Sari la conținut

pyter82

Membru
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    petrut_stanescu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Orasul cu cratere in sosele
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda Varadero 1000 K4 ABS+CBS
  • Numar Moto
    Cu DB la inceput

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F650 GS Dakar 2001, Honda Deauville 700 2007, Suzuki V-Strom 650 2004

Vizitatori Recenți Profil

956 citiri profil

pyter82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In momente grele motociclistii dau dovada de solidaritate, fara sa tina cont de faptul ca cel in cauza era politist! A fost insotit pe ultimul drum de cel putin 50 de motociclisti!
  2. Nu prea este plauzibila varianta cu lovitul din spate, cei doi motociclisti nu aveau nici o masina in spate! Eu sa fi fost lovit din spate, chemam politia si ambulanta! Se pot vedea pe asfalt urmele de cauciuc lasate! Nu cred ca trebuie judecat atat de aspru, omul si-a primit lectia! Acum sper sa invete si altii din greseala lui!
  3. Pai zicea ca o sa se crizeze proprietarul motocicletei cand o sa afle ce s-a intamplat. Zicea ca face vreo 5000 euro, parea model destul de nou!
  4. Am oprit sa-l ajut in orice mod cu putinta! Omul era putin socat de cele intamplate, mai ales ca din spusele lui, motocicleta era imprumutata! A refuzt solicitarea unei ambulante, chiar si la sosirea catorva pompieri, unul din ei era imbracat in echipamentul specific SMURD, acestia avand sediul la mica distanta de locul accidentului. Am decuplat contactul si am scos cheia pentru a preveni un eventual incendiu, deja se scurgea benzina din ea!
  5. Am vazut accidentul venind din sens opus, daca eram mai aproape se vedea si pe filmare!
  6. Dupa un aparent willie ratat, CBR-ul a ajuns pe trotuar si s-a izbit de un stalp! Motociclistul a scapat doar cu paguba si cateva julituri.
  7. Jurnalistul lui peste prajit a scris in titlu ca "un motociclist a pierdut controlul volanului din cauza vitezei" dupa care a modificat! Si la faza cu turometrul a dat-o de gard...Pacat de tineretea baiatului, din ce am aflat, avea motorul de 3 luni...
  8. Da, se pleaca ceva mai devreme in jur de 9.00, asta este ora la care ne intalnim cu cei din Ploiesti, suntem un grup de cateva motoare si din DB.
  9. Mobra este identica cu a mea, daca nu ma insel 2004 ca dupa 2005 au vopsit cadrul negru, si eu am intampinat ceva probleme cu pompa de injectie ii scade turatia uneori, urmeaza sa dau rezervorul jos si sa curat tot. Sa o stapanesti sanatos, ai facut o alegere buna
  10. nu este vorba de mandrie sau altceva,utilajul ala este aproape masina sau mai mult se aseamana cu un ATV!In comparatie cu scuterul din poza de mai sus cu asta nici nu te poti lasa pe curbe,si se conduce cu B la fel ca si un ATV,era o simpla remarca ce motociclist esti daca nu deti permis conform categoriei?
  11. daca se conduce cu B, teoretic nu este motociclist.....http://www.motobikes.ro/?p=752
×
×
  • Creează nouă...