Salutare.
  5. Ce-l mai bine e sa-ti dai carburatoarele jos sa le cureti frumos cu spray pentru curatat carburatoare si totul o sa fie ok.
  6. exista ulei pentru masini si pentru motociclete doar scrie si pe ambalaj acuma depinde in doi timpi sau patru timpi pt motociclete bineinteles
  7. http://blackbears.ru/index_en.php?get=manual Am gasit un site cu multe manuale pentru motociclete poate va ajuta cu ceva.
  8. Cam tarziu,dar va fac cunostinta cu regina mea(black beauty)
  9. http://www.blackbears.ru/index_en.php?get=manual Poate te ajuta cu ceva.
  10. Salut vreau sa va prezint si eu regina mea un f3 din 1998.
  11. un link ce am gasit eu www.blackbears.ru sunt mai multe manuale pt diferite modele de motociclete
  12. Zis si facut am desfacut capacul la ambreiaj rulmentul este bun dar huruitul tot se aude sa fie oare discurile de ambreiaj.Poate cineva sa ma ajute cu un nr de tel sa vorbesc cu cei de la honda.merci mult.
  13. SI daca il desfac de unde pot sa fac rost de garnitura sau garnituri accept orice sfaturi in legatura cu problema asta.oricum merci mult.
  14. Am un cbr f3 din 1998 cand merge motorul la relanti sau in sarcina sau aude un huruit un sunet ,dar cand trag ambreiajul nu se mai aude motorul trage dar sunetul ala ma dispera daca poate sa ma ajute cineva cu niste sfaturi.Eu cred ca este ceva la ambreiaj este bine sa-l desfac sau nu?V a multumesc mult.
×
×
  • Creează nouă...