Sari la conținut

Tavitzoo

INACTIV
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    tavi25@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Bacau
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Kawasaki VN 800 Classic
  • Numar Moto
    Cu litere, cifre si stelute UE.
  • Club
    Neutru si nealiniat.

Tavitzoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tavitzoo

    Kawasaki Vulcan

    Salut! Ofer spre vanzare moto Kawasaki VN 800 Classic, an fabricatie 1999, import Anglia 2008, 34.000 km la bord, din care cca. 10.000 in Romania. Motocicleta este in stare foarte buna de functionare si are un aspect deosebit. In timp, i-am adus mai multe imbunatatiri: parbriz, faruri suplimentare, priza, crush bar, coburi si suporturile aferente, suport bagaje, lampa suplimentara spate. Cauciucurile sunt in stare buna, lantul a fost schimbat acum cca 5.000 km. Pretul informativ este de 3.000 EURO. Motocicleta poate fi vazuta in Bucuresti. Pot fi contactat la numarul 0722380705. Bafta tuturor si asfalt uscat!
  2. Salutare! Vreau sa merg si eu la Faak am See. Am inteles din posturile de mai sus ca vor fi mai multi care vor face deplasarea. Ne organizam cumva, poate mergem in grup, eventual de la Arad incolo? S-a facut cumva vreun program de deplasare, cu ziua plecarii, a sosirii in Austria etc? Nu de alta, dar sa stiu si eu ce zile de concediu sa imi iau. In general, se va sta la cort, sunt si amatori de pensiuni? Din Bucuresti pleaca cineva? Nu as vrea sa merg singur, si de aceea intreb. In cazul in care nu e nimeni, poate ma "lipesc" de grupul de la Constanta, daca ma primesc, bineinteles. Ce ziceti, baieti? Hai ca am pus o groaza de intrebari, dar timpul ramas e scurt. Numai bine!
  3. Daca as fi fost sa scriu impresii despre intrunire, as fi constatat acum doua mesaje aproape identice. Marele meu noroc (si al prietenilor cu care am venit) a fost ca in ultima clipa ne-am razgandit si, in loc sa stam la cort cum planuisem initial, am luat cazare in Predeal. Daca ne si ploua, cred ca as fi blestemat clipa... Referitor la intrunirea de la Cluj / Gilau de anul asta, am auzit numai superlative de la toti bacauanii care au participat, si nu au fost putini. Tu fiind de la Kronstadt Bikers, cred ca esti mult mai autorizat decat multi de aici sa exprimi opinii. Rasnov anul trecut a fost cea mai frumoasa si civilizata intrunire. Particip si anul asta, daca faceti, sub rezerva sa nu apara ceva absolut neprevazut si urgent. Jos palaria pentru tot ce ati facut anul trecut. Respect!
  4. Care din acei mari romani, aia care nu stiu nici macar versurile imnului national, sau toti pur si simplu? Oricum diferenta intre cele doua grupuri e minora. Doar stii vorba aia: "nationalismul e ultimul refugiu al oricarei secaturi". Si uite asa ne-a facut Octavian Goga pe toti o tara de "nationalisti".
  5. Interesant topic, felicitari Marcone pentru ca l-ai deschis. Interesante ambele dezbateri care decurg aici in paralel, cea despre turul tarii si cea despre emigrare. Am si citat mai sus pe Lucian pentru ca as avea si eu un gand de impartasit. Intr-adevar, daca e ceva sa te doara cand esti departe e dorul de familie si prieteni, pe ei nu ii poate inlocui nimic. Am fost si eu plecat o perioada acum mai multi ani si am simtit pe propria piele. Insa nimic pe lumea asta nu se compara cu traiul pe care, cu un venit oarecum mediu, l-ai avea intr-o tara occidentala. Orice profesie ai avea, atata timp cat primesti un salariu cat de cat decent, iti poti asigura un trai mai mult decat multumitor. In plus, o liniste, o lipsa de stres care la noi lipsesc cu desavarsire. Si mai e ceva: acolo sistemul chiar functioneza. Poti rezolva N probleme fara sa iesi din casa, fara sa iti iei libere de la munca, nu trebuie sa dai spagi, nu trebuie sa dai institutii in judecata pentru ca nu isi fac treaba. Am ratat atunci ocazia de a ramane afara definitiv, si nu imi pare rau decat dintr-un singur motiv, acesta mentionat ultimul. Suntem tratati in cel mai josnic mod cu putinta de propriul stat, incat am ajuns sa cred ca cel mai mare dusman al acestui popor e chiar statul acesta. Daca maine s-ar proclama regiunea autonoma secuiasca, poimaine m-as muta acolo. Tragic e ca am ajuns sa realizez cat de grave sunt problemele din experienta proprie si a familiei. E de ajuns sa citesti chiar pe acest site sectiunea accidente si modul in care se cauta dreptatea pentru victimele accidentelor de motocicleta ca sa te convingi de starea de degradare a statului. Mai vorbim de altii ca au state esuate sau slabe. Vai de capul nostru. Ne-au luat-o si bulgarii inainte, noroc ca nu sunt Albania si Rep Moldova in UE, ca aveam emotii si mai mari pentru ultimul loc. In concluzie, iti doresc Marcone tot norocul din lume, si nu iti pierde speranta nicio clipa. Daca muncesti si esti serios ai toate sansele in vest. Iar prietenii de aici ii poti oricand vizita. Bafta mare!
  6. Fiind si luni, dar mai ales prima zi la serv dupa concediu, deci din lipsa de altceva mai bun de facut si mai ales din plictiseala, ca tot vorbim de numarul participantilor, m-am apucat si am numarat motoarele care au participat la defilare dintr-un filmulet postat de youtube. Rezultatul = 153 de moto. E adevarat ca probabil multi au preferat sa ramana in tabara, asa cum au facut probabil multi din cei cazati pe la diverse pensiuni sau hoteluri (cum a fost si cazul nostru, deci din start - patro motoare), desi sincer ma indoiesc ca numarul ar fi crescut semnificativ. Daca imi e permisa si o parere personala, sambata dupaamiaza cand probabil au fost in tabara maximul de motoare si participanti, inainte de inceperea ploii, nu cred ca se puteau numara mai mult de 300 - 350 de moto. Dar asta nu stirbeste cu nimic din frumusetea intrunirii, din atmosfera de acolo si cu atat mai putin din meritele organizatorilor. Asfalt uscat tuturor!
  7. Tavitzoo

