Sari la conținut

bubcsi

Membra
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bubcsi

  1. bubcsi

    Accidente

    Fazék in 29 iulie ar implini 41 de ani... R.I.P. dragii mei, Timi si Fazék.
  2. bubcsi

    Accidente

    Familiile Fazekas si DomjĂĄn va multumesc pentru participarea la comemorarea de pe Soseaua Borsului si din cimitir.
  3. Sentinta asta "cea mai grea", cum zici mai sus, este DEFINITIVA? Daca nu este definitiva, poate fi oricat de grea , ea poate fi atacata la Curtea de Apel, deci se mai poate modifica , ca doar suntem in Romania
  4. 1) Zilele petrecute acolo nu-l vor face mai bun, dar o sa aiba posibilitatea de a se gandi macar in "acele zile petrecute acolo" la urmarile faptei sale. 2) TU ai fi in stare sa-l ierti pe nemernic dupa ce ti-ai vazut copii in sicriu, i-ai condus pe ultimul drum, ai stat langa groapa, si seara, cand ai ramas singur (cu ceilalti care ti-au mai ramas din FAMILIE) ai stat cu ochii la usa, asteptandu-ti copii sa vina acasa, si numai dupa minute bune ti-ai dat seama, CA NU MAI AI PE CINE ASTEPTA, NU MAI VIN NICIODATA... 3) Ce sa-i mai iei amaratului ala care nu se prezinta la nicio infatisare, il doare in p...de proces, si cand in final apare totusi sa-si faca marturia (ca asa l-a sfatuit avocatul), cand ai astepta sa-ti zica macar atat: "Iarta-ma, imi pare rau", el zice sec: "CUVINTELE SUNT DE PRISOS".... 4) Nu cred ca ai vreun drept sa te consideri scos din pepeni...
  5. Nu se poate opri nimic din salarii fara o sentinta definitiva, ori sentinta data la Tribunal se mai poate ataca si la Curtea de Apel. Sau este definitiva sentinta, nu s-a mai atacat la Curtea de Apel? Soferul nu a facut apel, sau Concelex-ul ? Cu totii sunt de acord, nu se mai folosesc de ultima cale de atac??????
  6. Ce mai stiti de acest accident? Nu s-a dat sentinta, ca trebuia parca pe 10 oct.2010?
  7. bubcsi

    Accidente

    R.I.P. :) Pacat de inca o viata tanara! Condoleante familiei.
  8. bubcsi

    Accidente

    FazĂŠk si Timi au murit in 2007. Atunci a fost prima intrunire moto la Oradea, iar acum la cea de-a doua iar moare cineva. Nu prea sunt "norocoase" aceste intruniri de Oradea, de fiecare data sa moara cineva, nu va puneti niste intrebari? Dealtfel, se pare ca se schimba ceva in aplicarea pedepselor pt. accidente mortale. In cazul lui FazĂŠk si Timi SOFERUL A PRIMIT 3 ANI CU EXECUTARE (D-zeu sa fie laudat), dar dobitocul a si facut apel. Sper ca judecatorii sa-i mareasca pedeapsa, nu sa i-o micsoreze. In cazul acestui tanar decedat astazi, nu pot sa spun decat condoleante familiei. R.I.P.
  9. R.I.P. familiilor... stiu prin ce trec acum. Asa au murit si fiica mea si prietenul ei, FazĂŠk, ( MOTORORULT asa il stiati pe Forum). Au trecut aproape 3 ani de atunci. (1 iunie 2007-Oradea). R.I.P. :rose:
  10. bubcsi

    Accidente

    Ce vrei sa zici cu " de morti numai bine" in legatura cu Fazek&Timi? De ce intre 4 ochi, ce stii ce nu putem sa stim si noi? Nu poti sa ne spui si noua?
  11. bubcsi

    Accidente

    Stiu un Seat Leon negru...leasing, are nr. B 21 XTX, ia incearca, n-o fi asta???? (Parcheaza destul de des in parcarea de la Barul Lord's la Vulturul Negru)
  12. bubcsi

    Accidente

    Fapta unora lasa familii distruse pe tot restul vietii..., familii care nu-si vor reveni la viata normala oricat ar mai trai pe acest pamant... Condoleante familiei, iar el, vinovat sau nu, odihneasca-se in pace. R.I.P. :D
  13. bubcsi

    Accidente

    R.I.P. Condoleante familiei.
  14. bubcsi

    Accidente

    Aveti grija de voi, incepe sezonul de vara... La 1 iunie se fac doi ani de cand au murit FazĂŠk si Timi, D-zeu sa le dea odihna vesnica, si inca nu s-a intamplat nimic concret cu cauza lor. Inca nimeni nu a fost ars nicicum... Asa ca mai bine aveti grija voi de vietile voastre, ca la altii nu le pasa... Asfalt uscat tuturor.
  15. bubcsi

    Accidente

    Familiile lui FazĂŠk si Timi va multumesc tuturor, celor care si-au adus aminte de ei si le-au aprins o lumanare, atat pe Borsului, cat si in cimitir. Totodata le multumesc si celor de la clubul moto Mc Hawks Bihor pt.articolul publicat in Bihari Naplo / 04.11.2008. Odihneasca- se in pace...
  16. bubcsi

    Accidente

    Familiile lui FazĂŠk si Timi va multumesc tuturor, celor care si-au adus aminte de ei si le-au aprins o lumanare, atat pe Borsului, cat si in cimitir. Totodata le multumesc si celor de la clubul moto Mc Hawks Bihor pt.articolul publicat in Bihari Naplo / 04.11.2008.
  17. bubcsi

    Accidente

    Cei care spun asa" evenimente si la sfarsit de sezon" se cred norocosi... Nu ati auzit de Ruleta Ruseasca? R.I.P., fie-ti tarana usoara. :(
  18. bubcsi

    Accidente

    Asta scrie pe Bihon: ""nu imi vine sa cred,lup.....doamne,de ce nu ai ascultat de ionela?o sa ne fie ffff dor de tine,sa nu uiti ca te iubim ff mult,.....au trecut doiar 4 luni de la nunta voastra si ai plecat deja...ai grija de ea de acolo de sus...te iubim Lupisor......odihneste`te in pace..."" Asa il cunoaste cineva???
  19. bubcsi

    Accidente

    Ajuta-l, Doamne, sa se faca bine..., prea multi tineri au pierit din vina altora!
×
×
  • Creează nouă...