Sari la conținut

nel_old_times

Membru
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Slatina
  • Carnet moto din
    1983
  • Motocicleta
    M 61
  • Numar Moto
    ot-99-jaz

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mobra,cz 250

nel_old_times's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. As vrea sa pot face lucrul asta(fericit e ala care da), dar crede-ma, te rog, momentan nu-mi permit.Sa-ti mai spun ca o am de aproape zece ani si aveam si eu un plan cu ea... A nu se-ntelege ca mi-ar pare rau de ea. O dau cu draga inima si om vedea-o pe strada.
  2. Salut Mihai Principiile astea au fost de foarte multe ori nocive, atat pentru cel in cauza cat si pentru cei din jur.(-ul lui) Inca o data subliniez ca amandoi a-ti depasit ora 22. Normal trebuia sa-i refuz ultima oferta alui Lolo(200) si sa-l rog sa-mi ofere numai 150.Da am facut si treba asta si nu numai eu, cat si alti vertebrati.(specie pe cale de disparitie, din pacate).Sper sa mai vina vremurile alea. Cu acelasi respect.
  3. La ora 22.00 fara aveam 150 E. 2OO E, in final v-i se pare ok,atata vreme cat numai roata si aripa spate costa atat? Da,daca vorbim de principii, de acord cu d-voastra. Am practicat si eu sportul asta si dac-or mai venii vremurile alea, le-om mai practica. PS. Pentru cei care n-au citit totul, 150 respectiv 200 E, sunt de la aceeasi persoana,primii inainte de ora 22, urmatorii dupa. La trei minute.
  4. Va salut cu tot respectul, de care sunt in stare. Mihai a facut oferta la ora 22.02 Lolo a facut oferta la ora 22.03 Spuneti-mi si mie, va rog, de ce as alege-o pe aia de la si doua minute si nu p-aia de la si trei minute, atata vreme cat e si putin mai consistenta?
  5. Dati-mi voie sa invoc un ceas oficial,ceas care-n cazul de fata nu exista. Deci oferta cea mai buna este aceea care este mai mare.
  6. Castigatorul ar fi dl LOLO. S-a depasit cu doua minute,dupa ceasul meu, daca sunt probleme spun si eu ca oferta maxima a fost cam departe de pretul instant.
  7. Va salut si multumesc de oferte. Acte nu are, dar a fost trasa de o Jawa. Jawa a tras-o cu roata aia mai mare acum ceva vreme. M-am uitat, tot acum ceva vreme, dupa roata ei si costa 200 E.La suspensie are niste tampoane elastice, mai am unul. Suport semnalizari, nu este. Deadline 18 februarie, da- m cer scuze...hai,hai, ca mai sunt doua ore.
  8. Pav 40 la licitatie, licitatie care-ncepe de la cat vrea, daca vrea cineva. Pret instant: 2000 lei. Deadline: 18 ianuarie ora 22.00 tel 0766516743, 0743018242
  9. nel_old_times

    URAL

    Multumesc Mihai,nu-mi este ruda,m-am asigurat ca-ntelege ce vreau si l-am lasat sa sune el atunci cand termina.A sunat dupa doua luni. Varfurile au iesit,zic eu, fuliile ba.Trebuie sa merg la alt meserias. La final ar trebui sa se vada un butoias de pistol invartindu-se, vazuta din fata(bineinteles motorul pornit) si daca nu am ajuns acolo nu prea stiu daca o sa-i pun sau nu,aparatoare. Prea multa manopera, si in final ai parti active neprotejate... o curea care poate sa agate ceva in functionare! Apoi o chestie mica si simpla a devenit mare si complicata. De acord,fac ce face sonda(aia care scote petrol). Incerc sa-i dau un pic de "artistic" atat cat am.
  10. Salut si LA MULTI ANI! Poze ale unui prieten care nu are cont aici si m-a rugat sa i le pun eu. Daca intereseaza pe cineva, si cred ca da, va rog sa sunati la urmatorul numar de telefon: 0762 525 137-Florin. Florin-0762 525 137. Nu are cont aici! Multumim!
  11. Pe undeva pe la 30 mil. Certificat si numere vechi,propietar ok. Porneste,incarca,dinam 12 v. S-au dat urmatoarele: saua cu arcuri cele doua sei(cred ca de mz) ceasul orar+radio Volga popa de aer tecalemit Simson lampa spate IJ Majoritatea m-au sunat in alta retea decat ce am pus eu,raspund si la nr asta de tel 0743018242.
  12. Hai ca am reusit, multumesc Doctore. Pret 250 EUR, tel. 0766516743, Nelu. Motorul se-nvarte, sablat grunduit, ..., claxonul functioneaza.
×
×
  • Creează nouă...