Jump to content

jex

INACTIV
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jex

 1. Am trimis SMS in martie, am sunat de 2 ori, mi-au promis faptul ca voi fi contactat telefonic....nimic pana la data de 18.08. Am scris si um mail...tot nici, un raspuns. A fost prima si ultima data cand ma abonez la aceasta revista.
 2. Ar fi vorba de acest kit? http://www.louis.de/_30c55e1443f7cf9346cac...tnr_gr=10046902 Stii cumva, daca kitul contine toate piesele necesare?
 3. jex

  Dacia 1300

  Depasirea este interzisa doar in intersectii nedirijate (conform art. 120 lit. a din Regulamentul de aplicare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice)...acuma depinde de marcajele aplicate pe drum, sau de existenta indicatoarelor. Tot la acelasi art., lit e), prevede faptul ca depasirea este interzisa pe trecerile pentru pietoni semnalizate prin indicatoare si marcaje. Din punctul meu de vedere daca ai suficiente dovezi, poze (cu duba care impiedica vizibilitatea asupra indicatorului + nu era marcata zebra), martori, poti sa faci contestatie
 4. Hotararea mi-am luat-o acuma, dar tunarea propriu-zisa o s-o fac numai pe timpul iernii. Nu ma hazardez, pana nu o sa fiu in posesia tuturor informatiilor in privinta asta. De aceea e foarte bine venit link-ul pe care mi l-ai trimis. Oricum sunt posesor al permisului de conducere de numai 1 an, si pana maresc puterea motorului mai cumulez ceva experienta in tehnica pilotajului. Cum se comporta motorul dupa tunare? Este diferenta mare? Respect.
 5. Merci pentru link. Am gasit un tip in Gheorgheni, care se ocupa numai cu service de motociclete. A mai tunat cateva GS-uri. O sa verifice unde are limitatorul. Dupa spusele lui, la modelele inmatriculate in Elvetia, de exemplu, este undeva in sistemul de esapament (mai greu rezolvabil, mai multa munca). Daca este la nivelul carburatorului a zis ca o rezolva in 1-2 ore, si nu necesita accesorii. Ar mai fi inca un loc unde ar putea fi, insa n-am inteles exact unde. Oricum intr-o zi o poate face. Acuma sa vedem daca treaba e rezolvabila.
 6. Posesor al unui Suzuki GS 500 anul fabricatiei 2001, limitat la 32 PS. Caut pe cineva care sa-mi "tuneze" motorul, preferabil zona CV, BV, HR.
×
×
 • Create New...