Sari la conținut

teo-ac/dc

INACTIV
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de teo-ac/dc

  1. teo-ac/dc

    "free Talk"

    http://www.libertatea.ro/stire/jaf-armat-l...ita-266583.html Ia priviti ce fac 2 motociclisti in timpul liber. Ce ti-e si cu ziaristii astia si cu pozele lor puse la intamplare.
  2. teo-ac/dc

    Bancuri

    Un cuplu era in vacanta in Pakistan. La un moment dat au intrat intr-un mic magazin de sandale. Vinzatorul le spuse: - Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur ca ati fi interesati. Cu ele se poate face sex salbatic, cum face o mare camila a desertului. Sotul simtea ca nu are nevoie neaparata de ele, considerandu-se un maestru al sexului, asa incat il intreaba pe vanzator: - Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta? Pakistanezul a replicat : - De ce nu le incerci si vezi de unul singur ? Sotul, s-a hotarat in cele din urma sa le incerce. Imediat ce si le-a pus in picioare, privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia lui nu mai vazuse de multi ani - putere sexuala pura. Cat ai clipi din ochi, sotul l-a impins pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa traga de pantalonii tipului. In tot acest timp pakistanezul zbiera: - LE-AI PUS INVERS ! LE-AI PUS INVERS!!!
  3. Felicitari!Poze foarte frumoase si peisaje superbe!
  4. teo-ac/dc

    Bancuri

    Pentru a veni in intampinarea si ajutorul turistilor straini care viziteaza Romania , s-a hotarat sa se procedeze la traducera in engleza a denumirilor unor localitati din diferite zone ale tarii. Primarii sunt solicitati sa instaleze indicatoare rutiere noi la intrarea si iesirea din localitate, avand insemnate numele localitatii lor in ambele limbi: romana si engleza. Si iata traducerea in engleza a unor orase din Romania , in ordine alfabetica: Adunatii Copaceni – Gathered Tree People Afumati – Neversober Baicoi – Youball Buhusi – Boo Buzau -Really Fat Lip Calarasi – Silly-dressed Folks on Horses Ciorogarla -Nigger-River Constanta – The Steadiness Dor Marunt – Miniature Melancholy Husi – Shoo Navodari – Networkers Onesti – The Sincere Pitesti – Youdohide Satu-Mare – The Rather Roomy Rural Community Slatina – Slut Tina Slobozia – A Very Wrong Local Tradition Târgu Frumos – The Aesthetically Pleasing Bazaar Urlati – Gimme Some Noise Voluntari – Town of Unpaid Assistants
  5. teo-ac/dc

    Bancuri

    Bunicul il intreaba pe nepotel: -Cum il cheama pe neamtul ala mic care imi tot ascunde lucrurile? -Alzheimer,bunicule! Doi ardeleni,unul mai slabut,unul mai grasut,stau de vorba.Unul dintre ei zice: -Mai Ioane,daca te-ar vedea cineva,ar zice ca e foamete in tara. -Da,dar daca te-ar vedea pe tine ar zice ca tu esti cauza.. Itic vrea sa ceara niste sfaturi de la Rabbi si il suna.Rabbi ii propune sa vina la el acasa. -Ok,dar cum ajung la tine/ -Revolutiei,12.Cand ajungi,cu cotul drept bati codul 52,intri in lift,apesi cu cotul stang butonul 5,o iei pe coridor,apesi soneria cu cotul drept si ai ajuns! -Bine,dar de ce trebuie sa apas butoanele cu cotul?Nu le apas mai bine cu degetul? -Doar nu vii cu mainile goale!?
  6. teo-ac/dc

    Bancuri

    Voata de casatorit e deprimanta.De ce? 1.In primul an barbatul vorbeste,femeia asculta. 2.In al doilea an femeia vorbeste,barbatul asculta. 3.In al treilea an amandoi vorbesc,vecinii asculta
  7. Felicitarile mele si asteptam sa ne povestesti cum a descurs totul.Bafta maxima!
  8. Da,m-am urcat pe una si intr-adevar imi sta ok.Pe viitor o sa fie o viroaga Spor la "ghidonat"cand va fi sa fie!
  9. De 1000,mi se pare mult pentru inceput.Cred ca pentru inceput este ok un motor pana in 500.Daca il controlezi bine si nu te mananca sa-i dai in gura atunci sper ca e ok.Oricum,parerea mea este ca mai ales ca incepator o sa cazi la un moment dat(nu zic asta sa te sperii).Si eu sunt incepatoare,am fost pasagera pe sportive,dar totusi cred ca este prea mult.Parca era un topic pe-aici:"incepator pe supersport" sau ceva de genul.Oricum bafta multa in continuare,grija mare si asfalt uscat! Mesaj completat raman la Viroaga sau EL/EN. jappo rules Si eu vreau sa imi iau o viroaga de 250.jappo rules,vorba ta. Salutare si asfalt uscat!
  10. Superb motor,superbe poze!!!felicitari si tie si aparatului tau
  11. Niciodata nu e prea tarziu pt a-ti descoperi noi si noi pasiuni!Felicitarile mele si bafta la examen!
×
×
  • Creează nouă...