Sari la conținut

trike1

EX+
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    nu am
  • Numar Moto
    b22foc
  • Club
    ride4fun

Informații profil

  • Motociclete detinute
    java,honda hornet,shadow,boomtrike

trike1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. raspuns dat de militian! sina de tramvai e considerata o a 3-a banda si doar la trecerea in dreptul refugiului de tramvai e INTERZIS sa circuli pe acolo, de fapt o spune si linia discontinua orientativa!!!
  2. sanatate si refacere rapida Radule !
  3. bre Ruptoru-le ce draq nu intelegi? mai citeste o data postu'4 gresala,cate explicatii vrei la acest cuvant,sau tie in nenumaratii ani de pilotaj nu ti s-a intimplat? S-a postat si s-a descris evenimentul exact cum s-a intimplat, ce mai vrei sa stii? cate oo a mancat de dimineata si cat s-a cacao la pranz,ce presiune a avut in pneuri sau daca trecea pe stada vreo vedeta ? Repet ca sa pricepi mai bine !CITESTE POSTUL 4 ! over and out
  4. s-a mers ca la carte...si ......shit ,asfaltul este la fel de tare!
  5. grsala de pilotaj stupida primul cazut s-a ridicat in scarite si l-a luat vantul dezechilibrandu-l ,moment in care atinge frana fata blocind roata cu pricina,voblaj,stoppie si gata, moto 2 din grup evita prin degajare dar nu scapa de primul motor care se tara pe asfalt si loveste .Ca urmare cade si fata care o pilota dar la ea nu sunt urmari grave ,doar contuzii,in schimbprimul cam are de tras de acum incolo! celor care ne-au ajutat le multumesc din suflet ,in special lui MIHAI care ne-a pus in legatura cu Doamna mama sa chirurg la Floreasca si care ne-a asteptat ,acordandu-ne tot concursul!!!!
  6. sunt plin de durere si nu-mi pot exprima clar parerea de rau pentru cele intimplate. O stiam pe Irina de mica o fiinta plapinda pe care tatal ei o vroia tare,pe care o instruia in spiritul sau un pic mai dur-motociclistic,si pe care a reusit sa il insufle de la o frageda virsta. Cred ca alaturi de tatal ei si-a cistigat statutul de MOTOCICLIST si propun ca miine la inmormintarea micutei sa aritam lumii cum se conduce un membru al comunitatii moto pe ultimul sau drum!!!!!! MOTOARELE NOASTRE POT PLINGE !!!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...