    Kawasaki Vulcan

    Multumesc pentru raspuns. O sa incerc sa imi iau toate masurile ca sa nu patesc vreo surpriza. Daca te intereseaza priza, iti trimit mai jos link de pe louis cu cea pe care mi-am luat-o eu. Insa ramane sa o montez. Sper sa ma edific si cu problema asta. Oricum, multumesc inca o data. http://www.louis.de/_106f175ec6a438f3b79c5...tnr_gr=10032936
  8. Tavitzoo

    Kawasaki Vulcan

    Salut! As vrea si eu sa cer ajutorul vostru in doua mici probleme. De fapt e vorba de adaugarea a doua accesorii. Prima problema ar fi ca am montat pe moto doua faruri suplimentare dar inca nu le-am legat. Are cineva idee unde ar fi mai bine sa le leg? Ideea e ca as vrea sa mearga simultan cu faza scurta. O a doua ar fi ca vreau sa montez o priza, cum sunt cele pentru brichete la masina, si necunoscuta este legata tot de cum ar fi mai bine sa o leg la instalatia electrica. Precizez ca priza e luata de pe louis si mi-a fost livrata cu o siguranta. Daca cineva stie sau a pus chestii similare pe moto, va rog mult sa imi impartasiti din experienta voastra. Va multumesc! Asfalt uscat!
  9. Salutare si un 2009 cat mai bun! M-am bucurat foarte mult sa gasesc deja programul intrunirilor pe anul acesta. 2008 a fost primul meu sezon pe doua roti si abia astept primavara sa ma bucur iar. Am participat la cateva intruniri in 2008 si, daca tot suntem la momentul planificarii sezonului, as face cateva observatii. De departe cele mai reusite mi s-au parut intrunirile organizate ceva mai departe de ochii lumii, cumva mai retrase, si la care au avut acces strict adeptii fenomenului. La cea de la Breaza spre exemplu a fost o atmosfera absolut superba, a fost gustata teribil locatia, distanta de localitate nu a deranjat, faptul ca nu s-a platit intrare de asemenea. La Rasnov, ca sa mai dau un exemplu, au avut acces doar cei pe moto fara a plati nimic la intrare, idee de asemenea apreciata. As indrazni sa intaresc si eu sugestia ca organizatorii sa aiba in vedere cu mult simt de responsabilitate problema spatiilor sanitare. Asa cum a mai spus si cineva inaintea mea, stabilirea unei ore precise dupa care sa fie respectata linistea este absolut necesara, ceva de genul fara muzica la boxe, turat motoare si altele dupa 2am, sa zicem. Oricum dupa o astfel de ora multi vor sa se odihneasca dupa / pentru drum. Si daca tot am pomenit intalnirea de la Rasnov, momente foarte placute s-au petrecut in jurul focului de tabara dupa ce toate sursele de zgomot au fost inchise, ultimii care mai ramasesera treji palavragind pana spre dimineata fara sa deranjeze pe nimeni. As mai avea inca o sugestie: stabilirea de catre UCMR a unui gen de sablon care sa fie utilizat pentru anuntarea intrunirilor, pe care organizatorii sa il completeze cand anunta un eveniment, mai exact un minim de informatii obligatorii care sa apara clar precizate, preferabil mereu in aceeasi ordine, astfel incat doritorii sa poata sa isi faca de la prima lectura a anuntului o imagine cat mai completa a ceea ce se va petrece. Intr-o ordine aleatorie, informatiile ar putea fi cu referire la: perioada, loc exact de desfasurare cu schita / harta / indicatii precise, posibilitati de campare / cazare, numere de contact ale organizatorilor, ora exacta la care se va desfasura o eventuala defilare, conditiile asigurate, eventuale costuri, sfaturi utile specifice pentru fiecare intrunire, evenimente, concursuri s.a. Lista nu se vrea nici pe departe completa, e doar o idee la care oricine poate sa adauge ceea ce poate fi relevant sau folositor, aici insa vor trebui sa isi aduca o contributie in special organizatorii. Sper sa avem parte numai de intruniri bine organizate in acest an si sa ne vedem cu bine la cat mai multe dintre ele. Bafta mare tuturor si asfalt uscat!
