Jump to content

linoleu

Membru
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

About linoleu

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  CLJ
 • Motocicleta
  este
 • Numar Moto
  este si d`asta

Recent Profile Visitors

546 profile views
 1. Salut, Deschid acest topic unde cei care doresc sa-si cumpere o toba finala / galerie / un de-cat sa aiba la dispozitie o lista cu producatori pt a le fi mai usor sa gaseasca un produs pe gustul lor si de ce nu, la un pret bun. Implicit in lista se gasesc si produse high end dar si entry level. Le-am trecut cele pe care le stiu eu, in ordine alfabetica pt ca nu sunt asa mare cunoscator sa pot face top-uri pe alte considerente. Unele dintre ele sunt disponibile in Romania, altele mai greu, dar daca cineva considera ca merita pt aspect sau pretul este corect presupun ca se pot gasi solutii (poate chiar cu ajutorul unor useri de pe forum care aduc produse din SUA de ex.) AKRAPOVIC ARROW AUSTIN RACING BLACK WIDOW BOS COMPETITION WERKES DANMOTO DELKEVIC DOMINATOR GPR GRAVES MOTORSPORTS HURRIC LEO VINCE IXIL M4 MIVV / STORM PIPEWERX REMUS SC-PROJECT SCORPION SHARK SPARK TERMIGNONI TOCE TWO BROTHERS YOSHIMURA
 2. Poate vine cu bani de acasa sa concureze, poate ii plateste Yamaha factory o parte din salar, ma intrebam si eu. Care ii problema? In functie de salar si cine il plateste ne puteam face o idee cat de mult mai vor sa-l tina sau nu prin paddock.
 3. Eu sunt curios cat de mare va fi salariul sau si cine il va plati
 4. ^^ Il ai? Cum e? Ma gandesc ca fara maneta este imposibil de jucat....
 5. - se redeschide scoala - SUV de America Primul gand a fost ca iese unu cu mitraliera :)) ...deh, prejudecati
 6. Nu știu dacă te poate ajuta cineva, cel mai bine mergi sa probezi. Ca fapt divers, am avut exo510 si nu m-a deranjat la ochelari. Nu reușeam sa ii bag ca lumea din prima chiar de fiecare data, dar odata bagati nu aveam treaba.
 7. sunt prezentate procentele din totalul de morti pe segmente, nu rata de mortalitate pe acele de segmente, de aceea 90+ reprezinta un procent mai mic.
 8. de pe facebookul MotoGp Unfortunately, due to the coronavirus outbreak, the #AmericasGP has been postponed
 9. Si dacă te lasă să ieși, aproape oriunde o să meargă vor fi băgați automat in carantină
 10. linoleu

  Recomandare casca

  Omul ia casca, nu motocicleta. Ce sa faca cu 2000?
 11. Va fi transmis si de Look tv. Ieri nu l transmitea nimeni, acum sunt 2 canale
 12. Nu te grabi cu Eurosport player ca inca nu se stie cine transmite MotoGP anul acesta. S-ar putea sa fie la digisport sau deloc....
×
×
 • Create New...