Sari la conținut

ssk

Super Membru
  • Număr conținut

    1.027
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ssk

  1. ssk

    BMW S1000 RR

    sincer, da vreau sa o vand . se aude bestial , am si silencerul dar nu mai vreau teava de canalizare =)))
  2. ssk

    BMW S1000 RR

    Ma poate ajuta cineva cu o informație? As vrea sa renunț la toba din imagine. Nu-mi place ca are 1m lungime. Ca să o pot schimba am nevoie de Y-ul care vine în locul catalizatorului. Eu am un y lung care tine pana la întrarea în evacuare. Știe cineva ce model de evacuare este ?
  3. Chiar nu știam unde pierdusem dopul de evacuare de la ktm.
  4. Sa i se taie capu' propun. Pune doar poze "imbracate" .
  5. pentru manichiura am pus poza, ca am vazut ca sunt critici pe aici
  6. am incercat sa explica ca echipamentul chiar te poate salva. zi buna sa ai
  7. eu sunt dovada vie ca echipamentul protejeaza la peste 150. casca a fost un HJC Rapha 10, ghetele Puma 1000 V3 Am scapat cu fracturi la bazin, maini nimic la cap , picioare
  8. salut, stiu ca topicul e cam mort dar incerc. cineva care mai activeaza pe aici, stie cum pot sa dau de userul balauronul ( initiatorul topicului). As avea nevoie de ajutorul lui sa fac ceva similar acasa, dar am nevoie de ajutorul profi. Ma descurc sa pun un windows, sa schimb un ulei, sa trag niste cabluri, dar nu cred ca pot face proiectul asta singur Multam fain.
  9. salut, 

     

    am gasit postul tau de aici : 

     

    As vrea sa fac urmatoarele

    acces Poarta auto
    acces poarta mica
    0n/off lumina curte  ( manual si in functie de lumina de afara - posibil senzor ) 
    on/off lumini de craciun
    aspersoare gradina - control, in functie de un program orar sau senzor umiditate.  
    inchis/deschis rulouri geamuri  ( se poate monitoriza nivelul ruloului ? ) 
    senzori temperatura - doar supraveghere  
    nivel fosa  septica
    termostat centrala 
    monitorizare faze curent 

    intrebari 


    1. aplicatia poate avea mai multi utilizatori ?
    eu si cu sotia de exemplu 

    2. voi stii mereu din aplicatie informatii despre  aspersoane, lumini ? - aici mi-am raspuns, am gasit in posturi raspuns :D

     

    Partea simpla este urmatoare : cumparat raspberry si accesorii.

    Tras cabluri. Daca-mi zici ce si cum spirt sunt. 

    Partea grea : programarea, constructie interfata. 

    Ma descurc sa pun un windows, sa pun un linux. Schimb singur un ulei.  

    Dar nu cred ca m-as descurca sa fac nebunia asta de unu singur.  Ai fi dispus sa ma ajuti contra cost ?  ( partea de scripuri, etc.  Si cand o sa fie vremea misto poate si un drum pana la Buzau, ca e la o aruncatura de Buc) 

     

    imi poti da un facebook sa utilizam mesageria ?   La prima intalnire nu cer nr de telefon =))

     

     

  10. pai am zis eu ca nu apreciez munca omului ? Chiar am zis ca "e munca omului si nu am negociat". Nici la altii nu am fost ca nu sunt genul sa alerg in 3 parti . Totusi si eu muncesc pentru bani =)). Nu-i culeg de pe strada din copaci.
  11. Salut, a inviat topicul. N-am incercat sa negociez cu omul manopera. E munca lui... Momentan a fost o discutie doar. Cand duc agregatul poate atunci voi incerca sa negociez ceva. De solutia de mai sus nu pot sa tin cont pana nu desfacem motorul si vedem ce este acolo. Eu calculul a trebuit sa-l fac ca si cand as inlocui toate pastilele cu unele noi. Sunt sigur ca nu-mi vor trebui toate noi, dar asa am vrut sa-mi fac calculul. Multumesc de raspunsuri.
  12. Nu ar fi frumos sa zic unde am cerut, dar m-a dat putin pe spate pretul. curele - 121 euro semilune ( habar n-am ce sunt alea ) - 48 euro garnituri - 21 euro pastile deschidere 8 buc x 12.68 = 101.48 euro - In cazul in care inlocuiesc toate pastilele noi pastile inchidere 8 buc x 27.06 = 216.48 euro - in cazul in care inlocuiesc toate pastilele noi manopera 350 euro. TOTAL : 857,92 euro
  13. lasa-ma putin sa-mi revin intai. am cerut devizul ptr rezivia de 25.000 =)))) curele si joc supape. mersi de sfatul cu dyno.
  14. am dat comanda de servo buddy. in wek il montez. apoi caut o harta si schimb si harta. sunt tentant sa o pun pe cea cu full termignoni. am interfata si softul necesar salut. vreau sa tai mufa de la diagnoza ( cea pozitionata sub motocicleta) si sa o prelungesc cu fire pana sub seaua pasagerului. Considerati ca va fi o problema ? este posibil sa nu mai functioneze din cauza cablurilor prea lungi ? 848, Superbike
  15. a facut cineva eliminare exup valve la un 848 ? eu am inlocuit evacaurea cu una sport si sincer, in ture joase trage cam prost. am filtru sport, acum as elimina si exupul cu un : http://www.tuningmoto.ro/cumpara/exhaust-servo-eliminator-modul-anulare-erori-exup-evacuare-fi-10260 si am si ocazia sa pun o harta ptr un slip on. am interfata .
  16. Acum regret putin, mai bine ma duceam pe Transalpina. Cred ca pe drumuri de genu poti merge fara sa te plictisesti. Si la mine nu se pune ca doar ce-am schimbat mobra =))). deci e ca si cand am fost prima oara
  17. Am stat 5 minute cu ei. N-ai idee ce incantati erau =)). Si erau uzi leorca . ( ii prinsese o ploaie zdravana sus ) Acum treaba serioasa : cum dracu au urcat cu chestiile alea ???
×
×
  • Creează nouă...