  10. Eu zic ca ar fi o idee buna. Mai ales ca multi dintre noi nu stiu exact unde este strada. Si ar fi si o proba a coeziunii si a solidaritatii. Parerea mea!
  11. Nu i-am cunoscut pe cei doi. Acesta este primul meu sezon pe doua roti si ma sperie neatentia, ignoranta si iresponsabilitatea multora dintre participantii la trafic. Sunt de acord cu cei de mai sus care au spus ca trebuie facut totul pentru pedepsirea vinovatului si pentru convingerea autoritatilor ca trebuie facut ceva pentru a reglementa intr-un fel traficul dezastruos de care ne lovim in fiecare zi. Voi participa sambata si sper sa fim cat mai multi. Condoleante familiei. Dumnezeu sa ii odihneasca.
  12. Salutare tuturor! Si multe ganduri bune spre membrii Kronstadt Bikers! A fost o intalnire super faina, cea mai frumoasa la care am participat in primul meu sezon pe doua roti. Faptul ca nu s-a platit la intrare ar trebui sa dea de gandit si altor organizatori de astfel de evenimente. Mie unuia chiar nu mi-a fost dor sa aud vreo formatie de orice fel ar fi fost producandu-se pe vreo scena. Lipsa scuterelor si ATVurilor a fost o super idee si felicitari ca nu ati permis incalcarea ei. Interzicerea turatului motoarelor a fost de asemenea bine venita, desi, in acelasi context, ar fi fost normal ca nici muzica sa nu mai urle in boxe pana la 4 dimineata. Oricum dupa 2 - 3 am majoritatea dormeau, iar cei care se incalzeau langa foc si mai stateau la povesti (me included) ar fi preferat linistea noptii si trosnetul focului. Poate la anul. In rest, numai de bine. Sa ne vedem sanatosi. Bafta mare si asfalt uscat!
  13. Salutare! Vreau sa merg si eu la Villach! Se pleaca in grup cumva din Bucuresti? S-a facut deja vreun plan de deplasare / revenire? Eu as vrea sa merg si sa stau la cort, dar ma gandesc ca ar fi fain si de vazut cate ceva in drum, respectiv Budapesta si Viena. Daca are loc vreo intalnire pentru discutat detalii, va rog informati-ma sa particip si eu. Bafta mare!
  14. Tavitzoo

    Kawasaki Vulcan

    Salutare! Stie cumva cineva un service bun in Bucuresti pentru moto a mea ? Caut un diagnostic pentru lantul meu cam uzat, o parere cam cat m-ar mai tine. Daca stie cineva. rog lasati un semn. Bafta mare!
  15. Salutare! Ma numesc Octavian, de cateva luni posesorul unui foarte frumos (zic eu) Kawasaki VN 800 Classic, pe care nu de multa vreme l-am adus aici in Bucuresti, unde si muncesc de ceva ani. Doresc sa ma alatur voua atat pentru intalnirile saptamanale, cat mai ales pentru plimbarile de la sfarsiturile de saptamana. Sper sa mai aveti locuri libere. Si daca totul o sa fie OK, va dati seama ca o sa vreau sa candidez si eu pentru a deveni "academician". Astept sa imi transmiteti acordul vostru, ora si locul intalnirii saptamanale si, de ce nu, eventuala destinatie de la sfarsit de saptamana. Abia astept sa ne cunoastem! Bafta tuturor si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...