Sari la conținut

teo-ac/dc

INACTIV
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    theo_acdc@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Sibiu/Cisnadie
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Honda Rebel 125

teo-ac/dc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. teo-ac/dc

    "free Talk"

    http://www.libertatea.ro/stire/jaf-armat-l...ita-266583.html Ia priviti ce fac 2 motociclisti in timpul liber. Ce ti-e si cu ziaristii astia si cu pozele lor puse la intamplare.
  2. teo-ac/dc

    Bancuri

    Un cuplu era in vacanta in Pakistan. La un moment dat au intrat intr-un mic magazin de sandale. Vinzatorul le spuse: - Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur ca ati fi interesati. Cu ele se poate face sex salbatic, cum face o mare camila a desertului. Sotul simtea ca nu are nevoie neaparata de ele, considerandu-se un maestru al sexului, asa incat il intreaba pe vanzator: - Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta? Pakistanezul a replicat : - De ce nu le incerci si vezi de unul singur ? Sotul, s-a hotarat in cele din urma sa le incerce. Imediat ce si le-a pus in picioare, privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia lui nu mai vazuse de multi ani - putere sexuala pura. Cat ai clipi din ochi, sotul l-a impins pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa traga de pantalonii tipului. In tot acest timp pakistanezul zbiera: - LE-AI PUS INVERS ! LE-AI PUS INVERS!!!
  3. Felicitari!Poze foarte frumoase si peisaje superbe!
  4. teo-ac/dc

    Bancuri

    Pentru a veni in intampinarea si ajutorul turistilor straini care viziteaza Romania , s-a hotarat sa se procedeze la traducera in engleza a denumirilor unor localitati din diferite zone ale tarii. Primarii sunt solicitati sa instaleze indicatoare rutiere noi la intrarea si iesirea din localitate, avand insemnate numele localitatii lor in ambele limbi: romana si engleza. Si iata traducerea in engleza a unor orase din Romania , in ordine alfabetica: Adunatii Copaceni – Gathered Tree People Afumati – Neversober Baicoi – Youball Buhusi – Boo Buzau -Really Fat Lip Calarasi – Silly-dressed Folks on Horses Ciorogarla -Nigger-River Constanta – The Steadiness Dor Marunt – Miniature Melancholy Husi – Shoo Navodari – Networkers Onesti – The Sincere Pitesti – Youdohide Satu-Mare – The Rather Roomy Rural Community Slatina – Slut Tina Slobozia – A Very Wrong Local Tradition Târgu Frumos – The Aesthetically Pleasing Bazaar Urlati – Gimme Some Noise Voluntari – Town of Unpaid Assistants
  5. teo-ac/dc

    Bancuri

    Bunicul il intreaba pe nepotel: -Cum il cheama pe neamtul ala mic care imi tot ascunde lucrurile? -Alzheimer,bunicule! Doi ardeleni,unul mai slabut,unul mai grasut,stau de vorba.Unul dintre ei zice: -Mai Ioane,daca te-ar vedea cineva,ar zice ca e foamete in tara. -Da,dar daca te-ar vedea pe tine ar zice ca tu esti cauza.. Itic vrea sa ceara niste sfaturi de la Rabbi si il suna.Rabbi ii propune sa vina la el acasa. -Ok,dar cum ajung la tine/ -Revolutiei,12.Cand ajungi,cu cotul drept bati codul 52,intri in lift,apesi cu cotul stang butonul 5,o iei pe coridor,apesi soneria cu cotul drept si ai ajuns! -Bine,dar de ce trebuie sa apas butoanele cu cotul?Nu le apas mai bine cu degetul? -Doar nu vii cu mainile goale!?
  6. teo-ac/dc

    Bancuri

    Voata de casatorit e deprimanta.De ce? 1.In primul an barbatul vorbeste,femeia asculta. 2.In al doilea an femeia vorbeste,barbatul asculta. 3.In al treilea an amandoi vorbesc,vecinii asculta
  7. Felicitarile mele si asteptam sa ne povestesti cum a descurs totul.Bafta maxima!
×
×
  • Creează nouă...