Sari la conținut

Hendrix

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.heavyriders.ro
  • Yahoo
    c4l4tor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti/ploieshitty
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    kawasaky vulcan custom, Transalp
  • Numar Moto
    PH66WTF, PH10KXA
  • Club
    HEAVY RIDERS M.C.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SIMSON AWO, honda transalp

Hendrix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. La Multi Ani!!!

  2. e simplu omule, de la brasov vi cu ea pe liber ca paulestiul e la vale. iar la plecare vedem noi cum rezolvam.
  3. Dupa primul somn mai lung de 4 ore in ultimile 2 saptamani , mi-am luat o cafea, o tigara (aia de dupa) si ma uit peste comentarii si poze. Cu exceptia concertului trooper, tot eventul a insemnat in cazul meu un tur de forta cu un intreg babilon de treburi de rezolvat. Dar a meritati totul pentru ca cei care au fost prezenti au apreciat munca noastra si au stiut (cu mici exceptii) sa se bucure de ea. Le multumesc din suflet fetelor si sotiilor noastre pentru implicarea lor totala, multumesc baietilor mei din club, vorba aia putini,putini, dar buni! Multumesc clubului frate seawolves pentru suportul neconditionat! Multam Boris, Mike, Alin, Dori stiti voi bine de ce! Multumesc nasilor mei Mendoza si Ramona! Multumesc Trooper pentru prietenia neconditionata, multumesc Bucium , multumesc Bucovina, multumesc Tzetze , multumesc Old News! Multumesc de asemenea tutror participantilor la parada pentru eleganta cu care s-a desfasurat totul. Multumesc celor care duminica dimineata au impins motoarele in afara campului si le-au pornit de abia dupa aceea. Multumesc celor veniti de la mare distanta (incepand cu cuplul in varsta venit de la craiova pe un scuter de 250 cc, celor din HD, CJ, SB, BT, VN, IS, CL, GL, BR, TL, BZ) Dorim sa ridicam calitatea festului de la an la an si cu ajutorul vostru se poate.Multumesc celor care au ajutat sau si-au oferit ajutorul pentru curatenie. Ieri la ora 4 padurea era la fel de curata ca inainte de fest. Pentru editia urmatoare avem deja mai multe vesti bune , dar le vom anunta pe indelete atunci cand le va veni vremea. Nu ma abtin insa sa nu va spun ca la intrarea in padure se construieste acum un hotel, si ca am promisiunea ca vor exista in locatie si cateva rulote de inchiriat ). Sa ne vedem cu bine la ultimile intruniri ale sezonului si sa avem cu totii asfalt uscat si benzina in rezervor!
  4. plus: cazarea la 3 km de locatia festului (hotel deschis de doar 2 saptamani cu superconditii): 0755.147.503 sau 0728938625 Bugoi Georgiana sunt 4 camere de 2 persoane, 80 lei pe noapte de camera. vin de la locatie unde o sa ma si intorc in cateva minute. treaba e in toi. am cateva vesti de interes pentru participanti: berea draft 2,5 lei paharul. la comercianti se gasesc de toate (mici, carnati, frigarui, ceafa, piept de pui), pastrama de porc, hamburgeri, hamsii, si garnituri de genul cartofi prajiti, piure, cartofi taranesti, omlete, salate asortate de varza sau muraturi).de sambata dimineata vor fi si sarmale (5000 de bucati), si ciorba de vacuta numa buna pentru reveneala inainte de parada. am fugit, de abia astept sa ajung acolo. voi ce mai asteptati?
  5. boris, o sa fie un L un Xl si un XXL. la tombola vor castiga 3 persoane. Conditia principala e sa raspunda in maxim 1 minut dupa ce i se striga numele (cu alte cuvinte in momentul tombolei, sa se afle in zona scenei).
  6. eh, dane sa stii ca la cerinte catre comercianti am fost mai din sud-estul european..am cerut sa existe sarmale si ciorba in oferta pe langa ce au avut anul trecut (si nu au fost doar gratare nici atunci).
