Sari la conținut

george_zurbau

Membru
  • Număr conținut

    356
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de george_zurbau

  1. Exista unu din Cociuba Mare .Sta undercover. DDD pe forum . . Dani ajuta omu.
  2. Iar esti prea domn si ai dat un raspuns elegant si impaciuitor. Am eu treaba cu cluburile, am eu treaba cu Piero , cu tine? Contrele dintre Piero si Tudor au fost si vor mai fi de acum incolo mult timp. NU e nimic nou. Vezi ca am scris ca degeaba sariti cu gura pe Tudor deci nu cred ca a fost nici o instigare. Oricum Tudor asa o sa faca tot timpu. Nu stiu ca va turati cu el asa ca el oricum nu cedeaza. Toti o luati prea personal cand v-a baga Tudor tromfuri si imediat va certati cu el. Eu doar ridicam niste semne de intrebare. Stii bine ca nu imi place cand cineva ma acuza pe nedrept si mai si face pe orgoliosul cu mine si da dovada de lipsa de caracter. Stim multi despre ce discutie vorbesc. Nu astept scuze si nu tin pica . Stii cum e capul plecat sabia nu-l taie.
  3. Cat despre prietenia ta cu Tudor si mersul mai departe dupa unele discutii... . Eu stiu mai multe si nu i-am zis lui Tudor nimic.
  4. . Loios vezi ca s-a legat de cei din BE nu prea ati sarit nici unul cu gura. Ai stiut doar sa-mi reprosezi mie altadata ca nu am luat apararea nu stiu cui in fata lui Alec. I-a vezi cui reprosezi acum ? Pe Tudor degeaba sariti acum cu replici. Prea tarziu.
  5. Dar ghidonu nu e pe dreapta ?
  6. george_zurbau

    Accidente

    Sincer nu stiu daca soferul a gresit atat de mult. Nu vreau sa-i tin partea ca nu il cunosc. Din cate ziceau martorii soferul virase deja la stanga si stationa pe banda a doua incercand sa traverseze cele doua benzi . Doar prima banda era ocupata , pe banda a doua erau doar cei cu motocicleta, care erau foarte departe. Au avut timp sa si schimbe benzile , lucru pa care l-au si facut , dar au revenit din nou pe banda a doua si a inceput sa franeze , in acest timp au pierdut cantrolul rotii spate si... . BIneintele ca soferul v-a fi acuzat de neacordare de prioritate, dar daca ce povestesc martorii sunt adevarate nu-l putem condamna pe sofer. Sincer si eu procedez la fel intr-o situatie din asta. Altfel nu te lasa nimeni sa intri.
  7. george_zurbau

    Accidente

    Versiunea corecta vineri la Papi. Pai cum care-i dacă eu am scris ca sunt pe Calea Aradului si am auzit de la politisti ca unu din ei era rău . Nu e evident ca eram acolo. Si acum va zic cum a fost ,ca atunci am scris de pe telefon si mi-au înghețat degetele. ÂŞoferul Mercedesului venea dinspre Real spre Emanuel. După trecerea de pietoni cu saritoarea aceea omu a vrut sa viteze stanga. A intrat pe contrasens , pe banda a 2 si a lăsat sa treacă ceva maÂşini , sa poată intra pe straduta aia dintre blocuri. Cel din dreapta povesteÂşte ca a văzut o motocicleta venind dinspre Emanuel pe banda 2 initial. A zis ca motociclistul a vrut sa intre pe banda 1 după care a revenit pe banda 2 unde a franat , i-a fegit spatele si a intrat cu lateralul in partea dreapta a maÂşinii . Cei doi sigur nu aveau casca. Unul avea caciula care era pe acolo, celălalt avea capul gol. Motocicleta nu avea număr si polițiÂşti ziceau ca sigur nu e inmatriculata. Motocicleta e un BMW f650 . Furca din fata s-a rupt de tot si roata era la vrei 10 m de cadru. Roata era perfecta fără indoituri, deci nu a lovit maÂşina cu roata fata, drept dovada unul avea piciorul drept fracturat foarte urat zicea cel din dreapta. A zis ca celălalt s-a ridicat imediat de jos , dat după câteva secunde a căzut la pământ . Mai multe vom afla pe Oradea online . Din partea motociclistilor nu a venit nimeni si nimeni nu-i cunostea.
  8. george_zurbau

    Accidente

    Păcat ca sunt primul care trebuie sa scrie pe topicul acesta. Sunt pe Calea Aradului .O motocicleta Bmw F 650 argintie cu saua galbena a acrosat un Mercedes care venea dinspre Arad spre Rom Telecom si a virat stânga fără a acorda prioritate motociclistului. Motocicleta nu are număr . Cei doi nu aveau casca. Au fost preluati de un echipaj SMURD . Din câte am auzit de la politai unu e grav. Mesaj completat Păcat ca sunt primul care trebuie sa scrie pe topicul acesta. Sunt pe Calea Aradului .O motocicleta Bmw F 650 argintie cu saua galbena a acrosat un Mercedes care venea dinspre Arad spre Rom Telecom si a virat stânga fără a acorda prioritate motociclistului. Motocicleta nu are număr . Cei doi nu aveau casca. Au fost preluati de un echipaj SMURD . Din câte am auzit de la politai unu e grav.
  9. Nu intinde coarda . Iti da omul un deget si tu vrei toata mana
  10. PS: cine poate face rost de Iphone Apple dati`mi PM Cat dai pe unu
  11. Petre am eu una ,dar nu e de pista ,e doar pi... alta litera... da.
  12. Ce-i cu poza de sus ? Mesaj completat Ce zici de un Transfagarasean pe 2 zile.Plecat sambata dimneata ,retur duminica. Sigur o sa mai fie inca vreme calda si o toamna lunga. Ne uitam la prognoza in timpul saptanii vorbim si mergem
  13. Nu mai stiu sigur.Cred ca era vreo 25-30 lei arma si 100 de bile. Dupa erau mai ieftine Hai sa mergem odata da-i in preajma mea de 3-4-5 lei. Ne-am distrat de fiecare data cand am fost.
  14. Cine vrea un Paintball ? Ne strangem cativa ?
  15. george_zurbau

    Accidente

    Ulciorul nu merge la apa la nesfarsit. Odata tot se sparge. Asta e valabil cam in orice situatie.
  16. george_zurbau

    Accidente

    Ce va stresati ,ca era pe Bors ,ca era pe Aradului . Conteaza ca nu avea carnet ,dar macar avea pasager fara casca .In ultima vreme aproape toti politisti pe care i-am intalnit in trafic m-au oprit sa ma intrebe daca am carnet.Cred ca sunt mai multi fara carnet decat cu carnet. Sa le spuna cineva la toti accidentatii de acest fel ca le multumesc personal pentru favorurile facute in fata organelor. Sanatate si celor 2 deasemenea .
  17. george_zurbau

    Accidente

    Depune un memoriu la politie si mai cauta cativa motociclisti care sa ti-l semneze.Eu unu semnez. Nu e greu scoti la imprimanta cateva randuri, dupa care semnam mai multi in semn de solidaritate . Sa stie si politia ca inca se mai gandeste cineva la Alin , nu am uitat cele intamplate si asteptam in continuare un raspuns concret din partea lor.
  18. george_zurbau

    Accidente

    Cine a cazut saptamana trecuta pe Borsului cu un motor galben?
  19. Mah faci curs si nu stii sau faci pe prostu ? E o mare diferenta
×
×
  • Creează nouă...