Sari la conținut

natzy_6

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    nechitaibogdan@gmail.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    campulung
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    YAMAHA

natzy_6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Heavy Duties, angajeaza sudor, Mig/Mag, Tig. Pentru mai multe detalii 0726311104, Vlad.
  2. natzy_6

    Util

    Stiti cumva o firma de transport, cu care pot duce o motocicleta in Anglia? Multumesc.
  3. Salut, aveti idee de unde as putea comanda un set piston+segmenti ptr Domi pe cota 0? Multumesc
  4. Am verificat ce a spus Yuk flansa dintre carburator si cilindru e buna, nu mai am nici cea mai vaga idee ce i-as putea face sa mearga.
  5. Am facut tot ce se putea face sa imi dau seama de cauza, cdi ii bun, bobina ii buna bujia noua, la fel face acu mi-am dat seama ca pana se incalzeste bine merge foarte bine, cum se incalzeste si tragi de gaz incepe sa intrerupa foarte tare te aruna peste coarne intra intr-un fel de frana pentru cateva momente dupa care isi da drumu si se intampla iar si iar, nu imi dau seama ce poate avea si ce ii pot face.
  6. La el inainte nu a mai umblat nimeni, am sa vad ce fac cu cablul de la soc poate chiar el e de vina si nu mi-am dat seama, in carburator nu s-a mai umblat. Am sa incerc sa schimb si bobina ca mi se pare scanteia cam slaba. Multumesc de sfaturi
  7. Cablul de soc e bun inchide bine carburatia am verificat-o, adica am verificat carburatorul nu are membrana de vacum sparta si cuiul ponton inchide bine nu imi dau seama dc se inneaca si intrerupe asa in turatie .
  8. Am o problema si nu ii pot da de capat, sta dominatoru la relati foarte bine dar in sarcina incepe sa intrerupa si afuma foarte tare bujia, am verificat carburator fisa la bujie am schimbat bujia, am refacut jocul la supape distributia e la punct nu imi dau seama ce sa ii mai fac si gata. Daca ati mai patit asa cv is tare curios cum ati rezolvat-o. Va multumesc
  9. Isi fac bine treaba cauciucurile Heidenau. Si raportul calitate pret e foarte bun. . Eu am avut Heidenau si am fost foarte multumit de el.
  10. Am o problema cam nasoala la Domi. Azi am vrut sa fac o tura l-am pornit si am constatat ca nu mai functioneaza farul semnalizarile claxonul si nu se aprind ceasurile in bord, becul de la neutru se aprinde, motorul are baterie buna, sigurantele le-am verificat si sunt bune nu imi explic care e problema. Este posibil sa se fi bulit blocul de comanda de pe ghidon asa peste iarna??? . Cand am bagat-o la garaj in iarna totul mergea perfect.
×
×
  • Creează nouă...