Sari la conținut

Old Rider

Membru
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    dan_vlad_ct@yahoo.com
  • Skype
    Daniel Vlad

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    1993
  • Motocicleta
    SUZUKI GSF 1200 N
  • Numar Moto
    CT12AUM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    JAVA 125,IJ,ZUNDAPP (din "46 dar fara acte)MINSK,IJ,SUZUKI.
  • Interests
    Motociclete,caini,cai.

Old Rider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Azi am ajuns din nou la tara unde tin motorul la iernat,am demontat bujiile,le-am incalzit,si am reusit sa pornesc.Dar...La ultima tentativa,acum 9 zile,am uitat robinetul de benzina pe "PRI" ,,asa ca presupun ca am destula benzina in ulei acum!Asta e,n-o mai pornesc pana in vara cand ma intorc din voiaj si ii schimb uleiul.Bafta tuturor.
  2. Am incercat iar duminica dar fara sa scot bujiile,e o pozitie dificila la Bandit.Tot nimic,doar niste rateuri in evacuare,deci am innecat-o.aSa vad duminic viitoare ce fac.Multumesc de raspuns,bafta.
  3. Am patit-o si eu ieri,am fost plecat 6 luni,acum o saptamana am incarcat bateria si a pornit foarte repede.Am mers cam 40 km,ieri am incercat sa mai dau o tura dar n-a mai pornit nicicum!Dupa ce am omorat bateria am luat curent de la masina dar tot nimicNici nu mi-a trecut prin minte ca ar putea fi apa in benzina!Si cum ieri nu a trecut temperatura de 0...!Credeti ca vechea solutie de pe vremea Daciei,alcool in rezervor,ar ajuta?
  4. Eu am mers pe motociclete cu atas,nu cred ca ti-ar place foarte mult!In primul rand,nu mai esti "calaret" ci un fel de conservar cu ...conserva deschisa!Apoi,ca stil de conducere,cand accelerezi atasul te trage spre dreapta,la franare te impinge in stanga...ca sa iei o curba la dreapta trebuie sa intri mai incet si sa accelerezi usor ca motorul sa mearga mai repede,invers cand virezi stanga...Desigur,te vei obisnui destul de repede,totusi...pentru ce?
  5. Am mai postat in forumul vostru,cineva tentat de schimb cu bandit 1200 din 2000?
  6. Am incercat sa modific toba fara sa fac ceva prea radical sau ireversibil!Acum suna sigur mai tare,nu stiu daca si mai bine! Dar daca scot complet teava mica?A incercat cineva?
  7. Poate aici am gresit,am incercat sa pornesc cu PRI+soc+acceleratie la maxim!Cat despre "vacanta" mea,daca mi-as fi putut permite 5 luni de vacanta as fi schimbat-o cu un BMW 1600 GT!!!Sunt marinar si plec la munca,tot fac vacante de-astea 8-9 luni pe an!Multumesc pentru sfaturi,i-ti scriu ce am facut daca ajung maine la tara.Multa bafta!
  8. Am pus benzina(10 l),am mutat robinetul pe PRI dar am incercat sa pornesc cu el pe pozitia asta.Compresie ar trebui sa aiba,are doar 34000 km dar nu stiu cum stau cu bujiile,le am cam de mult si nu le-am scos personal niciodata.Incerc maine iar si daca nu vrea,asta e,astept vara.Problema la mine este ca plec in voiaj pentru minim 5 luni si in tipul asta n-o porneste nimeni.Multumesc de raspuns si plimbari placute!
  9. Si eu am dus motorul la iernat abia la sfarsitul lui decembrie,trebuia sa plec in voiaj.Cum m-a sfatuit cineva,am scos benzina din rezervor,am pornit motorul si l-am lasat sa mearga pana s-a consumat benzina din carburatoare si gata.Dar n-am mai plecat asa ca,dupa 3 saptamani am alimentat iar sa mai fac o tura.Numai ca n-a mai pornit nicicum,am omorat bateria si...nimic,nici macar un rateu!Cum faci sa o pornesti o data pe luna?
  10. La noi inca mai sunt 5-6 grade,e uscat pe jos si,cum am venit din voiaj abia pe 08-10, n-o bag nicicum la iernat pana nu ninge!Multa bafta.
  11. Desi anvelopele actuale ar mai merge,in conditiile de afara nu prea mai au aderenta,poate si pentru ca au cam 6 ani,presupun ca s-a intarit cauciucul. Ce mi-ati recomanda sa cumpar si ce dimensiuni?Acum am pe fata Michelin 120/70/17 iar pe spate 180/55/17.Pot pune de 200 pe spate?Multumesc.
  12. Daca este cineva tentat de un BANDIT 1200 din 2000,34000 km la bord,inscris,stare f. buna si are un TDM asemanator ca vechime si km. parcursi,putem discuta.Motorul meu "mi-a ramas cam... mare!"
  13. Cu vremea asta si cu vacanta care mi se termina,e posibil s-o folosesc doar prin garaj!Multumesc,Dan. Mesaj completat Da,dar pe raft nu a stat amestecat cu oxid de sulf,de carbon si ce drac o mai rezulta in timpul functionarii!Sigur nu-i acelasi lucru dar pentru cateva porniri o sa risc.Mulumesc,bafta. Mesaj completat Nu ar fi o problema financiara(majora) dar, totusi,in Apilie cred ca plec iar.Cand ma intorc,prin Octombrie,ar trebui sa fac iar schimbul si nu stiu daca acum apuc macar cateva zile bune.Greu de decis!Oricum,am pornit-o,fara sa merg cu ea.Daca vremea promite cat de cat,fac schimbul,daca nu,merg asa cat apuc si...Dumnezeu cu mila!!!
  14. Anul trecut a fost pentru mine unul foarte prost!Sunt marinar,am venit acasa in August,am schimbat uleiul(MOTUL,full sintetic,nu stiu exact de care),am scos motorul din garaj si ,dupa doua saptamani, a trebuit sa plec iar pe nava.M-am intors acum,vreau sa-l pornesc si,eventual,sa profit de o zi-doua daca am noroc.Trebuie sa schimb uleiul(cca.800km.),si-a pierdut din calitate stand in carter sase luni?Va multumesc
×
×
  • Creează nouă...