  7. Salut, ca si anul trecut , masinile (cu exceptia celor de aprovizionare marfa, comercianti, toi toi si ale noastre-ca organizatori- pentru pentru transport logistica si apa) nu au voie in incinta. Daca nu stii locatia, (si nu ti-ai facut o idee din pozele de pe site-ul festivalului)..lucrurile stau astfel: in fata incintei "Parcul de distractii" SRL este capatul unui drum cu doua sensuri si in acest capat cat si pe langa incinta pot fi parcate masinile celor care aleg sa ajunga la noi cu acest mijloc de transport. In incinta exita delimitate doua campinguri, unul exclusiv moto in care ai voie cu motocicleta, si unde dupa 2 noaptea nu se va mai face galagie (fara pacanele, burnout, turat etc). In zona scenei si in restul incintei lucrurile au o alta marja de toleranta. Nu stiu cat de clar ma exprim dar sunt convins ca ai sa intelegi mai bine la fata locului. Noi incercam sa va impacam pe toti, dar avem - bineinteles- nevoie de colaborarea voastra. Pentru burnout o sa facem o zona , mai centrala decat cea de anul trecut, si de fapt cam tot aranjamentul in locatie e regandit. Sunt mai multe reguli, zicem noi de bunn simt. O sa postam regulamentul interg, in curand. Pana una alta iti pot spune ca nu e voie sa se faca focul in locatie(e intr-o padure), dar pentru cei care tin sa faca un foc sau ceva la 70 de metri in fata locatiei (in stanga)exista o miriste unde , cata vreme se pastreaza o distanta minima fata de padure, si cata vreme se pregateste putin locul, e cat de cat ok. Cat despre securitate, pe langa clubul frate Seawolves M.C. si noi, mai exista si o firma de paza angajata , si jandarmerie si politie comunitara. Implicarea tuturor acestora ar trebui sa fie minima, atat vreme cat pe durata festului se respecta regula ca: "Actele de violenta sunt interzise". Iti dai seama ca aceasta intrunire e o sarbatoare pentru noi ca si club, e un eveniment unde scopul nostru principal este ca motociclistii (in primul rand) sa se simta cat mai bine, si speram ca prin tot ce facem noi sa ajungem ca impreuna cu voi sa petrecem un weekend memorabil prin distractie nu prin evenimente nedorite. Cat despre vreme, desi in padure la Paulesti ploua nu rar ci foarte rar, noi oricum suntem pregatiti cu un cort foarte mare si incapator pe langa frumoasele foisoare si celelate corturi pavilion.
  8. odata ce ai intrat si ai platit biletul, ca motociclist primesti o bratara de o anume culoare care iti da acces peste tot inclusiv in campingul pazit cu ajutorul fratilor de la Seawolves Constanta, unde poti pune (daca doresti) cortul. Publicul "nemotociclist" nu are acces in campingul pazit si va avea un camping separat. in contarpartida pentru pretul platit , noi incercam sa iti oferim niste conditii decente avand in vedere locatia (e practic o padure , unde nu exista apa curenta sau curent electric- dar noi aducem generatoare, bazine cu apa pentru spalat, dusuri) plus un weekend cu diverse activitati distractive (concerte in ambele seri, concursuri amuzante sau serioase, o parada moto etc) toate intr-un program ce incepe de dimineata devreme si continua pana in noapte. in interiorul locatiei unde are loc fest-ul vei gasi comercianti cu mancare diversa si bautura asemenea, plus cativa comercianti cu articole moto sau articole "rock". Poti participa la concursuri si ai sansa sa castigi unul din premiile puse in joc si de asemenea poti particpa la tombola festivalului pentru un premiu pe care - daca nu te superi- il vom anunta mai in apropierea evenimentului. (Anul trecut am dat ca premiu o chitara electrica. Anul asta premiul e mai potrivit pentru motociclisti, intreg eventul axandu-se in principal pe latura moto.) E o ocazie excelenta sa iti faci prieteni noi si sa iti deschizi apetitul pentru astfel de manifestari. Noi incercam sa pastram ceva si din spiritul "old school" al intrunirilor moto fara sa neglijam laturile moderne. Daca participi la mai multe intruniri ai sa vezi de ce spun asta. Noi te asteptam, si daca ti-am trezit curiozitatea, sa stii ca in apropiere, peste numai doua saptamani, are loc si intrunirea de la Breaza, un alt event unic pe care noi, in ciuda tuturor treburilor pe care le mai avem de rezolvat, nu vrem sa il ratam. sa auzim de bine! hendrix
  9. O sa udam suficient de bine cu ceva timp inainte dar, daca tot va mai fi praf, motoarele se spala gratuit pe perioada festivalului la "spalatoria fara smirghel" in ploiesti pe baza bratarii de la fest.
  10. O excelenta intrunire in ciuda faptului ca vremea a fost urata... Pacat de faptul ca multi s-au speriat prea usor de ploaie sambata si au rata o suita de concerte excelente.ce sa mai zic de concursuri si de premii. Pe mine unul m-ati facut fericit! Felicitari si multumiri organizatorilor!. Respect! si vor mai veni si altele dar mai spre seara.
×
×
  • Creează nouă...