Sari la conținut

victor_boss

INACTIV
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de victor_boss

  1. apropo la motoarele mai vechi nu se pot faca "mânãrii" la kilometraje?(la masini se practica metoda) si daca se pot face, ce stiti despre asta?
  2. mersi inca o data la toti pentru informatii sincer sa va spun mi-e groaza(poate e o impresie falsa) de motoarele mari pentru greutatea lor si pentru faptul ca nu sunt un tip inalt. am spus cat am (1.69 mai exact) si am impresia ca nu e destul(poate doar impresia). prostia mare e ca nu ai unde sa vezi diferite modele, sa stai pe ele, sa faci un test-drive, etc. dupa cum am spus vin de pe un hoinar si o planeta 5 care erau ok la inaltimea mea. o singura data am sezut pe un harley(nu stiu ce model era) in garaj si pe yamaha dragstar 1100, dar atat. deci nu stiu cum e sa le scoti la plimbare si ce presupune pilotarea unui motor de 250-300 kg. sunt convins ca in mers e usor dar mie-mi placa sa merg si in oras si acolo am oarecum groaza. nu am nimic impotriva unui motor de 1500 cc. oricum incepeti sa ma cunvingeti sa maresc cc. deja nu ma mai uit la modele sub 1000. banii vin de abia saptamana viitore asa ca inca am timp sa ma hotarasc. mersi si astept incurajari
  3. totusi nu cred ca voi sari mult in sus de 1000 cc(max-1100). intrebare cum se explica faptul ca kawasaki vn 800 are performante mai bune ca si kawasaki vn 900?
  4. apropo cam cati km ar trebui sa aiba un astfel de motor sa fie considerat deja vechi sau obosit? in sensul ca daca iau ceva pana in 20.000 e ok, e mult?
  5. bun mersi pentru raspunsuri acum, ca fiabilitate, care marca e mai renumita, sau ma rog, ce spune lumea sau ce stiti. aud ca honda ar fi foarte fiabila, de kawasaki ca ar avea probleme la cutie... ce stiti
  6. corect: gabaritul meu nu e mare, H=1.7 m, Gr.80kg bugetul ~6500 EU legat de treaba cu calduroasa cu racire pe aer, deranjeaza? Nu se incalzeste prea tare daca-i foarte cald afara? legat de transmisie astept sfaturi. alimentarea, care-i mai fiabila si aici astept sfaturi latimea rotii fata obligatori mai mare frane cat mai puternice de cuplu nu stiu ce sa zic... sincer eu inclin spre Kawasaki Vulcan 900 sau yamaha Dragstar1100. dar inca studiez. mesi
  7. salutare tuturor rog pe cei care cunosc sa-mi da un sfat cu privire la alegerea unui motor pe care vreau sa-l iau. am in vedere urmatoarele modele: Honda Shadow VT750, Kawasaki VN 900 Classic, Yamaha XVS 950 Midnight Star, Suzuki VL 800 Intruder Volusia. va anunt ca trec de la Planeta 5 la unul din motoarele mentionate. Posibil sa am in vedere si Yamaha XVS 1100 A Drag Star Classic . In maxim 2-3 saptamani vreau sa aleg una din variante, deoarece sper sa inceapa timpul frumos si am de gand sa incep calatoriile, si am de gand sa calatoresc cat mai mult posibil. Va multumesc daca puteti sa-mi dati ceva sfaturi.
  8. salutare a toti. Stiti cumva al cui e acest motor? Sunt curios cum a reusit omologarea si verificarea.
  9. salutare. stie cineva cum se desface cilindrul interior din furca spate (la Planeta 5). este blocat si nu se invarte in furca, iar in momentul in care e strans in cadru se freaca de suport si uzeaza cadrul.
  10. sal. Se poate monta la o planeta? un cilindru?
  11. victor_boss

    CUSTOM PAINTING

    poate cineva sa-mi spuna cum trebuie pregatita suprafata castii inainte de vopsire pentru ca vopseaua sa aiba aderenta magima in timp si eventual ce vopsele sunt recomandate pentru aceasta operatie?
  12. cine poate sa-mi explice cum oscileaza bascula spate la planeta 5? pe ax sau pe bucsele care le ara introduse in ea. bucsele par intepenite in teava si nu se rotesc. daca trebuie sa oscileze pe bucse, cum reusesc oare sa le misc, eventual sa le scot ca sa le gresez.
  13. Sl. la toti. Sunt alaturi de voi si propun actiune. Cred ca in primul rand trebuie, dupa cum s-a spus, sa fim cat mai bine informati legat de legislatie si normele care tebuie respectate. Trerbuie stiut ce ai in spate cand ataci. Din cate am auzit cu mai mult timp in urma, ar exista posibilitatea sa inmatriculezi cam orice (care corespunde acelor norme) daca ai nervi si bani. Acum nu mai stiu exact pt. ca tipul cu care am discutat astfel de probleme candva, nu mai e in tara dar am sa incerc sa-l caut. El era pe vremea apusa (cred ca pot sa-i spun) inventator de tot felul de chestii si a trecut prin foarte multe faze cu brevete si chiar daca-mi amintesc bine si cu omologari. Ghinionul e ca a plecat cam dupa schimbarea din 89 si de atunci se poate ca s-au mai schimbat unele chesti. Cum aflu ceva (si am sa ma straduiesc) scriu sa vedeti, mai ales ca prin subsolurile mele asteapta o broscuta si un fiat 850 care ar trebui sa ajunga triciclete cu motor, iar planeta mea e in plin proces de customizare. Pana la noi informatii asfalt uscat la toti(toate).
  14. "Pana se incalzeste putin" inseamna pana fac vreo 2-3 km. dimineata si cand e frig, la pornire las de multe ori si 5 min. sa mearga motorul (nu plec niciodata cu motorul rece de pe loc). problema e ca atunci cand plec de pe loc cum dau viteza 1 sare de pe loc ca un cal sau moare, nu decupleaza ambreiajul ca lumea, iar in viteze intra greu si tot pe langa. Asta, repet, pana fac ceva km cu ea dupa care totul revine la normal. Am discuri de ambreiaj noi, pana la schimbator noua, deci nu vad altceva in afara de ulei.
  15. fratilor ce naiba s-a intamplat anul asta cu uleiul din cutie la hoinarul meu (ulei pus anul asta) ca de cand a dat frigul de abia pot schimba vitezele mai ales la pornire, pana se incalzeste nitel. folosesc ca si anul trecut ulei de cutie T90 dar anul trecut nu facea chiar asa urat numai la -5 - -10 'C iar acum la 5-7'C. aud ca merge si alte tipuri de ulei? va rog sugestii.
  16. sal la toti intrebare! ce carburi mai bune se pot mota pe o planeta 5, unde se gasesc(?) si cam ce pret au
  17. Sal. cine stie care este turatia maxima la motorul de planeta 5 si cat trebuie setat avansul la aprindere. mersi si asfalt uscat!
  18. Stie cineva cam cat costa un motor nou de planeta 5 si unde se gaseste???
  19. mai baieti! nu stiti de ce tot vrea sa sara din trapta a doua si se pare ca acum a inceput si la treapta 1.
  20. stie cineva de ce in trapta a doua face ca titzi dracii, adica tot vrea sa sara afara?. se pare ca si la treapta 1 a inceput sa se simta ceva.
×
×
  • Creează nouă...