Sari la conținut

rip_husi

Membru
  • Număr conținut

    122
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    postalurip

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Husi
  • Motocicleta
    Honda Africa Twin RD07
  • Numar Moto
    VS 72 RAT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    asta e prima

rip_husi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare ! Dupa 3 ani de insistente din partea pasagerei caut Scarita dreapta spate ( completa ) pentru RD07 din '98 . Mentionez ca am gasit ceva pe E-bay dar prefer sa incerc prima data la ai nostri ( sincer e mai comod ) ) Cine are de dat sa dea un telefon - 0761137869 - pentru targuiala si adalmas . Cu respect , Lucian
  2. ) Mi-ai deconspirat gandurile ascunse . Stabiliti si voi o intalnire cu tipul ... macar de amorul artei . Ca sa nu mai spun ca o motoreta in stare "excelenta" la 600 euro poate fi foarte folositoare ca piese ...ca inceput al vreunui proiect frumos ...sau macar ca motiv bun sa-ti rupi capul pe coclauri ( asta in cazul in care nu plange cineva dupa ea )
  3. Salutari ! Din plictiseala am dat peste anuntul asta : http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-africa%20twin-din-1990-524818.html Stie cineva ceva de jucaria in cauza ? Sunt curios mai ales de ce nu se poate inmatricula ... Cu respect , Lucian
  4. Salut ! Urgent nu e . Cum am stat pe tusa 2 luni mai stau si 2 ani ... asta e ! Cautam o varianta mai ieftina ...aia era ideea Noroc !
  5. Salutari ! Mi-a crapat releul ...mare chestie ...altceva nu l-a dus capu' sa faca . Am vorbit deja cu Seby sa ma ajute cu achizitia unuia nou de la cehi . Dar am zis ca merita si o intrebare aici , poate scap pe cineva de un surplus . Asa ca ...cine are de vanzare un releu regulator functional , pentru un RD07 din '98 ? 0749102335 pentru discutii pe tema asta ...sau oricare alta ... Mult noroc !
  6. Salutari ! Cine are de vanzare un releu de pornire functional pentru un RD07 din '98 . Pretul / kilogram al unuia nou nu se justifica Asa ceva imi trebuie : http://www.wemoto.ro/bikes/honda/xrv_750_x_y_rd07_africa_twin/99-03/picture/starter_solenoid___relay/
  7. Salutari ! Am si eu acelasi dubiu . Am RD07 si banuiesc din mai multe motive ( cum ar fi mici diferente intre blocul stanga si dreapta motor , semne de uzura mult mai accentuate pe jumatatea stanga - uzura care se opreste brusc la imbinare , organe de ansamblare de toate rasele si formele , etc ) ca motorul este facut din bucati . In schimb chiar si asa in 4 ani si ceva de exploatare singurul loc unde nu am avut probleme a fost chiar motorul ; mobra ca ansamblu arata de parca a fos calarita de Rambo , Chuck Norris si Bruce Lee imediat dupa ce a scapat din Al Doilea Razboi Mondial . Noroc !
  8. Salutare ! Are cineva prin garaj ( propriu sau tert ) un cauciuc spate , mixt si cu macar 70-80 % "carne" pe el ? Contra cost bineinteles ! M-am saturat de franat cate 10-15 metri cu plasticul montat acum pe mobra si in Iasi au inchis astia toate SH-urile moto . Cu stima !
  9. Salut ! Wemoto au deschis reprezentanta in Romania . Scapi de transport ! Noroc !
  10. Salutari ! Fiindca tot vorbiti de membrana aia pacatoasa , azi am descoperit ca si ale mele sunt bolnave . Am citit tutorialul omului din linkul de mai sus . Foarte bine realizat . Am gasit acolo si astea : http://www.motorradbay.de/diaphragmlibranen-c-94-2.html Buba e ca pentru RD07 nu vad sa aiba deci banuiesc eu ca este aceeasi membrana ca la RD04 . Poate confirma cineva ? Mai sunt si alte surse , poate mai facile , pentru membranele astea ? Cu stima , Lucian
  11. Poi dar atunci hai la targul Iesilor ca tare e fain la noi . Bere este , voie buna este si cu bataia vedem noi cum ne eschivam ... Si ca sa nu va lasati spatele descoperit eu zic sa manati amandoua Africanele incoace pana nu da zapada ! Noroc !
  12. Salut ! Geaca de chele am ...oleaca de bataie stiu ....asa ca m-am mutat la ....Iasi .
  13. Salutare ! Aceeasi problema o am si eu tot dupa o revizie la ambreiaj ( kit nou de placute si arcuri ) . La mine insa se comporta asa numai cand e motorul rece . Fiindca nu ma deranjeaza prea mult am zis "fuckit" daca o sa pice ceva repar atunci . Insa curios sunt , asa ca daca afli raspunsul te rog sa il impartasesti . La mine banuiala e pe arcurile noi care sunt cu 15% mai tari decat alea originale ( asa zice pe eticheta ) . Noroc !
×
×
  • Creează nouă...