Sari la conținut

racetyres

Membru
  • Număr conținut

    166
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara, Romania
  • Motocicleta
    Hornet
  • Numar Moto
    TMxxSRB

racetyres's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc de observatie, acum vad si eu ca nu are colante, o sa caut ceva de afara.
  2. https://www.olx.ro/oferta/vand-suzuki-k4-1000-cmc-IDaDDzW.html
  3. Salutare, doresc sa mi cumpar un GSXR 1000 K3-4, am gasit unul in Bucuresti, vopsea originala, ce parere aveti de model?
  4. Uleiul T90 miroase rau, este mirosul din metrou dimineata ; de ce sa-ti chinui parintii pt un fier care atunci cand o sa te intorci tu este posibil sa nu mai aiba vreo valoare materiala? Pune-o la conservat sub o prelata, afara, daca nu ai garaj, cu rezervorul gol, eventual spoit pe interior cu WD40, evacuarea infundata, da-i cu vaselina pe componentele cromate si asta-i tot.
  5. Am vazut ca o scris unu mai sus, mai mult conteaza sa aiva CBS decat ABS, ma intreb si eu, vreunu care recomanda ABS-ul pe doua roti a mers cu asa ceva, sau crede ca e "ca la masina".....mie mi se pare ca daca franezi pe pietris/udeala/gheata tot pe jos ajungi......nu prea ii vad utilitatea...
  6. racetyres

    Reparatii sei

    Salutare Darian, eu ma ocup cu importul de moto SH iar unele au seile crapate/deteriorate din cauza ca nu s-au vandut de ceva vreme si din aceasta cauza as dori o colaborare, insa din ultimile posturi se pare ca esti cam neserios cu termenul de finalizare, de aceea astept sa vad daca asteptarea merita sa iau aceasta decizie. Momentan servisez un Monster, un V-Strom si un...CBF, vad ca printre ultimile lucrari ar trebui sa fie si asa ceva; termenul la care o sa le bag la vanzare este 1 Mai, deci timp ar fi.Astept sa vad ceva poze ca sa ii dam drumul la treaba. Cu stima!
  7. daca are careva probleme la intratul in viteza, vand rulmentul si saiba de la ambreiaj...cod AXK si AS 1528, eu le-am luat in dublu exemplar, am doua saibe in loc de una, daca nu vreti sa mai asteptati dupa cei ce aduc piese sau sa comandati le dau cu 20 lei cu transportul prin posta...prind bine mai ales ca se gasesc doar la comanda.
  8. no, mie nu-mi facea zgomote ambreiajul ci doar nu intra bine in viteze si nici nu iesea.....acolo lucra rulmentul acela...
  9. am reusit sa-l schimb fara sa dau carena jos... Mesaj completat cauza problemelor de le aveam: rulmentul AXK 1528 si saiba AS 1528, un pret mic pt o problema mare...acum merge cutia " ca unsa"
  10. pt a schimba becul de pozitie fata la S trebuie data carena jos?
  11. nu este un rulment propriu-zis, ci niste ace intre doua saibe cred, nu stiu ca era terminat, se afla intre cele doua "oale " de ambreiaj, inainte de placute, ca simptome intra greu in viteza si iese la fel, deci nu stiu de unde sa comand, mai ales ca este vorba de o suma modica....
  12. frati diversionisti, mi-a ajuns motocicleta, faza este ca are rulmentul de presiune dus, de unde gasesc sa cumpar, stie careva?
  13. m-ati cam linistit, pana acum am avut Honda si R1 si alea intrau usor...moto are 30 mii km de noua, cand am luat-o la ture intra bine in viteze in rest nu prea iesea, acum cand am fost acolo am cam "reglat" eu cablul si deabia intra.....uleiul l-a schimbat preoprietarul in fata mea, a pus 10W 40 ca si el zicea ca este vechi, moto nefiin mearsa de vreo 2 ani...inseamna ca treaba tine de reglaj...
  14. sal baieti, vin si eu cu o intrebare: de ceva vreme cochetez cu gandul sa iau pt doamna mea un Diversion 600, l-am si gasit afara in Germania la un pret acceptabil zic eu dar are totusi o problema la schimbatul treptelor de viteza, intra greu si iese si mai greu...ce o fi in neregula? astept o parere de cunoscator in XJ-uri si raman dator cu bere!
×
×
  • Creează nouă...